Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forløbet hos Winther Training har uden tvivl været en af de bedste beslutninger, jeg har taget! Jeg følte mig set, hørt og støttet gennem hele processen. Den personlige vejledning og de gennemtænkte... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dette er et forløb, hvor man får masser af rigtig gode opskrifter, som er nemme og hurtige samt virkelig gennemførte træningspas både til derhjemme samt i fitness. Der findes også masser af go læ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har og er stadig i et forløb hos Mathias. Jeg har været super tilfreds med vejledning, træning, kostplaner og diverse dokumenter som hjælper når det bliver svært. Jeg har på nuværende tidspunkt t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været i et forløb på 4 måneder hos Mathias, Winther Training. Det har levet 100 % op til mine forventninger. Jeg har fået fokus på, hvor mange kalorier der er, i de fødevarer jeg spiser og har... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fitness- und Ernährungsberatung
  2. Ernährungsberater
  3. Personal Trainer

Vom Unternehmen geschrieben

Uddannet Diætist, DGI Fitness Instruktør & DGI Fremtidensidrætsledere. Tilbyder Online Coaching for kvinder

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Vægttab opnået

På 8 uger har jeg endelig smidt de 5,5 kilo, der har plaget i årevis, og set dem blive af sammen med et ikke helt opgjort antal cm!
Mathias har været til rådighed for sparring og givet gode råd, hvor jeg har haft spørgsmål. Samtidig er der en fantastisk stor ressource i form af manualer, opskrifter og fifs til rådighed på hans program.

Jeg har gjort brug af hjemmetræning og nydt at den giver sved på panden og følelsen af opbygget styrke. Jeg har med 2 små børn og travlt arbejdsliv gået efter planen med kalorieoptælling med udgangspunkt i familiens måltider, så jeg ikke skulle have for mange ting i gang samtidig. Med stor inspiration fra udbytning af madvarer og inspiration fra opskrifter fra Mathias har det fungeret for mig. Nu føler jeg mig på et sted hvor meget fra bootcamp er blevet indarbejdet i livsstil og forventer kilo stadig kan ryge, dog i et lidt lavere tempo.
Alt i alt er jeg meget tilfreds med forløbet 👏🏻💪🏻

31. Mai 2023

Antwort von Winthertraining

Mange tak for dine fine ord :)

Det varmer!

8-ugers bootcamp

Jeg har været i gennem en 8-ugers bootcamp med Mathias, hvilket var et super godt program. Det var hårdt til tider, men overordnet har jeg fået nogle gode og sunde vaner ud af det, og tabt mig både i vægt og centimeter, samt er jeg generelt blevet stærkere :-)

20. Juni 2023

Hej Sarah.

Mange tak for dine sød ord.

Jeg ønsker dig held og lykke fremadrettet :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super brugbart og effektivt program

Super brugbart og effektivt program. Giver struktur over måltider og træning. Kan klart anbefales😊

3. Juni 2023

Hej Camilla.

Mange tak for de fine ord.

Jeg ønsker dig god vind fremover :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne dele min begejstring med…

Jeg vil gerne dele min begejstring med Online Bootcamp. Dette program har virkelig haft en stor impact på mit liv. Jeg har altid løbetrænet og spist sund men manglede muskler og styrke og jeg ville gerne se mere slank ud. Fordi jeg i forvejen er slank bygget var jeg lidt skeptisk og tænkte ikke at jeg ville kunne mærke en stor forskel. Men det gjorde jeg! Jeg startede Online Bootcamp for 7 måneder siden, og efter de første 8 uger var jeg så glad for det at jeg bliver ved. Jeg har trænet med hjemmetræningsprogram og har fulgt kostråd og det har givet mig så meget ny viden om hvad min krop har brug for.
Et af de bedste aspekter ved dette bootcamp-program er den fleksibilitet, det tilbyder. Jeg kan gennemføre træningssessioner derhjemme, hvilket er fantastisk for folk som mig, der har en travl hverdag. Programmet tilbyder klare og effektive træningsøvelser, der er sjove og jeg kunne mærke at jeg blev stærkere allerede efter 14 dage. Det er også hårdt, men det er det hele værd! Hvis jeg havde spørgsmål, fik jeg hurtig svar i supportgruppen eller direkte fra Mathias.
Kostplanerne og opskrifterne, der følger med Online Bootcamp, er også utroligt nyttige.
Jeg er ikke kun blevet gladere og stærkere, men jeg har også tabt 35 cm over hele min krop. Jeg har fået mere selvtillid, mere energi og en helt ny forståelse for, hvor vigtigt det er at tage sig af min krop og min sundhed og det hele på en nem måde.

2. Juni 2023

Hej Nicole.

Sådan! Dejligt at høre at du har fået så meget ud af min Bootcamp - det er dejligt at høre :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hårdt rent tidsmæssigt, men rigtig gode resultater

Jeg har kæmpet meget med min vægt det sidste årti pga lavt stofskifte, og har prøvet lidt af det hele for at tabe mig. Jeg har brugt programmet i 4 måneder, og selvom det har været meget tidspresset, da jeg har haft studie ved siden af og også løbet flere gange om ugen, er jeg meget tilfreds med det endelige resultat. Jeg har tabt mig mere end jeg turde håbe på, tak 🙂

1. Juni 2023

Hej Eva.

Det er stærkt kæmpet og tak for de fine ord.

Jeg ønsker dig god vind fremover og held og lykke med studiet :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var så heldig at komme til penge jeg…

Var så heldig at komme til penge jeg ikke lige havde regnet med. Og tænkte at med dem ville jeg gøre noget godt for mig selv. Kontaktede Mathias som lavede mig et motions program der passede lige til mig. Et kost program hvor der bliver spurgt ind til mine ønsker af fødevarer .Et par gange om ugen bliver jeg kontaktet af ham. Og bliver holdt lidt i ørerne. Hvad det er nødvendigt for mig. Her efter et 12ugers forløb står vægten på minus 10kg, og jeg er ikke kørt træt af det endnu. Hvad jeg ellers plejer at gøre på alle de andre kure jeg har været på. Så en stor anbefaling herfra

31. Mai 2023

Hej Mary.

Det er hammer flot gået og nyder at have dig med på forløbet!

Vi knokler på og får endnu vildere resultater ;)

Tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem vej til gode resultater

Meget glad for forløbet 💪
Gode resultater , masse lækre sunde opskrifter til hver smag , og god træningsprogram , som er nem ar følge.
Jeg var specielt glad for vores FB gruppe , hvor Mathias altid klar til at hjælpe .
God og sund koncept som jeg har kun godt at sige om.
Prøv selv ;-)

30. Mai 2023

Hej Kristina.

Mange tak for dine fine ord og super flotte resutlater du har fået med dig - stærkt gået!

God vind fremadrettet.

KLAR ANBEFALING 💪

KLAR ANBEFALING 💪
Det bedste jeg har gjort for mig selv!
8 ugers forløb hvor jeg har holdt mig slavisk til forløbet og jeg har tabt 7,3 kg og aldrig følt mig sundere og stærkere end nu 💪
Programmet er gennembearbejdet, overskuelige træninger, nemme og lækre opskrifter.

Ha tillid til forløbet, gør hvad der står, og forstå værdien af kalorier - det virker!
Og ps: Jeg drikker stadig et glas hvidvin eller to, når jeg får lyst - jeg ved nemlig nu at det tager ca 140 kcal/per glas fra mit daglige kalorieindtag og kan jeg ikke skrue på maden den pågældende dag, så går jeg en ekstra lang tur eller tager et halvt træningsprogram inden sengetid 💪

24. Mai 2023

Hej Trine.

Mange tak for de fine ord - godt kæmpet!

God vind fremadrettet.

8 ugers bootcamp

Jeg har været med i mathias winthers bootcamp i 4 uger nu og det kan helt klart anbefales. Det er både børne - og generelt familievenlig træninger og kostplan. Jeg har tabt mig 5 kg på 4 uger og vægten går kun den rigtige vej. 💪

1. Mai 2023

Hej Diana.

Mange tak for din fine anmeldelse :)

Vi fortsætter :D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mathias er en fantastisk coach

Mathias er en fantastisk coach. Han er undersøgende og opmærksom på ens behov. Og ikke mindst nærværende. Han er der på ens bedste og værste tidspunkter og ser ingen begrænsninger. - Kun udfordringer og muligheder til hvordan man får det bedste forløb.
Jeg vil til hver en tid anbefale ham!

27. Mai 2023

Hej Dorthe.

Tak for dine fine ord - de varmer :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt forløb - kan bestemt anbefales

Ingen tvivl om at forarbejdet er gennemtænkt. Der er meget læsestof i starten, men det lønner sig. Nemme opskrifter som er til gavn for hele familien. Jeg har haft stor succes med vægttab, da jeg kan lave mad uden de store forberedelser. At have fokus på kalorier og træning giver pote. Jeg har tabt mig 6 kg. på nu 6 uger, og har lyst til at fortsætte.

27. Mai 2023

Hej Anni.

Tak for dine fine ord - det betaling sig nemlig at man får hele pakken (læsestoffet) med og ikke blot en kostplan eller et træningsprogram og lovning om at det er det som skal til at opnå et varigt vægttab.

Godt arbejde!

Kan klart anbefale Mathias

Kan klart anbefale Mathias, han er rigtig god, og sørger altid for at hjælpe. Meget troværdig, og meget personlig da han sidder med sine klienter selv

26. Mai 2023

Hej Sofie.

Mange tak for din anmeldelse.

Det varmer :)

God vind fremadrettet

Simpelt og overskueligt

Har vært 4 uger på Online Bootcamp med Mathias og har smidt 3 kg.

Der er træningsprogrammer til hver trin i forløbete og er begejstret for de lette opskrifter - lige til at gå til.

Jeg er fan af det sociale, der er i fb gruppen, hvor man på sidelinjen kan følge de andre deltageres forløb💪.

Kom frisk😁

25. Mai 2023

Hej Tina.

Hej Sarah.

Mange tak for de fine ord - de varmer :)

God vind fremover

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan klart anbefale Mathias’s Online…

Kan klart anbefale Mathias’s Online Bootcamp.

Jeg har kun positive ting at sige om forløbet og om Mathias. Han er super hjælpsom når man har problemer eller spørgsmål med noget. Hans materiale er virkelig gennemarbejdet og nemt at forstå.😁

25. Mai 2023

Hej Sarah.

Mange tak for de fine ord - de varmer :)

God vind fremover

Kæmpe anbefaling herfra!!

Jeg afslutter et 4 måneders forløb hos Mathias og har, udover vægttab og øget velvære, lært en masse om, hvad og hvor meget man bør spise og hvordan man bør træne, hvis man gerne vil tabe sig.

Mathias' opskrifter er lette og overskuelige. Og man får et virkelig gennemarbejdet og grundigt beskrevet tekstmateriale med. Både vedr. kost og træning.
Jeg havde valgt hjemmetræning og udover tekstmateriale er det også nogle super gode videoer der medfølger.
App'en er nem og brugervenlig. Både vedr. træningspas og opskrifter m.m.

Derudover er Mathias hurtig til at svare på evt. spørgsmål og ændringer og kommer med gode forslag og ideer, når man har brug for det.

Så min største anbefaling herfra, hvis man, som mig, havde brug for et skub i den rigtige retning :)

Tak Mathias!!

20. April 2023

Hej Tinna.

Mange tak for dine fine ord.

Jeg ønsker dig held og lykke fremadrettet :)

Kæmpe anbefaling

Jeg har netop afsluttet Mathias' otte ugers online bootcamp, og jeg er super glad og tilfreds.
Jeg har smidt 5 kilo, (samt adskillige centimeter de vigtige steder))), og jeg føler mig meget bedre tilpas.
Selv hvis man overhovedet ikke er fitness-typen, er træningen overkommelig og kan laves i stuen. Sværhedsgraden tager højde for, om man lige er begyndt på bootcamp, eller er flere uger inde i den. Og vel er det hårdt, men bestemt ikke umuligt.
(I modsætning til nogle træningshold, hvor man totalt mister motivationen, fordi det er så absurd hårdt, at det nærmest er en nærdødsoplevelse) Jeg kunne også hurtigt mærke, at jeg blev stærkere og i bedre form.
Mathias' opskrifter er gode, og man vænner sig hurtigt til at veje ingredienserne. Jeg har ikke følt, at jeg levede i et mad-forbud; det handler mest om større omtanke.
Alt i alt en kæmpe anbefaling herfra

13. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et godt og givende online forløb

Jeg er nu ved at afslutte et online 1:1 forløb ved Mathias. På de fire måneder har jeg tabt 10 kg og har i den grad oplevet en livsstilsændring.

Jeg har opnået et vægttab uden at føle jeg er gået på kompromis med noget i mit liv og hvor jeg har kunne deltage til de samme ting, som jeg plejede, men med en bedre forståelse for den mad jeg indtager.

Jeg har af Mathias modtaget mange lækre opskrifter og hjælp til at bytte rundt i madvarer.
Jeg har fået nogle gode og overskuelige træningsprogrammer, som har kunne gennemføres hjemme i stuen.
Jeg har kunne køre træningsprogrammerne ca. 3 gange ugentligt trods travlhed med fuldtidsarbejde, børn og renovering af hus mv. fordi det har været virkelig god træning, som man kunne overskue og følge med i.
Jeg kan både se og mærke at min krop er blevet stærkere end da jeg startede i forløbet.

Jeg vil tage min nye viden og gode vaner med mig resten af mit liv.

Så hvis du er klar på en forandring i dit liv, så vil Mathias helt klart også kunne hjælpe dig.

De varmeste anbefalinger herfra og tak 🙏

19. März 2023

Kæmpe anbefaling til Winther træning

Har haft et 8 ugers online forløb hos Mathias. Hvilket har været startskuddet til et vægttab på 15 kg over et halvt år.
Madplaner, bootcamp videoer, fullbody træningsprogram har været fantastisk.
Mathias er ærlig og har en kæmpe viden omkring mad og træning. Ingen hurtige løsninger, men en langsigtet plan som jeg følger den dag i dag, og hvor jeg uden problemer holder vægten og formen ved lige.
Altid hurtig svar når man har spørgsmål, og altid støtte og gode råd.
Det bedste er nok at Mathias møder dig præcis hvor du er, der er ingen dumme spørgsmål og ingen urealistiske mål. Ting ta´r tid 😊💪
Kæmpe respekt og anbefaling herfra.

6. November 2022

Hej Helga.

Tak for dine fine ord.

Det var en fornøjelse at have dig med ombord 💪

Kæmpe anbefaling

Jeg har været med på både udendørs- og indendørs bootcamps. Det kan kun anbefales. Mathias er super dygtig.

5. November 2022

Antwort von Winthertraining

Mange tak for din anmeldelse.

Vh. Mathias

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr