Das sagen Bewerter
Lad være med at bestille sushi ad libitum hvis du er sulten! Det gik okey hurtig at få første omgang sushi… men ved efterfølgende bestilling så sad vi og ventet i 40 min. Vi prøvet at få øjenko... Mehr ansehen
Bestilte en “feta salat - fetaost, rød og grøn peberfrugt” stod der i beskrivelsen. Fik en kæmpe klat feta og lidt løg og gulerød. Super dårligt og skuffende. Desuden bestilte jeg en grøntsagssupp... Mehr ansehen
Man skal ikke have sultne børn med der gik meget lang tid mellem vores bestillinger. De havde glemt drikkevare så vi måtte bede om det. Maden var okay, men ikke i forhold til prisen
Virkelig dejlig sushi
Virkelig dejlig sushi! Frisk, velsmagende og smukt anrettet. Svært at forstå de dårlige anmeldelser – vi havde kun en rigtig god oplevelse
Bestiller aldrig der igen- bare dårlig…
Bestiller aldrig der igen- bare dårlig mad- mange fejl i bestilling - og føj noget mærkeligt dårligt kød - ja det hele var noget møg nærmest.
Gør jer selv en tjeneste og find en anden restaurant.
Vi betalte næsten 600 kr. for en middag, men oplevede desværre flere fejl og generel lav kvalitet.
Laks var frossen i midten og iskold
Jeg bestilte 2 laks nigiri, men fik rejer.
Mine hosomaki med agurk blev lavet med avokado i stedet
Min kærestes nigiri var overdækket med grønne fiskeæg, så vi måtte skrabe det af.
Risene var ikke kogt ordentligt og fremstod hårde og uappetitlige
Oveni var maden forsinket. Vi fik af vide der ville opstå forsinkelse, da de havde travlere end normalt, hvilket vi er forstående overfor, men så forventer vi også at maden er lavet korrekt og at kvaliteten er i orden - det var den bare ikke.
Vi sagde det til tjeneren, som tog noget af maden retur, men det ændrede desværre ikke på det samlede oplevelse.
Da vi havde vores lille søn med, havde vi ikke mulighed for at tage det videre på stedet.
Det er ikke første gang vi oplever så ringe kvalitet. Sidst oplevede vi at tjeneren ikke snakkede dansk (intet galt med det), men h*n måtte FaceTime chefen, som sad hjemme på sofaen og måtte hjælpe, alligevel var maden forkert. Vi fik sushi som de ikke en gang havde på menuen, eller sushi som var lavet forkert - igen!
Jeg har givet dem flere chancer efterhånden, men må erkende at de er simpelthen alt for ringe! Prisen er ALT for høj, ift til at 70% er fejl, forsinket eller dårlig kvalitet.
Gør jer selv en tjeneste og find en anden restaurant, så I ikke også spilder pengene.
Ikke pengene værd
Havde bestilt asparges med bacon. Men fik i stedet grøn peber med bacon. Sushi var under al kritik, der var nærmest ikke skyggen af fisk på. Køber ikke mad der igen, det er ikke pengene værd.
Fuldstændig håbløst
Fuldstændig håbløst
De havde lovet kompensation for håbløs ventet tid og uspiselig mad, men da det kom til stykket ville de kun give ekstra mad med ved næste bestilling, som desværre aldrig kommer!!
Aflyste bestilling
Aflyste bestilling - efter næsten 2 timer
Jeg vil stærkt anbefale wokwik
Jeg vil stærkt anbefale wokwik, da maden er virkelig lækker og venligt personale! Deres forretter er så lækre og stort udvalg. Sushi er også ret lækkert! Jeg har været der så mange gange og går altid positiv derfra. Jeg føler heller ikke der er for lang vente tid på maden. Det kan dog ske nogle gange en bestilling ikke er gået igennem så hvis man føler der er gået lidt for lang tid, kan man altid tage fat i en af det søde personale. Det eneste minus er at stedet måske er lidt gammelt og toiletterne trænger til en kærlig hånd.
Lad være med at bestille sushi ad…
Lad være med at bestille sushi ad libitum hvis du er sulten!
Det gik okey hurtig at få første omgang sushi… men ved efterfølgende bestilling så sad vi og ventet i 40 min. Vi prøvet at få øjenkontakt med personale uden at lykkes.
Det er nu anden gang vi oplever den langsomme betjening. Det bliver ingen tredje gang!
Personalen som modtager bestillinger og betalinger er ikke dansktalende!! Nu er det ju ikke alle kunder som bemestrer engelsk!!
I arealet omkring wik wok ligner det en lukket restaurant med ukrudt overalt. Drive in anlægget virker ikke..
Hvor er det synd!
Man skal ikke have sultne børn med der…
Lang ventetid på mad og de tager aldrig…
Lang ventetid på mad og de tager aldrig tlf for bestilling
Købte sushi der fra det gøre jeg aldrig…
Købte sushi der fra det gøre jeg aldrig igen selv om jeg havde bestilt min mad i god tid på nettede skrev de aflivel min mad var forsinket selv om Jeg var den eneste der var der da jeg kom og hentede min mad
Rigtig dårlig mad
Rigtig dårlig mad, det var koldt. Der var beskidt inde i restauranten. Og prisen alt for høj, når man får sådan en gang uspiselig mad stukket i hånden . Kommer aldrig til at spise der igen….!
Næsten 1 time senere fik vi maden...
Næsten 1 time senere fik vi maden.... Dårligste service jeg har nogen siden oplevet. Har aldrig oplevet så lang ventetid på en tøm restaurant.
0 stjerner... Kommer sikkert aldrig igen
Det mad det ku en amatør gære bedre…
Det mad det ku en amatør gære bedre hjemme, ris som bare er varmet op, kød noget forstegt som blev varmet op og overhældt med souse fra mikroovn. Det var ivertfald sidste gang jeg handler der. Min hund fik maden..
Bestilte en “feta salat
Fik en kæmpe klat feta og lidt løg og gulerød. Super dårligt og skuffende.
Desuden bestilte jeg en grøntsagssuppe som mere eller mindre bare bestod af skralder fra andre grøntsager. Øv. Skal i hvert fald aldrig have mad derfra igen
Betal min mad 2 gange
De var meget flabede og på stod at jeg ikke havde betalt blot at jeg fremviste min konto med betalingen var gennemført. Kan ikke anbefales. Største spild af penge
!! ANBEFALER IKKE DETTE STED !!
Dårlig mad, dårlig restaurant, flabede servicemedarbejdere og chef - KOMMER ALDRIG IGEN, ANBEFALER IKKE DETTE STED, taler kinesisk og der er tale om decideret mobning i restauranten.
Dårlig service efter 48 min
Dårlig service efter 48 min
Dårlig service efter 48 min. Var vores mad og drikke stadig ikke kommet og andre kunder fik heller ikke nogen betjening
Hold jer væk fra denne restaurant!!!!
.......Maden fik jeg aldrig smagt......
.......Maden fik jeg aldrig smagt......
Jeg kommer aldrig nogen sinde til at sætte mine ben på Wokwik igen.
Igår d.14 bestiller jeg mad til min familie, gennem Justeat. Vi får en besked om, at maden er klar om en time. FEDT! Her er klokken 18.30.
Jeg ankommer til Wokwik kl 19.30 står og venter. Jeg henvender mig til skranken, med mit bestillingsnr. Hun løber forvirret rundt, og fortæller mig det ikke er færdigt endnu. Men der kun går 5 minutter. Jeg siger går der 5 minutter, ellers ville jeg køre hjem og vente. Hun siger ej måske 10-20 minutter. Og jeg gentager, jeg vil gerne vide det præcise tidspunkt, fordi der stod andre kunder der havde ventet over en time, og de stod og var frustreret, da nogle havde kørt fra Nordfyn, for at hente sushi på Valentinsdags...... Hun siger en time mere, så er hun sikker.. der vil sige 20.30. Jeg fortæller hende at det kan man min familie ikke vente på.. altså 2 timer efter vi har bestilt... Jeg får penge i kontant retur.... Fint, så spiser vi rugbrød istedet for. ( Ikke de flinke servicemedarbejdere skyld)
Dagen efter cykler jeg forbi Wokwik, og vil bare fortælle min oplevelse, istedet for at skrive en sur anmeldelse..
Bedrageri/true:
Jeg møder en mand, som smiler når jeg kommer ind. Jeg fortæller om min episode og han siger flabet ( hvad er dit problem, du har fået din penge tilbage) jeg siger, det er ikke et problem, jeg vil bare være flink og fortælle oplevelsen, så i klar over det. ( Der stod 3-4 med samme problem den aften... og så kunder der forlod butikken i restauranten imens jeg ventede)
Han spørger hvordan jeg fik min penge. Jeg sagde kontant.
Han sagde med der samme, at han skulle have sine penge i kontant tilbage, så ville jeg få 4 stks tampurrejer istedet. Og så skulle jeg klage til Justeat og få pengene tilbage fra dem.
Jeg har ikke pengene med, da jeg er på vej hjem fra arbejde. Og han fortæller jeg skal komme tilbage med dem senere, da det er ulovligt, det jeg har gjort.. ( Det var hans servicemedarbejdere der sagde jeg kun kunne få dem kontant, spurgte endda om jeg kunne få dem på kortet)
Han bliver ved med at presse mig til at give ham kontanterne. Jeg fortæller ham, at jeg ikke ville finde mig i, at det nu er mig, der bliver gjort til problemet og vil forlade butikken. Fortæller ham, at jeg ikke ville komme igen. Han klapper og siger det er vi meget glade for. Jeg har aldrig skrevet en sur anmeldelse i mit liv... Og formoder at de kontanter betyder meget for ham.....
Kommer der aldrig igen, aldrig.
Forkastelig oplevelse!!!
Virkelig dårlig oplevelse. Der var ikke synet af det, der hedder service, og vi ventede 40 min på vores første bestilling af Ad Libitum Sushi. Personalet anede ej heller, hvad eller hvem, der havde bestilt. En dame stod og ventede på at betale, da vi kom - hun var først færdig efter 35 min.
Vi endte selv med at gå, da vi godt kunne se, at vi aldrig ville blive færdige med at spise. Kan overhovedet ikke anbefales udelukkende pga. service og ventetid - det er forkasteligt, at ejerne ikke har styr på sit personale (kommer fra en, der har arbejdet 7 år i restaurationsbranchen)
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.