Na grondige uitleg via mail met de zaakvoerder Kurt heb ik de hondfietskar van merk Croozer type Mikke aangekocht. Mijn bestelling en levering ging heel vlotjes en zorgvuldig.Ik ben heel tevreden van... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Begin 2021 hadden we geïnformeerd naar de teckel lamp. Helaas was ons model destijds niet meer op voorraad. Vervolgens werden wij via Whatsapp pro actief op de hoogte gehouden over de verwachte lev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Via ChatGPT ben ik bij deze online winkel gekomen als verdeler van de Innopet Hercules 2.0. Gezien de hoge prijs van de buggy contacteerde ik de eigenaar via mail om te vragen of ik deze ook ter plaat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Luxury Pets - Woefwinkel is een online - speciaalzaak in hondenaccessoires , zowel voor kleine of grote honden : Wij werken samen met merken die exclusieve hondenaccessoires ontwikkelen en vervaardigen van hoogwaardige kwaliteiten. Verkoop van exclusief , handgemaakte hondenartikels .
Diesveldstraat 46, 8553, Zwevegem, Belgien
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Wat een fantastische service van Woefwinkel!
Wij hadden zaterdagochtend een hondenbuggy besteld. Diezelfde zaterdagavond kregen we al een WhatsApp-bericht waarin ze eerlijk lieten weten dat de levering helaas vertraging had opgelopen, omdat de buggy pas op 3 augustus bij hun leverancier zou binnenkomen.
In plaats van ons gewoon te laten wachten, namen ze zelf contact op en boden ze meteen verschillende alternatieven aan. Omdat we de buggy sneller nodig hadden, stuurden we zaterdagavond via WhatsApp de vraag of een terugbetaling mogelijk was zodat we onze tweede keuze elders konden bestellen.
Nog diezelfde avond kregen we een reactie: zonder enige discussie werd het volledige bedrag onmiddellijk teruggestort. Snel, vriendelijk, transparant en ontzettend klantgericht.
Zo'n service kom je tegenwoordig nog maar zelden tegen. Eerlijke communicatie, razendsnelle reacties en een oplossing zonder gedoe. Dat geeft vertrouwen en is precies hoe klantenservice hoort te zijn.
Een absolute aanrader!
Bedankt, Woefwinkel, voor deze uitstekende service!

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Super geholpen door de uitbater , de levering kon niet vlug geleverd worden , uitbater stelde andere oplossing voor en bezorgde het dezelfde week.

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
De levering van de buggy , die ik besteld had was binnen een paar dagen. Dus alles in orde

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Supergoede service! Ze hebben extra moeite voor mij gedaan om een mooi harnasje voor mijn hondje te regelen ♥️♥️

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Mijn bestelling en levering ging heel vlotjes en zorgvuldig.Ik ben heel tevreden van mijn aankoop bij luxury Pets-Woefwinkel. Ik zou iedereen hun site aanbevelen.Mijn hond en ik zijn heel tevreden.

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Prima levering en fijn contact over levering. Kleine lekkere attentie voor de hond bij de bestelling.

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Beste prijs/kwaliteit die ik kon vinden. En regelmatig nog een extra cadeautje bij mijn bestelling. Echt top.

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Hele behulpzame en snelle reacties op vragen, met antwoord zowel via mail als via whatsapp, wat ik ten zeerste apprecieer want het toont echt dat deze mensen je willen helpen. Ik deed nadien m’n bestelling en die was ook de volgende dag meteen in orde! Top ervaring!

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Prachtige kralenketting voor mijn hond. Past perfect. Netjes geleverd mooi product.

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Heel mooie artikelen en een goeie service en je onvangt de bestelling rap

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Hier bestel ik nog! Heel goede communicatie en snelle verzending.
Bedankt

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Reeds meerdere bestellingen gedaan. Van buggy, fietskar tot mini jasje. Steeds correct geleverd en indien nodig kan je steeds info vragen. Deze firma is zeker een aanrader!

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Het is een heel goede ervaring. Omdat de webshop heel overzichtelijk is en je vindt er alles direct op terug. En als er een product niet meer op stock is laten deze mensen het direct weten. Een aanrader voor iedereen met een huisdier.

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.