De producten voor een gevoelige huid (rosacea)gebruik ik al een tijdje en bevallen mij goed. Nu de mooie Moederdag aanbieding gescoord. Kan ik lang van de producten genieten.
Ik heb herhaaldelijk (4x) contact gezocht via het emailadres van Witlof Skincare over mijn eerste bestelling bij hen, waarvan 1 product een wel heel korte expiry datum heeft. Dat product zou ik graag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben dol op witlof skincare en heb een boel van hun producten in huis! Ze werken goed en mijn huid werd er echt rustiger van. Vooral tijdens mijn zwangerschap, maar ook daarna. Nadeel vind ik wel de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I have been using Witlof's products for over 2 years and I love them. My favorite is the serum! It makes my skin supple, glowing, and younger looking. All of my orders from Witlof are packaged with ca... Mehr ansehen
Über Witlof Skincare
Vom Unternehmen geschrieben
With love, we bring out the best in you. Our mission is to make you as aware as possible about what healthy skincare is. We want to inform you on what is beneficial for your skin and which cosmetic ingredients you should avoid or are even downright harmful! Natural skincare also goes hand in hand with a better environment. With our choice of packaging, organic ingredients and our recycling project, we want to contribute in our own way to a more sustainable and healthy world.
Amsterdam, 1016 KR, Amsterdam, Niederlande
- +31 6200 35339
- hello@witlofskincare.com
- witlofskincare.com
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Crème niet goed, service prima
Onderstaande klacht is gelukkig alsnog netjes opgelost. De service is dus toch goed. Dank Witlof.
De dagcrème met SPF aangeschaft, maar de crème schift. Schudden (met een tube🙃) helpt niet. De crème is (daardoor?)vet en de witte waas van de SPF blijft lang zichtbaar. Inmiddels wordt de crème gratis aangeboden bij aanschaf van een ander product, maar ik moet (na mijn klacht) voor eigen rekening de tube terugsturen om mijn aankoopbedrag terug te krijgen. Wat een slecht product en armetierige service.

Antwort von Witlof Skincare
Vaste klant van Witlof geworden!
Ik ben zeer tevreden over Witlof. Jaren had ik een ander vast merk, maar nu ben ik volledig overgestapt op Witlof. Mijn huid is echt opgeknapt.

Antwort von Witlof Skincare
Ik was sceptisch maar ben helemaal om
Ik had de zonnebrandcrème gekocht en eerst begon mijn gezicht te trekken en werd droog. Ik had een telefonisch consult waarin de detox werd uitgelegd. Ik was sceptisch maar heb het toch geprobeerd. Na 6 dagen begon ik al te merken dat mijn gezicht minder droog werd en trok. Na de kuur heb ik de andere producten gekocht en nu reinig ik met milk en spray met toner, waarna ik de oil serum gebruik en dan de zonnebrandcrème. Ik wil niet meer terug!

Antwort von Witlof Skincare
Heel fijn merk voor mijn gevoelige…
Heel fijn merk voor mijn gevoelige huid. Het was wel even puzzelem maar heb uiteindelijk een fijne routine gevonden!

Antwort von Witlof Skincare
Veel te veel olie en waterig.
Ik was echt blij om een crème te vinden met SPF 30 !
In eerste instantie vond ik hem veel te olieachtig, maar nu begrijp ik (van Witlof ) dat ik hem flink moet schudden en dan voelt het heerlijk op je huid!!
Aanrader dus!!

Helaas!
Ik vind het een sympatiek merk en het was lang zoeken voordat ik een dagcreme met SPF zonder microplastics vond. Maar het gebruik valt tegen. De creme is echt heel erg vet, en tegelijkertijd krijg ik er na verloop van tijd juist een droog gevoel van op mijn huid. En wat heel vervelend is, is dat hij gewoon niet stabiel is. Er komt steeds alleen maar olie uit de tube en pas daarna creme. Al bij al dus helaas niet voor herhaling vatbaar....

Super voor mijn huid
Gestart met de intensieve huid detox van Witlof Skincare na jaren last te hebben van onzuiverheden en producten te hebben gebruikt die niet 100% natuurlijk waren. Ik had niet verwacht dat deze huid detox zoveel positieve impact zou maken op mijn huid. Binnen 1 maand was mijn huid weer in balans. Tijdens de huid detox heb ik ook een gratis consult gekregen van Caroline waarbij ze me ook tips gaf over voeding. Ik gebruik tegenwoordig buiten mijn routine van de cleansing mouse, balancing toner en smoothing peel ook de nourishing daycrème en hydrating calming lotion. Allemaal top producten en zou het zeker aanraden.
Waardeloze verpakkingen
Creme heel fijn maar verpakkingen waardeloos, minimaal 1/4 blijft achter als de pomp het blijft doen. Momenteel al een verpakking waar de pomp stuk is en dus meer dan de helft nog in zit! Contact gezocht, geen reactie, erg teleurstellend.

Antwort von Witlof Skincare
Geweldig voor mijn huid én het milieu
De filosofie van Witlof (geen microplastics, Nederlands) sprak me aan en ik ben de producten gaan proberen. Nu wil ik niets anders meer. Mijn huid reageert er heel goed op, de producten ruiken lekker en mijn skincare routine is nu prettig simpel.

Vettige crème met SPF30
Ik heb vorige week de nourishing day crème met SPF30 gekocht. Een paar keer geprobeerd. Maar de crème is heel vettig en er blijft lang een glimmend laagje op mijn gezicht.

Vette lotions, de zonnebrandlotions
Ik heb de zonnebrandlotion en nourishing day creme SPF30 voor het eerst gebruikt. Mijn ervaring is dat het een hele vette olie-achtige lotion is, allebei. Trekt niet in, blijft vet. Witte waas van zonnebrandlotion. Helaas, beslist geen aanrader van mijn kant!

Antwort von Witlof Skincare
Ik krijg juist exceem van dit product
Ik krijg juist exceem van dit product. Ik gebruik de toner en gezichtscrème, en af en toe de gezichtsreiniger.

Antwort von Witlof Skincare
Ik ben Witlof heel dankbaar!!!
Ik ben Witlof heel dankbaar! Het is een enorme zoektocht geweest om voor mijn eczeem gevoelige huid producten te vinden! Of ik krijg eczeem of ik krijg overal pukkels....en ik heb heel wat merken geprobeerd, een nog duurder dan de ander...pfff.
Mijn huid is super zacht en probleem vrij!!!! En ze nemen alle tijd voor je om je vragen te beantwoorden en advies te geven! Ga zo door met jullie prachtige producten!

10/10 product
my mum bought me some of the cleansing mousse for Christmas, most of the time after shaving i either get razor burn or peely skin however after the FIRST use of this (after shaving) nothing but smooth skin! My family are good friends with one of the founders and they genuinely care about their products. 10/10 recommend!

Zeer vriendelijk contact
Zeer vriendelijk contact, helpen waar nodig, zeer duidelijke uitleg en beloftes worden ook waargemaakt.
Reageren niet altijd onmiddellijk op berichten maar wel steeds binnen zeer aanvaardbare periode - zoals ze ook aangeven op de website

Antwort von Witlof Skincare
Via een tijdschriftaanbieding een setje…
Via een tijdschriftaanbieding een setje gekregen van Witlof.
Mijn huid is erg zacht en rustig geworden van de Foam Cleanser en tevens gebruik ik de toner. De crème nog niet gebruikt omdat ik eerst mijn oude op wil maken maar bevalt prima. Zeker van plan om deze producten te blijven gebruiken.

Super enthousiast
Snelle en correcte verzending. Producten zijn makkelijk te gebruiken en instructie staat zowel op de doos als op het flesje.
En zeker niet te vergeten… de producten ruiken heerlijk!
Ik ben begonnen met de skindetox en gebruik nu alleen de mousse, toner en smooth Peel

Antwort von Witlof Skincare
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.