Akustikpanel Colored, Oxide Grey, Black Felt har netop fået monteret 3 paneler i min stue. Helt klar forbedring af akustikken, lever fuldt ud op til forventningerne. Meget flot spil i træet. Nemme at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God rådgivning ved køb og alting fungerde fint med levering. Tænker dog at produkterne er lidt til den dyre side i relation til konkurrenter. Når man står og køber noget nyt, er man glad for god rådg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig lækre produkter som er nemme at håndtere. Top service! Modtog et lys hvor glasset var smadret og fik det ombyttet uden problemer eller omkostninger 👍🏻 Kan varmt anbefales
Unternehmen hat geantwortet
Vi mødte fredag den 1/8 op ved showroomet kl 11 for at finde låste døre. Ingen besked på hjemmesiden beskrev, at der var lukket i showroom, men at telefonerne var lukket grundet kursus. Vi måtte så kø... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vom Unternehmen geschrieben

Industrivej 59, 6760, Ribe, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Virkeligt lækre produkter og hurtig og effektiv levering.

Antwort von WoodUpp - Danmark
kvalitet super præcis som vi ønskede det
ikke sidste gang vi handler der

Antwort von WoodUpp - Danmark
God og meget venlig og fleksibel kundeservice, lækre produkter, fair priser. Køber gerne fra WoodUp igen og anbefaler helt sikkert også firmaet⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von WoodUpp - Danmark
Alt var faktisk rigtig godt, måske der kunne kigges ind i lidt bedre - skal du ikke have dette med til dit købte produkt, da det ville være en fordel, fordi...

Antwort von WoodUpp - Danmark
Super expensive but bought thinking the quality would match the price but I have several of the wood panels having a sticker peeling off look to it. Their customer care also barely responds even after having sent them mails. So many other options in the market that have the same or superior quality for 1/10th the price

Antwort von WoodUpp - Danmark
Tilfreds med WoodUpp både aku-paneler og tilbehør, som kroge mv.

Antwort von WoodUpp - Danmark
Godt produkt men alt for lang leveringstid på tilrettede paneler, det tog 1,5 måneder fra bestilling til levering og jeg måtte rykke undervejs for at få svar på leveringstidspunktet

Antwort von WoodUpp - Danmark
Er mega tilfreds med mine produkter, panelerne var skåret flot til så de passer perfekt og bøjlestangen har givet os plads. Skønne produkter, næste lille ordre er på vej 😊

Antwort von WoodUpp - Danmark
Super produkt, flot finish, kan varmt anbefales! God kundeservice og hurtig levering.

Antwort von WoodUpp - Danmark
Jeg bestilte en prøve, desværre var det en forkert udgave, en fejl jeg selv var skyld.
Jeg ønskede en prøve på den alu pressede grund bund plade i sort ren alu.
Jeg talte med en sød kvinde i kundeservice, der ville sikre jeg fin den rigtige, det er nu ca. 6 uger siden, prøven er endnu ikke landet, måske den en dag dukker op?

Antwort von WoodUpp - Danmark
Skønt at kunne bestille gratis prøver. Virker som rigtig god kvalitet.

Antwort von WoodUpp - Danmark
I ordered 2 panels and a LumiLED and however the courier company lost a package out of 3, the company did their best to solve the problem. Lightning fast replies, great communication.
Jeg bestilte en stor leveranse med Woodup 10x3m spilevegg og mye create produkter fra filial Norge. Jeg hadde hele veien en god opplevelse mens jeg valgte produkter og søkte informasjon om produktene. Men kundeopplevelsen tok en hel vending når produktene skulle leveres. Det ble levert 4.5t senere enn avtalt tidspunkt (da hadde jeg ikke lenger bærehjelp) og når leveransen endelig kom så stri regnet ute og sjåføren nektet å være behjelpelig med at det ikke ble våt og ødelagt - han skulle levere på gata uavhengig om det var mye vann på bakken og mengden med regn som var enorm - han sa at han ikke brydde seg om produktene ble ødelagt da det ikke var hans jobb å bry seg. Siden han var 4.5t forsinket så ba jeg pent om hjelp (2-3meter lengre inn da det var tak) men da ble han ufin, frekk og stod ut i gata og brølte til meg. Det var en forferdelig grufull opplevelse og jeg mener at Woodup har et ansvar å velge underleverandør som samsvarer med både prisen, produktene og verdiene de prøver å etterleve. Dette er ikke det! Jeg kommer aldri til å handle Woodup igjen pga av transport folket/metoden deres og jeg kommer heller aldri til å anbefale de videre til venner og bekjente da jeg vil ingen så vond og stressfull opplevelse.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.