Snel geleverd en geplaatst! Ik had eigenlijk voor maandag 21 september een bestelling geplaatst maar kreeg op vrijdag al een vrijdag al een bericht of ze die dag konden leveren. Aangezien ik moest w... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Door ziekte van reparateur datum van reparatie geannuleerd. Op zich redelijk door overmacht. Daarna lang moeten wachten op mijn vraag wanneer we weer iets zouden vernemen omdat hij natuurlijk ook zijn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We have used this service several times and have always been very happy with it. I really like that you can arrange for a specialist to come very quickly, often on the same day or the next day. Raf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De monteur heeft snel en adequaat het probleem opgelost met mijn wasmachine. Zeer kundig en had alles bij zich om de reparatie uit te voeren voor een zeer schappelijke prijs.
Unternehmen hat geantwortet
Witgoed Brigade is de Nr. 1 Witgoed reparatiedienst van Nederland. Met 48 ervaren en gecertificeerde monteurs verdeeld over het land repareren wij alle merken wasmachines, vaatwassers, drogers, magnetrons een ovens. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds onze start hebben we al 180.000 klanten naar volle tevredenheid geholpen. Vandaag gebeld is morgen hersteld!

Van Deventerlaan 31, 3528AG, Utrecht , Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ik vond de monteur een hele vriendelijke meneer, hij wist gelijk wat er mis was en heeft het binnen no time gerepareerd.
Echt super!!

Antwort von Witgoed Brigade
Monteur is zeer vriendelijk en wist direct waar het probleem zat. Ronde de klus netjes en opgeruimd af.

Antwort von Witgoed Brigade
Binnen minder dan 24 hrs was ik geholpen, echt professionel, snel en deskundige..,top service

Goede produktinfo.
Snelle levering tot op de plek en installatie.
Prettig contact.

Antwort von Witgoed Brigade
Monteur verscheen keurig op tijd, was terzakekundig en gaf goed advies om problemen met e vaatwasser in d toekomst te voorkomen

Antwort von Witgoed Brigade
Snelle hulp, helaas kon het niet meteen verholpen en moest er een prijsopgave worden gedaan. Minpunt is de onduidelijkheid met wie je te maken hebt. Ik dacht de witgoedbrigade te mailen (via een mailadres in een antwoordmail), maar deze persoon wist van niets omdat de reparatie weer was uitbesteed aan een ander waar we geen mailadres van hadden.

Antwort von Witgoed Brigade
De monteur was lomp en snel, snel, snel. Liet water vd machine zo over de vloer lopen dus heb snel een handdoek gepakt. Wasmachine beschadigd. Hij deed aannames over mijn gebruik vd wasmachine die niet klopte. Geen fijne communicatie. Deze monteur zal ik niet nog een keer kiezen.
Als reactie op onderstaand antwoord: na de appwisseling met deze monteur, die in jullie bezit is, heb ik geen behoefte meer aan contact. Het was op zijn zachts gezegd nogal onprofessioneel. De kras op mijn wasmachine neem ik daarom voor lief.

Antwort von Witgoed Brigade
Het bedrijf witgoedbrigade heeft zijn uiterste best gedaan om het bedrijf dat door hen is gecontracteerd tot actie aan te zetten. Helaas was het contact met de monteur van dit bedrijf uit Veenendaal teleurstellend. Deze medewerker kwam niet en stuurde na aandringen van het bedrijf witgoedbrigade iemand anders. Deze monteur heeft het probleem opgelost en heeft het werk goed goed uitgevoerd.

Antwort von Witgoed Brigade
Analyse probleem na eerste telefonische contact niet helemaal volledig. Voor definitieve reparatie bleek extra onderdeel nodig. Gehele reparatie tochmet twee bezoekjes maar binnen 25 uur afgerond. Mooi werk. Factuur ondoorzichtig. Vermeldde alleen totaal bedrag. Dat vond ik jammer.

Antwort von Witgoed Brigade
Een goede monteur gevonden. Deze was netjes op tijd en heeft mijn wasmachine keurig gemaakt.

Antwort von Witgoed Brigade
Ondanks dat er geen reparatie is uitgevoerd bleven de kosten beperkt tot €69,50 voorrijdkosten.

Antwort von Witgoed Brigade
Snel afspraak kunnen maken met Fatih. Super geholpen, dubbelcheckt ook of het echt verholpen is (lekkge wasmachine). Aanrader.

Antwort von Witgoed Brigade
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.