winkelcheque.nl Bewertungen 26

TrustScore 2 von 5

1.8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Exact dezelfde ervaring gehad als andere gebruikers. Een cadeaukaart ingewisseld die bedoeld was voor ICI Paris XL en deze werkt niet, ook al wordt het zo geadverteerd. Ik zie hier bij andere revie... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1 Stern

Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

KIJK UIT - OPLICHTERIJ!!

Ik zie hier bij andere reviews al dat ik kan fluiten naar mijn geld.

21. Februar 2026

Hallo Jimi,

Dit kan uiteraard wel, het is mogelijk dat de medewerker van ICI Paris niet volledig op de hoogte was van hoe zij cadeaukaarten accepteren. Ik kan je garanderen dat je je geld niet kwijt bent.

Neem gerust contact met ons op via info@winkelcheque.nl, t.a.v. Rebecca, en zij zorgt ervoor dat dit voor je wordt opgelost. Maak je geen zorgen, we regelen dit snel voor je.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KIJK UIT MENSEN!!! HANDEL IN JOUW PERSOONSGEGEVENS!

Geen of min 5 sterren!KIJK UIT! Dit is een malafide organisatie die én het geld behouden, omdat er geen manier is om het te besteden, én jouw persoonlijke gegevens verkopen! Navraag bij bedrijf resulteert in onbegrijpelijke 'woord salade'.. Geen hulp, geen geld terug. We moeten als benadeelden gezamelijk een procedure aanspannen en dit bedrijf aansprakelijk stellen en uitschakelen! Winkel personeel verschillende winkels zijn bekend met de oplichting!!!

17. Februar 2026

Beste,

Wij kunnen ons helemaal niet vinden in de beweringen die je doet. Wij verkopen geen persoonsgegevens en de manier van besteden van onze cadeaukaarten klopt ook volledig volgens onze voorwaarden. Op onze website is duidelijk terug te zien dat de cadeaukaart op drie manieren gebruikt kan worden: fysiek in de winkel, online bij een winkel, of online inwisselen voor een andere cadeaukaart.

Wat je bedoelt met “woord salade” is mij niet duidelijk. Daarnaast wordt onze cadeaukaart nergens in verband gebracht met oplichting, dit is dus geen feit.

Mocht je toch contact met ons willen opnemen om dit verder te bespreken, stuur dan een e-mail t.a.v. Atif.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop hier GEEN cadeaubon !!!

Wat een waardeloos bedrijf. Cadeaubon gekocht als cadeau, bedoeld voor ICI Paris. Zowel online als in de winkel was inwisselen niet mogelijk. Contact opgenomen met klantenservice met de vraag om restitutie. Ik moest een mail sturen. Gedaan, en verder nooit meer iets gehoord. Medewerkers komen enorm ongeïnteresseerd over. Het boeit ze volgens mij geen zak allemaal. "Kan ik niets over zeggen, mail maar gewoon." Eerste en meteen laatste keer. Kansloos.

4. Februar 2026

Hallo Kees,

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad.

De cadeaubon kan alleen fysiek bij een ICI Paris-filiaal worden ingewisseld. Mocht een filiaal de bon niet accepteren, dan betekent dit helaas dat de desbetreffende medewerker hier niet van op de hoogte is. In zo’n geval kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon, dan zorgen wij binnen 24 uur voor een passende oplossing.

Ik kan op jouw naam momenteel geen e-mail in ons systeem vinden. Zou je ons daarom willen mailen naar info@winkelcheque.nl, t.a.v. Rebecca? Dan zorgen wij dat je snel geholpen wordt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb een kadobon proberen om te wisselen…

Heb een kadobon proberen om te wisselen maar krijg de cheque niet via de mail van winkelcheque.nl. Ze zeggen dat hij misschien in de spam map zit of de promotiemap wat dat ook maar mag zijn. Heb nog een keer aangegeven dat ik niets ontvang maar wordt niet meer gereageerd. LET OP! Gebruik deze site dus niet! Weg cadeaubon. Na drie keer mail en aangegeven dat er aangifte wordt gedaan de derde keer kan het ineens wel en komt de cheque binnen. Zeer bijzonder, ik gebruik dit nooit weer.

30. Dezember 2025

Hallo,

Fijn om te horen dat de cadeaukaart uiteindelijk goed is aangekomen.

In dit geval had dit echt te maken met de spamfilter van je eigen mailbox. Wij hebben namelijk niets veranderd aan de manier waarop de e-mail wordt verzonden. Het kan helaas gebeuren dat berichten automatisch in de spam- of promotiemap terechtkomen. Of dat deze helemaal niet geleverd worden., afhankelijk van de instellingen van de e-mailprovider.

Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen.

verzilveren werkt niet

verzilveren werkt niet. slecht systeem, weinig aanbod.

19. Dezember 2025

Hallo Simone,

Bedankt voor je bericht. Jammer om te horen dat het verzilveren bij jou niet soepel verloopt.

Bij ons kun je de cadeaukaart op drie verschillende manieren gebruiken.

1. Online bij één van onze partners.
2. In een fysieke winkel van een aangesloten partner.
3. Door de cadeaukaart op onze website om te wisselen voor een andere cadeaukaart.

Mocht je vragen hebben of wil je dat we even met je meekijken om het verzilveren te laten werken, stuur ons gerust een e-mail. We helpen je graag verder.

Winkelcheque van €50 werkt niet

Winkelcheque van €50 gekregen, maar bij Rituals geweigerd. Oók via hun eigen website niet te besteden of om te ruilen (foutmelding), terwijl saldo check €50 aangeeft. Meerdere keren gebeld (8 en 10 dec), beloofd teruggebeld te worden maar nooit gebeurd. Uiteindelijk mail met verzoek om screenshot, terwijl zij het zelf kunnen reproduceren. Tot nu toe nog steeds geen oplossing.

15. Dezember 2025

Hele slechte cadeaukaart

Hele slechte cadeaukaart. Cadeau gegeven aan iemand maar ze kon hem vrijwel nergens inleveren. Terwijl de winkels waar ze was geweest fysiek op de kaart stonden of online. Heel raar.

Alsjeblieft koop het niet !!

6. Juli 2025

Geen handige cadeaukaart!!

Probeerde mijn kaart bij de Ici Paris in te leveren (dit lukte niet, saldo gecheckt staat €30,- op.) Gebeld met klantenservice maar konden me niet helpen ik moest een mail sturen heb dit op 5 juni gedaan en nogsteeds geen reactie mogen ontvangen. Ook een super ingewikkelde site om hem te verzilveren! Geen aanrader!!

5. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden

Gisteren online verzoek gedaan om mijn winkelcheque in te wisselen voor een cadeaubon voor My Jewellery. Vanochtend lag de nieuwe bon in mijn brievenbus en kon ik met de korting mijn bestelling plaatsen bij My Jewellery. Snel geregeld!

11. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Winkelcheque om laten zetten naar een…

Winkelcheque om laten zetten naar een zalando tegoed maar tot op heden geen tegoed ontvangen
Na diverse mails en telefonisch contact krijg ik als antwoord dat mijn spam filter het tegenhoud kan deze dus niet zelf instellen bij ziggo dus ik kan fluiten naar mijn tegoed.
Heel erg jammer
Ordernummer 26439

29. April 2025

Winkelcheque kado gekregen

Winkelcheque kado gekregen. Ik wilde hem inwisselen voor een Zalando cheque. Vele mails (en telefoontjes). Steeds wel een (automatische) mail maar geen e voucher. Ik denk dat ik geen voucher (en kan fluiten naar mijn geld) ga krijgen voor mijn 50 euro cheque.
Vandaag (1 mei) weer gebeld en nu hebben ze de code in mijn mail gestuurd. Nu kon ik bij Zalando mijn bestelling plaatsen. Uiteindelijk is het dus wel opgelost.

29. April 2025

Kafokaart van 60 euro ontvangen

Kafokaart van 60 euro ontvangen. Kan maar 50 euro per keer verzilveren. Rare regel eigenlijk. Ik ontvang online geen code. Het gejje is dat mails wel beantwoord worden, maar voucher naar hetzelfde emailadres komt niet aan, ook niet in de spam. Klinkt als weggegooid geld...

18. März 2025

Erg slecht

Erg slecht! 50 euro kwijt.
Ik wilde mijn cadeaubon omzetten naar een coolblue bon, maar nooit ontvangen. Meerder keren gebeld en gemaild. Elk keer wordt er gezegd dat ik mijn geld binnen 24 uur terug krijg. Daar ben ik nu al 3 weken mee bezig.
Hier echt niet kopen, sterk af te raden!

11. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed

Goed geholpen door klantenservice nadat er iets fout was gegaan met mijn winkelcheque

20. Januar 2025

Slechte service

Ik heb een cadeaubon waarvan ik helaas de pincode niet kan openkrassen. Hierdoor kan ik de bon niet inwisselen. Meerdere keren contact gezocht met de klantenservice maar tot op heden geen reactie. Inmiddels in de bon bijna verlopen.

15. Januar 2025

Zeeer slecht

Zeeer slecht
Had mijn bon omgeruild voor een zalando bon maar ontving niets
Klantenservice gebeld maar zeggen dat ze t druk hebben en geen tijd om vandaag te regelen
Zie nu de reviews hier pas en vraag me af of ik ooit nog iets terug ga zien van mijn bedrag van kaart
Zeer slecht
Niet kopen! Bizar dat ze nog steeds bestaan

31. Dezember 2024

Niet kopen!!!!!

Deze kaart is maar bij een paar winkels te gebruiken, voor beperkte producten. Inruilen voor een andere cadeaukaart kan volgens de website, maar dan moet je wel even 20 euro betalen om het tegoed te krijgen wat je al hebt. Ik vraag mij af of het uberhaupt wel juridisch houdbaar is wat deze onderneming doet!!!! Dit heeft veel weg van oplichting!

20. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ellende alom, zo'n Winkelcheque.

Ik kreeg een mooie bon voor 150 euro cadeau maar het omruilen en uitgeven gaf alleen maar gedoe.

Onder het tabblad "besteden" staat dat je online niet meer dan 50 euro per keer kan inwisselen. In het vervolgscherm ("omruilen-stap-2") stond vervolgens: Zalando "winkelcheque inwisselen waarde 10-150 euro". Daardoor nam ik aan dat je bij Zalando wel een cheque van 150 euro kon krijgen. Toen ik mn pasnummer invulde, bleek dat onjuist. Het kon toch maar voor 50 euro.
Prima, maar wat heel onaangenaam is, is dat Winkelcheque vervolgens 100 euro van mijn saldo afhaalde. Er stond zomaar - zonder tekst of uitleg - nog maar 50 euro op.
Na lang bellen kreeg ik een medewerker aan de lijn die mij vertelde dat mijn saldo "tijdelijk van de kaart was gewist". En dat het na 24 uur weer terug op de cheque gezet zou worden. Uiteindelijk werd dat nog een dag later, want "het was terugzetten was fout gegaan en de leidinggevende is nu bezig".

Pure armoede als je op deze manier achter je eigen geld aan moet; ik zou zo'n cheque zelf NOOIT aan iemand geven. Liever een envelop waar niemand met jouw geld aan de haal kan gaan.

2. Juli 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hele mooie kado kaarten…

Hele mooie kado kaarten met een leuk klein kaartje erbij om iets op te schrijven.Ik was vergeten op de kaart te schrijven en Rebecca (van de klantenservice) heeft me perfect geholpen en alles erin gezet welke teksten ik wilde hebben. Super fijn dankjewel.Echt een aanrader !!!!

25. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr