Wistore Bewertungen 1’738

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vender ikke tilbage ved fejl. Jeg købte noget i butikken, som også kom som det skulle, men lidt efter opdagede jeg, at der var trukket point for det 3 gange, selv om der kun er leveret en gang. Jeg h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Påske-svindel… Jeg faldt desværre også i deres “påske tilbud”. Heldigvis var det da kun point som jeg mistede, men jeg er da færdig med at hjælpe med spørgeskemaer fremover… Mon de virksomheder, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vandt 5.000 point i deres lotteri og brugte dem - sammen med opsparede point - til at bestille et gavekort. Jeg bestilte den 22. september, og på ordrebekræftelsen står der, at det leveres... Mehr ansehen

1. Innenarchitekt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

WiStore.dk er en anderledes webshop. Her bruger du nemlig point som betaling. Point’ene optjener du som medlem af internetpanelet Wilke Wisdom og via spørgeskemaundersøgelser. WiStore.dk er åben for alle og tilbyder et hav af unikke fordele som levering indenfor 1-3 dage, gode tilbud, følge os på Facebook og Twitter samt tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du får dog langt flere fordele som medlem af Wilke Wisdom internetpanelet, såsom fri fragt og muligheden for at optjene rabat på alle varer.

1.5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig fået pakke bestilt i fbm. black friday!

Jeg har bestilt 9 pakker hos Wistore og kun fået de 8 pakker i forbindelse med black friday, selvom Wistore skrev, at alle pakker var på vej. Jeg kan ikke engang rykke efter pakken fra GLS, som Wistore bruger, for jeg har kun fået 8 pakkenumre. Jeg har skrevet af flere omgange til Wistores kundeservice, hvor de bryster sig af senest at svare 1 dag efter, at man har kontaktet dem, men jeg har ikke hørt ét eneste ord fra dem! Kort sagt: Elendig service! Kan absolut IKKE anbefales herfra!!!

28. Dezember 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Points purchase works well, but...

Points purchase works well, but having the only private delivery option being to a collection point is quite frustrating. Used my points to purchase a few different things, and having only the option to deliver to a collection point chose that.
Unfortunately the package was so large, long and heavy - it was a nightmare walking home with it and my bike. A delivery option to a private address, even at the cost of a few points, would make this a 5 star experience.

15. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik 2 pakker fine glas tilsendt…

Jeg fik 2 pakker fine glas tilsendt hurtigt. Glas i den ene kasse var itu. Har filmet åbning af kasse (så de kunne se, at det var itu i forvejen). Det er 3 uger siden. Har rykket 3 gange-intet hørt, på trods af, at svartiden anprises som 1 hverdag.

9. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god julegave til vores søn

Jeg brugte forleden mine opsparede point på en julegave. Jeg bad vores søn om at vælge, hvad han helst ville have på Wilkes hjemmeside. Han faldt hurtigt over en god ting i udvalget, og så lå den første af hans julegaver på vores bord dagen efter. En lidt anderledes men meget sympatisk måde at begynde julegaveindkøbene på.

4. November 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God tilbud på vin.

Jeg havde et gavekort på 400 og havde rigtig svært ved at finde noget jeg kunne bruge, der er meget som minder mest om “nettos” tilbudshylder.
Der for endte jeg med at købe vin som i øvrigt var til en rigtig god pris derfor de 3 stjerner.
Jeg troede jeg kunne vælge gavekort til andre butikker men fandt ud af at det ikke var muligt.

3. November 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig betalingsside

I mere end en uge forsøgte jeg flere gange at bestille en vare, men kunne ikke komme igennem til Wistores betalingsside. Det lykkedes så endelig 5.- eller 6. gang. Jeg havde ikke gidet forsøge de mange gange, hvis ikke det var fordi jeg havde nogle point, jeg ønskede at bruge.

3. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leverer ikke og svarer ikke…

Reagerer ikke på mails eller deres egen chatfunktion!
Har ikke tidligere haft problemer med wistore - men min seneste bestilling er aldrig dukket op - 2-3 gange har jeg mailet dem og har også efterladt besked i chatfuntionen på hjemmesiden - jeg har også prøvet T skrive til wilke - heller ikke de svarer - dårligere kundeservice skal man da vist lede længe efter. Hold jer langt væk - det er slut med Wilke og Wistore

30. Oktober 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr