Har netop taget de fine, grafitgrå hynder af lammeskind i brug. De passer perfekt til den sorte udgave af Arne Jacobsens stol Myren. Endelig sidder man blødt og behageligt på de lidt hårde stolesæder... Mehr ansehen
Enormt god og imødekommende service, med svar hurtigere end jeg havde forventet. Jeg havde ved en fejl indtastet en forkert email i ordren, og da jeg henvendte mig for at få fejlen rettet og dermed... Mehr ansehen
God side, med virkelig godt priser på hjemmesko. Jeg var heldig at finde min størrelse på udsalg. Hurtig levering - alt i alt godt.
Hjemmeskoen fra Wool by Nature Er Meget så i størrelsen, så selvom jeg have taget en stor str. i forhold til min normal str. var 1. sending for lille! Men, ombytningen gik super hurigt og nr. større... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos WOOL by NATURE finder du eksklusive lammeskindsproduker fra SHEPHERD OF SWEDEN. Blødt og varmt voksbehandlet lammeskind, som giver komfort og varme til hele familien. Håndlavet svensk kvalitet siden 1982. I ca. 40 år har Shepherd of Sweden forfinet, udviklet og forbedret sine lammeskindsprodukter til den unikke kvalitet, vi kender i dag. Det er små håndlavede mesterværker, hvor der er kælet for hver eneste detalje. Én gang Shepherd, altid Shepherd. I november 2021 skiftede vi brandnavn fra ShepherdShop.dk til WOOL by NATURE for i fremtiden at kunne tilbyde vores kunder et bredere sortiment af uld- og naturprodukter af højeste kvalitet.
Kumlehusvej 1B, 4000, Roskilde, Dänemark
- +45 6165 9400
- info@woolbynature.dk
- woolbynature.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Glimrende service.
Glimrende service og hurtig tilbagemelding på spørgsmål. Ville klart anbefale andre at købe deres hjemmesko hos shepherdshop.dk.
At produkterne (ud over servicen) også er i top skader jo heller ikke. :-)
God oplevelse!
Helt igennem god oplevelse at handle hos shepherdshop.dk
Nem og overskuelig webshop og virkelig lækre varer.
Min bestilling blev leveret super hurtigt, og det var hyggeligt med lidt sødt + en lille håndskrevet hilsen i pakken.
Har nu fået de bedste hjemmesko nogensinde! Bestiller nok snart et par til min datter også, for hun bliver ved med at stjæle mine... ;)
Super service og dejlige sko
Min oplevelse af ShepherdShop.dk - det er en yderst professionel shop.
Fik meget hurtig min sko levering, som desværre gik lidt op i siden efterfølgende.
De blev byttet over weekenden uden problemer og retur med posten uden beregning.
God service, gode varme sko og godt personale.
Her vil jeg handle igen!
Fantastisk service og lækre hjemmesko!
Jeg bestilte et par hjemmesko, og modtog dem flot pakket ind i naturpapir to dage efter. Jeg fandt så efterfølgende ud af, at størrelsen jeg havde bestilt var forkert. Jeg fik hurtigt svar og god service, selvom jeg skrev om aftenen. Jeg glæder mig til, at modtage den rigtige størrelse! Og jeg er sikker på, at de bliver et hit!
Helt i top ***** :-)
Super god service, kan kun anbefale Shepherdshop til andre.
Hurtig levering og let ombytning med billig returfragt.
Man kan hurtigt og let udskrive returfragtseddel på deres hjemmeside for 50 kr.
Denne sætter man så på kassen og afleverer den på posthuset.
Man behøver ikke engang angive hvad der skal byttes til da det allerede er registreret ved oprettelse returseddel
Mindstekøb ... Eller ?
Jeg oplevede at blive afvist idet jeg kun ville købe for 299kr selv om der stod fri fragt .. Så. Måtte jeg bestille 2 par sko
Alletiders handel
Bestilte et par hjemmesko til min kone; dejlig hurtig handel, med en lille ekstra ting med i pakken samt en hilsen.
Rigtig fin oplevelse!
Derudover en rigtig spændende, mindre webshop.
Fantastisk god service.
Aldrig fået så god service - i en net butik.
Og blev endda serviceret på en søndag - med et smil..
God side, exceptionelt hurtig levering
Bestilte et par sutsko og noget imprægnering. Fik ikke nogen besked om at det var blevet sendt afsted, men dagen efter kom pakken. Det er fantastiske sutsko, og det hele var pakket godt ind.
Siden har masser af god information om skostørrelser og er godt opbygget. Der er også en god mobilversion. Alt er overskueligt og logisk udført, og siden er flot, med relevant beskrivelse af hvert produkt.
Leveringen var gratis, med omdeling og det hele. Rigtig god oplevelse alt i alt, kan bestemt anbefale denne side hvis man vil have et par sutsko der holder for evigt og kommer tjept.
Som nævnt er eneste besynderlige ting at der ingen mail var som informerede om at varen var afsendt. Er dog overbevist om , at havde jeg ønsket information om leveringsstatus så kunne jeg havde fået det, og siden varen var så hurtigt fremme har jeg intet at brokke mig over.
Derfor 5 stjerner.
Super kvalitet
Nu har jeg haft et par af de sutsko her i en måneds tid, og de er stadig super behagelige, varme og holder godt sammen - kvaliteten fejler bestemt ikke noget.
Jeg bestilte dem et nummer større end min normale sko størrelse, og det var en god beslutning - de udvider sig godt nok lidt naturligvis, men hvis de havde siddet strammere til at starte med så havde jeg nok ikke gidet at gå dem til, da de ikke ville sidde lige så behageligt.
Super produkt, super tilfreds - og jeg handler her bestemt igen.
Perfekt kundeservice
Hurtig levering, lækre varer og super kundeservice. Jeg var så uheldig at få et par sutsko, der gik i stykker efter et par måneder. Jeg skrev til Ann fra shepherdshop, og hun sendte straks et nyt par til mig - kvit og frit!
Super lækre hjemmesko med hurtig levering
Hjemmeskoene er i en virkelig god kvalitet og var i perfekt stand ved levering. Var nød til at bytte til en større størrelse. Fik god og meget venlig betjening ved retur. Meget hurtig levering.
Venlig og professionel betjening
God betjening og hurtig levering.
Perfekte varer og hurtig levering!
En god og overskuelig webshop. Nemt at bestille og hurtig levering. Og så var varerne bare tip top i orden. Kunne godt blive afhængig af Shepherds produkter. Her handler jeg helt sikkert igen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.