ze lieten het huis bezemschoon achter…
ze lieten het huis bezemschoon achter en dat scheelde ons echt veel extra werk achteraf
Woningontruiming Amsterdam is uw betrouwbare partner voor professionele en zorgeloze woningontruimingen in Amsterdam en omgeving. Wij begrijpen dat een ontruiming vaak gepaard gaat met emotie, tijdsdruk of praktische uitdagingen. Daarom nemen wij u graag al het werk uit handen — van het leegruimen van de woning tot de volledige bezemschoon oplevering. Ons ervaren team werkt snel, zorgvuldig en met respect voor uw wensen. Of het nu gaat om een verhuizing, overlijden, verhuur of verkoop van een woning: wij zorgen ervoor dat alles netjes en efficiënt wordt afgehandeld. Daarnaast verzorgen wij ook het afvoeren en recyclen van meubels en inboedel op een milieuvriendelijke manier. Transparantie en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte vooraf, zonder verborgen kosten. Dankzij onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring kiezen steeds meer particulieren, makelaars en woningcorporaties voor Woningontruiming Amsterdam. Laat uw ontruiming met een gerust hart aan ons over – wij regelen het van begin tot eind, snel, netjes en professioneel.
Transformatorweg 38, 1014 AK, Amsterdam, Niederlande
Na de woningontruiming kwamen er geen verborgen kosten bij wat ik echt waardeer
Het team ruimde niet alleen de kamers op maar maakte ook de zolder volledig leeg.
Ze hielpen zelfs met het oude koelkast naar beneden dragen terwijl dat eigenlijk niet eens was afgesproke echt netjes gedaan.
Ze veegde de vloer nog even schoon voordat ze weggingen dat vond ik netjes.