Ik kreeg van Yvonne hele goede service alles was duidelijk ik heb nog nooit zo een goede service gehad. Wat een lieve vriendelijke dame. Ik zal zeker deze zaak aanraden.
Bezoek vandaag 1 maart. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Eerst kijkje genomen, uitstekend en klantvriendelijk behandeld ook toen we verder gingen kijken. Later terug en alsnog zaken gedaan. T... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ons scharnier van de kast was kapot die wij in 2022 hebben gekocht bij woon en zo. We hebben gewoon een nieuw set scharnieren gekregen. Wat super netjes opgelost. Dit wordt zeer gewaardeerd
De slechtste webwinkel ooit , kast gekocht wordt op de begane grond bezorgt en wij moesten zelf uitzoeken hoe we het in elkaar moest krijgen, handleiding was zo onduidelijk De eerste en laatste keer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- klantenservice@woonenzo.nl
- woonenzo.nl
Hat 73 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik kreeg van Yvonne hele goede service…
Ons scharnier van de kast was kapot die…
We hebben gewoon een nieuw set scharnieren gekregen.
Wat super netjes opgelost. Dit wordt zeer gewaardeerd
Netjes geholpen
Netjes geholpen. We kregen rustig de tijd om rond te kijken en later de stof uit te zoeken voor de bank. Verkoper erg aardig en heeft alles goed uitgelegd.
We kijken uit naar de bank!
Vaker al meubels bij woonenzo gekocht
Vaker al meubels bij woonenzo gekocht, goede kwaliteit. Medewerkers in de winkel ook erg behulpzaam en geven goede adviezen.
Vriendelijke mensen ze zijn behulpzaam…
Vriendelijke mensen ze zijn behulpzaam en ze helpen je meteen en ze geven goeie advies top
Klantonvriendelijk en lange wachttijd
In oktober een kast besteld met levertijd van 1-3 maanden. Prima, daar gaan we mee akkoord. De kast wordt geleverd na 2,5 maand, maar daarna gaat het mis.
De bezorger geeft ons niet de kast met onze namen en adres, maar die van iemand anders. Dit met de reden dat het dezelfde kast is en die van ons onderop ligt. Tijdens het in elkaar zetten blijkt een onderdeel niet te kloppen.
In de periode hierna hebben wij meerdere keren gebeld, meerdere keren doorgegeven wat er niet klopt. Het zou geregeld worden, maar we horen niks terug. Als we nogmaals bellen wordt er verteld dat het onderdeel besteld is en dat het nogmaals een levertijd heeft van 3 maanden (dit is dus in totaal nu een half jaar wachten op een kast). We horen daarna weer twee weken niks meer. Nogmaals contact gezocht. Krijgen een reactie terug met nogmaals de vraag om welk onderdeel het ging. Blijkbaar was het nog niet besteld, terwijl dat wel was gezegd. Telefonisch ook geen prettig contact, klantonvriendelijk, en er worden dingen beloofd die niet nagekomen worden.
Ontzettend goede service, we zijn goed geïnformeerd. Erg blij met deze winkel en de medewerkers.
Great experience in shop!
Yvonne was extra helpful, we were able to get in and out of the shop with EVERYTHING we needed in less than 40 minutes. She explained all details with patience and clarity. All products also looked as nice as on the website - colors included (which is usually not the case). Recommend it

Antwort von Woonenzo
Heel fijn en vriendelijk geholpen
Heel fijn en vriendelijk geholpen. Dhr Malik heeft alle tijd genomen, duidelijk alles uitgelegd.

Antwort von Woonenzo
Heel fijn geholpen en heel erg blij met…
Heel fijn geholpen en heel erg blij met ons nieuwe bed!

Antwort von Woonenzo
Ik heb onlangs een bank gekocht bij…
Ik heb onlangs een bank gekocht bij Woonenzo en ben tot nu toe erg tevreden. Ik ben in de winkel vriendelijk geholpen door een hele lieve en behulpzame dame, die echt de tijd nam om mij goed te adviseren.
Nu is het nog even wachten op de levering van de bank, maar tot nu toe een positieve ervaring!

De slechtste webwinkel ooit
De eerste en laatste keer dat deze winkel mijn geld krijgt

Levertijden kloppen niet
Op de website staat hartstikke mooi dat het binnen 2 tot 5 werkdagen in huis is, eerst volgende mogelijke datum is 20 april. Het is nu 23 maart. Klopt helemaal niks van.
Hopelijk wordt het uiteindelijk wel fatsoenlijk geleverd….

Antwort von Woonenzo
Website staat vermeld 2-3 dagen…
Website staat vermeld 2-3 dagen levertijd. In praktijk is dit 4 tot 5 weken. Ik heb vorige week verschillende items besteld en deze wordt halverwege april pas bezorgd. Misleidend.....

Slechte tot geen garantie
Je hebt 2 jaar garantie op de bank zeggen ze. Nu al 2 keer een probleem gehad en er wordt niks gedaan. Als je een kwalitatief uitermate teleurstellend bank wil waar je geen garantie op wil koop hem dan hier want langer als een jaar blijft hij niet goed. Niet eens 1 ster waardig!!

Antwort von Woonenzo
Vriendelijk personeel,goed geholpen en…
Vriendelijk personeel,goed geholpen en de producten zijn erg goed! Fijne winkel😊

Antwort von Woonenzo
Dit was de tweede keer dat we een…
Dit was de tweede keer dat we een complete stel hebben gekocht. De eerste keer was omstreeks 2020 in de Arena. Ontvangst TOP, en meedenkend.

Antwort von Woonenzo
So many things go wrong in this…
So many things go wrong in this company. Had to wait for my furniture for 6 months to arrive instead of 3 (waiting time is described as 3 months) their delivery guy did not come on time and skipped our door so we had to wait additional time. Their furniture manuals are so confusing and the furniture itself ended up being so impractical. The table’s lega are positioned in a way that you hit your own lega everytime you try to stand up. Not recommended.

Antwort von Woonenzo
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.