Wolt Bewertungen 821

TrustScore 1 von 5

1.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bad dem lämna maten vid källaren med tydliga instruktioner då jag behövde städa upp rävbajs på trappan vid huvudentrén. Vad gör de? Ställer maten i rävbajset i en tunn papperskasse. Sen tycker de att... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väldigt dålig upplevelse. Maten var oätbar (bränd och seg) och drycken smält. Kundservice vägrade full återbetalning med hänvisning till att jag saknade bildbevis, trots att felet låg hos restaur... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Usel kundsupport! Beställer mat utan att få hem mat. Två timmars väntan sen tar det 30 min innan supporten väljer och kompensera för det man redan betalt. Ingen kompensation överhuvudtag... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Maten var stark trots att den inte skulle vara det. Istället för att ta ansvar hänvisar Wolt bara vidare till restaurangen, trots att beställningen gjordes och betalades via dem. Rekommenderar... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Restaurant
  2. Online-Bestellservice
  3. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wolt delivers from the best restaurants around you.

• Fredrikinkatu 42, 00100, Helsinki, Finnland

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Väldigt dålig

Väldigt dålig. I Appen står att maten vi beställt var levererad utan att vi har fått någon mat👎. Förmodligen så har föraren käkat maten på väg!.

30. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej beställde mat från johannes grill…

Hej beställde mat från johannes grill via wolt, maten var över en timme sen och var iskall när den kom fram, de laddade om leveranstiden säkert fem till sex gånger tillslut stod det bara (strax) ca en timma och 40 minuter efter beställning hade pizzan anlänt den var iskall kanterna var blöta och jag blev sjuk och hostade massor av slem efteråt.
Trotts att support blivit bombarderade med meddelanden så gick jag inget svar på över en timme att stå utanför min port och vänta. Jag begärde pengarna tillbaka men fick inga.
Och de hade t.om mage att avslå min begäran. Trotts att jag normaltvis dricksat buden. Jag skriver detta för att understryka att ett sådant bemötande aldrig kommer vara ok.
Jag är väldigt missnöjd!!!

27. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trodde inte att jag skulle betala 20-30% mer för varorna, bara avgifterna. Avstånd 800 meter.

Fick uppfattningen att det skulle vara kostnadsfri leverans och serviceavgift om man kom upp i företagets lägsta ordersumma om man betalade 35 kr/månad i medlemsavgift. Så var det inte, bara REDUCERAD kostnad. obligatorisk Wolt-papperspåse för 8 kr. Enormt stort prispåslag på varorna också. kvarg på ICA-butiken, 800 meter från hemmet kostade 21,95. i butiken den kostade den 17,95. Alltså ett prispåslag på 4 kr. Ocker. Pizza Hut. 109-119 kr köpa själv. Genom Wolt 155 kr, så liten pizza att det krävdes förstoringsglas, trodde att det var någon form av dessert i den minimala kartongen. Hämtade förstoringsglaset. ALLTID KOMMIT UPP TILL MINIMIAVGIFTERNA, ändå ofta BARA reducerade avgifter, trots minimalt avstånd. Jo, det VAR en pizza, dock kall som en dessert. Dock inget problem. Trodde att priserna i butikerna skulle vara som om man handlade själv, att man bara betalade den HÖGA leveransavgiften + HÖG "serviceavgift" Trots att jag nådde upp till 320 kr på ICA, deras minsta avgift var jag tvungen att betala avgifter, dock reducerade. ÖVER 400 kr, inga avgifter. Men varorna hade ett ENORMT prispåslag. Hade blivit billigare att åka och handla själv med färdtjänst. Skillnad på 109-119 kr och 155 kr. Och 17.95 kr och 21.95 kr. Varför 20-30 % prispåslag på VARORNA? Betalar för hemkörning och service för packning - trodde jag. Wolt LÄT så bra, månadskostnaden på 35 kr för att slippa avgifterna när jag nådde minimisumman lät ok. Men mycket, mycket stort prispåslag, endast reducerad service- och leveransavgift, dessutom 8 kr FÖR EN MYCKET LITEN PAPPERSPÅSE, INGEN VANLIG STORLEK AV PAPPERSPÅSE ENS. Blir billigare med färdtjänst, 100 kr. Står säkert i deras finstilta om ockerpriserna, men inget som tydligt framgick. Gissar att de stackars chaufförerna bara tjänar 180 kr/ timme? Och går dricksen verkligen till DEN CHAUFFÖREN SOM KÖR JUST MINA VAROR??? Det är MIN vilja, inte delas med andra chaufförer. Nu avslutar jag alltså mitt medlemskap och plockar bort appen. Över 20 % påslag på en burk kvarg och 30 % påslag på en minimal pizza. Löjligt! Redan prispåslaget borde täcka "serviceavgiften" och "leveransen" då säljarna har minimikostnad vid beställning. På ICA- räckte det inte ens med att komma upp i minimiavgiften - gav BARA reducerade kostnader för service- och leveransavgift trots att jag nådde upp till gränsen, den minimala påsen på 8 kr kunde jag inte välja bort. storleken som i en blomsterkasse, ingen normalstor papperspåse ens. Tar varje chans att "salta" priserna och avgifter. NEJ TACK! Måste jag handla för 320 - 400 kr så blir det betydligt billigare med färdtjänst - och BILLIGARE VAROR. PÅSLAG PÅ 20-30 % på varorna, bara reducerade avgifter inte fria vid medlemskap trots att man når upp till minimiavgiften. Och PÅTVINGAD, MINIMAL PAPPERSPÅSE FÖR 8 KR, INTE ENS EN "VANLIG" ANVÄNDBAR" PÅSE. En vanlig papperspåse går att återanvända - vad ska man ha den minimala påsen till? Återvinningen direkt. Handlade på ICA själv igår, blev chockad över prispåslaget. Foodora blir trots allt billigare. Kan bara önska Wolt lycka till med företaget, folk lär själv upptäcka detta. vad får för de där där 35 kr/månad? Inte mycket. Bara så onödigt att vara medlem.Förstår att hemleverans kostar, kan acceptera serviceavgiften också. Men INTE 20-30 % dyrare varor och en oanvändbar påsen för 8 kr.
Lycka till med att lura fler kunder!

13. August 2025

VIDRIG KUNDSERVICE

VIDRIG KUNDSERVICE! dom gjorde fel i vår beställning och vägra rätta till det, ingen återbetalning och ingen ny mat utkörd och på toppen av det så ställde 2 woltförare in vår beställning när dom anlänt till restaurangen för att dom hade ” mixat upp vår beställning” fruktansvärt oseriös sida beställ inte härifrån om ni inte måste

23. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Budet lämnade maten nere i garaget vid…

Budet lämnade maten nere i garaget vid porten. När jag kom ner så höll en person min leverans i handen och var på väg att gå därifrån. Supportens svar va "Tur att du fick maten" Raderade mitt konto och kommer aldrig mer använda mig av Wolt.. Och detta var inte första gången. pissluffare.

19. August 2025

Lång väntan och kall mat. 40 kronor kompensation

Det var enkelt för mig att stänga kontot och sluta använda deras tjänster efter att ha väntat på maten i 60 minuter, fått den kall och fått 40 kronor tillbaka på en 200 kronor beställning.
Om någon tycker att detta låter som en seriös aktör.
Lycka till men jag lever i den verkligheten där god service är 100% eller åtminstone 99%.
När det gäller mat så SKA DEN VARA VARM och den ska levereras i rimlig tid 60 MINUTER ÄR INTE RIMLIG TID. Speciellt om den väntar på att hämtas efter 25 minuter, då lär maten vara kall efter en halvtimme.
Nej kuriren tog ordern när hen var 12 km i fel riktning från matstället. I riktning mot Arlöv när hen tog beställningen.
De verkar anställda vem som helst..

18. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Värsta företag som inte vill ha…

Värsta företag som inte vill ha kunder!Jag gjorde inget fel när jag skaffade mitt konto hos dem, och jag hade inte kontot hos dem så värt länge, bara kanske några få månader, långt under 12 månader. De stängde ner mitt konto bara så där och fick inga chans att beställa från dem.Och läste även på wolt långa olika vilkor och bestämmelse att de har rätt att stänga konton utan anledning eller förvarning. Detta företag är inget annat än bluff!!! Jag kommer aldrig att bli kund hos wolt så länge som de har samma ägare och samma bestämmelse regel. Hoppas att ni kommer att gå under wolt, att ni förlora alla kunde så era företag stängs för ner för allt framtiden,precis som ni stänger ner andras konto oprovocerat!! Åt helevet med era j-a värdelösa regel!!!

12. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Even though the courier stole my food…

Even though the courier stole my food and ran away, the customer service agents of this horrible company did not take any action. Furthermore, they threatened to close my account. As long as couriers take a fake photo and give it to Wolt, they will tell you that they have confirmed the food was delivered.

11. August 2025

Leverar kall mat

Leverar kall mat. Maten satt på passagerarsätet utan värmelåda. Får ingen kompensation då det var inom leveranstiden. Den hade åkt runt i bilen i 20 minuter utan värme och det är visst okej.

8. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Känns riktigt ofräscht och äckligt

Känns riktigt ofräscht och äckligt. Maten sitter i bilen medan leveranser görs till 4-5 andra adresser. Maten levereras med plomben bruten. Hälsorisk och riktigt äckligt. Man kan aldrig veta vad folk har för sig och anställningskraven är nog inte de hårdaste. Raderade kontot. Litar inte på Wolt alls. Vägrar dessutom kompensera när det går fel. Riktigt snåla. Handlar hellre min egen mat så slipper jag bli sjuk eller förgiftad.

6. August 2025

tog för lång tid

Bäställde en pizza runt 18:00 tiden från GutePizza allt var ok å fick tiden 46min kvar..19:00 hungrig å kolla tiden kvar...fick se56min kvar...VAD I helv... tiden ökar...ok väntar en stund till..efter 30 min orkade ja inte mer å gick å hämtade pizzan själv... å då va den kall...pratade med personalen å jag har mött dom tidigare pratat med dom innan å dom e punktliga å trevliga..gör goda a pizzor.
men vänta 2,5 timma på en pizza...när den va klar på mindre 20min..

fick sitta å pratra/chatta me en dum BOT..Veronica
å fick svar helt upp å väggarna.

Wolt kan inte sitt jobb å skall inte anlitas för framtida jobb..
10-

6. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Subscription useless. Taxes on everything.

Wolt bought tazz from emag in Romania. Tazz wasnt that great in the first place but it didnt feel terrible using it. Now there are extra fees on everything, it doesnt even matter if you have the subscription. Honestly not worth using anymore, things are cheaper on other food delivery apps even without a subscription.

4. August 2025

Helt inkompetenta

Helt inkompetenta. Man får kall mat ohj varm dryck. Om man får någon mat överhuvudtaget. Varannan gång har budet ätit upp maten och den kommer inte ens.

2. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra kundtjänst

Använder deras tjänster löpande. Funkar oftast bra och de gånger de funkat mindre bra har jag fått fin service av deras kundtjänst. Till skillnad från liknande tjänsteleverantörer så svarar de alltid snabbt. Oftast inom några minuter och man får kompensation utan att behöva tjata om det.

23. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr