Bad dem lämna maten vid källaren med tydliga instruktioner då jag behövde städa upp rävbajs på trappan vid huvudentrén. Vad gör de? Ställer maten i rävbajset i en tunn papperskasse. Sen tycker de att... Mehr ansehen
Väldigt dålig upplevelse. Maten var oätbar (bränd och seg) och drycken smält. Kundservice vägrade full återbetalning med hänvisning till att jag saknade bildbevis, trots att felet låg hos restaur... Mehr ansehen
Usel kundsupport! Beställer mat utan att få hem mat. Två timmars väntan sen tar det 30 min innan supporten väljer och kompensera för det man redan betalt. Ingen kompensation överhuvudtag... Mehr ansehen
Maten var stark trots att den inte skulle vara det. Istället för att ta ansvar hänvisar Wolt bara vidare till restaurangen, trots att beställningen gjordes och betalades via dem. Rekommenderar... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Wolt delivers from the best restaurants around you.
Fredrikinkatu 42, 00100, Helsinki, Finnland
- wolt.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Kuriren var uppenbart påverkad av…
Kuriren var uppenbart påverkad av narkotika. Han började skrika och vara otrevlig och åkte sen vidare utan att lämna maten.
När jag kontakt kundtjänst erbjöd dom mig 36kr av dom 500kr jag betalat fast jag inte ens fått maten.
När jag använt mig av Uber och Foodora har det aldrig varit något problem med kompensation om något gått fel.
Budet var oprofessionellt och vägrade…
Budet var oprofessionellt och vägrade lämna över min beställning trots att jag visade både mitt ID-kort och mitt korrekta Wolt-användarnamn. Detta är inte acceptabelt och försämrar kundupplevelsen.
Otroligt okompetent kundtjänst
Otroligt okompetent kundtjänst , ingen kundförståelse, ödmjukhet eller sätt att vara tillmötesgående, försvarsinriktad utan anledning, undvik dom som pesten.
Never use Wolt to deliver.
We ordered food from downtown Gothenburg (we live 10 mins from the restaurant). The courier picked our food up, and went on a long detour, all the way out to Östra Sjukhuset. Then back to the city to deliver our food, which all in all, took just about an hour, instead of the 15-30 mins that it should've taken. The food was cold at this point.
Everyone can of course make a mistake, but when we talked to Wolt about this, they claimed that "everything went according to plan".
I'll leave you with these words, as they summarize pretty good why you never should use Wolt. In their minds, a 40 min detour, arriving with your delivery after 60 mins, food cold, is normal to them. No excuses. No refunds. Normal. Let that sink in.
I'll never use them again. Neither should you.
Shit company
My first order with them and they forgot to deliver HALF
of it
Lämnar ens mat ute
Lämnar ens mat ute, på kall mark, trots att man gett telefonnummer och allt så dom kan ringa när dom anlänt vid porten.
inget bra
inget bra, du har tur om du får leveransen i tid
Kept me waiting for my order for one…
Kept me waiting for my order for one hour and rejected my order. Refuse to do anything about it.
Jävle kulsugare fade min sushi
Jävle kulsugare funkade min sushi
Uruselt
Beställde mat med instruktioner om att ta bort vissa ingredienser från maten och skriver som alltid in det som en extra kommentar när jag lägger beställningen. När maten kommer har instruktionerna inte följts så jag kontaktar support som säger att de inte har någon information om att jag har lagt in specialinstruktioner. Jag är 100% säker på att jag lade in instruktionerna precis som alla andra gånger jag har beställt, men blir tillsagd att eftersom jag inte kan bevisa detta genom bilder på min kommentar så finns det inget de kan göra åt saken, och att deras hemsida "inte kan ta bort något" så felet måste helt klart vara på min sida. Sitter alltså här med massa mat jag inte kan äta och därav måste slänga, samt spenderat massa pengar som i princip gått upp i rök. Sjukt dålig erfarenhet.
Jag är otroligt besviken på min senaste…
Jag är otroligt besviken på min senaste beställning från Wolt. För det första tog det väldigt lång tid innan min mat kom fram. När maten väl levererades var det dessutom fel mat. Kuriren uppgav att han hade lämnat min mat till någon annan och lovade att hämta ny mat från restaurangen, men efter 20 minuter fick jag istället ett meddelande om att han fått problem med sin bil och inte kunde leverera maten. Detta stämmer inte eftersom han kom fram till min adress utan problem.
Supporten gjorde ingenting för att lösa situationen förutom att betala tillbaka pengarna, vilket inte alls kompenserar för den tid och stress jag fick uppleva. Jag stod utan mat sent på kvällen och hade ingen möjlighet att beställa ny mat då jag skulle upp tidigt nästa dag.
Jag förväntar mig bättre ansvarstagande från både kuriren och supporten. Att lämna mat till fel person och sedan skylla på problem med bilen är inte acceptabelt. Det här är inte första gången jag upplever problem med leveranser från Wolt, men det här var droppen.
Couriers ride bicycles on sidewalks
Couriers ride bicycles on sidewalks, even though it is prohibited by law, and when you point it out, they yell at you and don't change their behavior.
Vi beställde två mackor på kvällen.
Vi beställde två mackor på kvällen.
På grund av detta så fick vi säkert det sista råvarorna som dom hade för dagen.
Salladen,tomaten och allt annat smakade unket och dåligt.
Både jag och min syster kräktes av mackorna (får väll skylla mig själv när jag beställde så sent ) men som tur mår vi mycket bättre nu efter någon timme.
Men rekommenderar inte att beställa så sent eller via mat appar.
Verkligen helt iskall mat och…
Verkligen helt iskall mat och självklart noll kompensation eller ny mat, tydligen är iskall mat något man ska förvänta sig. Pinsamt dåligt!
De senaste 3 gångerna har maten varit…
De senaste 3 gångerna har maten varit så sen så att den är iskall. Inte okej när man betalar så mycket för den
Aldrig igen
Beställde för första gången med wolt ikväll, leverandavgift 139kr. När vi beställde maten så stod det att leveranstiden var 30-35 min…. Budet kom efter 85 minuter…... Vi behövde också gå ut och möta upp budet som stod utanför entrén då, varför fick vi ingen förklaring på eftersom han kunde komma in i huset genom porttelefonen.
Aldrig igen.
Något jag reagerade på var att när jag försökte spåra leveransen så visade gpsen att fordonet var inne och körde längst en liten väg inne på västra kyrkogården i Göteborg. Jag hoppas att det var något fel på positionen i gps för det känns som en jättekonstigt väg att välja.
Hade jag kunnat ge 0 stjärnor hade jag…
Hade jag kunnat ge 0 stjärnor hade jag gjort det.
Får hem kall mat som de låtit stå på restaurangen i 45 minuter för att sedan låta budet plocka 4 olika beställningar på samma rutt - så 3 stopp senare och 30 min till så kommer maten iskall.
På deras support skriver dem ”trist” med kall mat!? Tyvärr kan vi inte göra något.
Chockad över bemötandet och er dåliga service.
Efter 1 h med kundservice så får jag 19 kr som ”plåster på såren”. Alltså inte ens 10% av min orders värde för iskall mat.
Ni är verkligen helt otroliga på dålig service.
Aldrig Wolt längre...
Jag beställde en hamburgare med mer köttbitar och fick mindre än jag betalade för. Jag skickade meddelanden och bilder hela dagen tills de äntligen gick med på att betala för den där hamburgaren som saknades. Maten var kall, jag var hungrig. För att göra saken komplett beställde jag mat via MAXburgers webbplats, och Wolt dök inte upp någonstans i appen. Till slut fick jag reda på att genom att köpa Maxburger med hemkörning köper man faktiskt från Wolt. Jag gillar Maxburger men aldrig Wolt längre.
Under all kritik
Får min leverans 1 timme sen, beställde bland annat kyckling med cashewnötter där ris ingår men får inget ris. Kundservice återbetalar mig 80kr i krediter på wolt för förseningen samt 40 kr för riset för en måltid som kostade närmare 150kr som jag inte kan äta utan riset. Bluff bolag och oseriösa, om du inte vill bli scammad beställ från foodora.
Köpte en leverans
Köpte en leverans, blev uppringd, han visste ej hur man kom till platsen så jag sa jag är hos dig om 1minut, ser en bil köra iväg och jag fick notis att betygsätta leveransen.. jag ringde upp chauffören som sa att han levererat till min son som jag ej befogar.. kundtjänsten nekade återbetalning eller kompensation då chauffören levererat till mig hävdar dom.. skojjare
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.