Het aanbod kan je ogen openen. Voedertafels voor vogels, voedersilo in harnas, voederhuisje voor kleine vogels, drink en bad voor kleine vogels. Ze hebben ook het beste nestkastje voor vogels wat sjie... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik had twee drinkschalen voor insecten besteld, bij ontvangst waren die gebroken. Maar prompt heeft men gereageerd en twee nieuwe drinkschalen zijn na enkele dagen intussen ontvangen.
Unternehmen hat geantwortet
Ik kon bij mijn bestelling de ledenkorting niet invoegen. Mail gestuurd, nog steeds geen antwoord gekregen. Mvg, Guy Voor tuinhier Oudegem
Perfect ! Alles goed verpakt in stevige dozen. Er was één klein minpuntje ; het plexiglas van het eekhoornvoederhuis ontbrak. Monica van Natuurpunt heeft dit onmiddellijk en heel klantvriendelijk opge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
In de Natuurpunt Winkel vind je een ruim aanbod producten waarmee je nog meer van de natuur kunt genieten. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en geven je de kans om de natuur nog intenser te beleven. Met onze producten kun je jouw eigen tuin of balkon diervriendelijk inrichten. Ben je lid van Natuurpunt? Dan geniet je in de Natuurpunt Winkel van 10% korting op vele producten!
Coxiestraat 11, 2800, Mechelen, Belgien
Bittet Kunden um Bewertungen
De bestelling werd picobello geleverd na 2 dagen.
Het wringt dat het moeilijk te vinden is dat men via zijn account in natuurpunt een ander account moet aanmaken voor de webshop om van de korting te kunnen genieten.
Waarom staat dat niet bovenaan de openingspagina van de webshop.

Antwort von Natuurpunt Winkel
Alles heel netjes verpakt en snelle levering!Ik blijf er nog bestellen zo wordt Natuurpunt ook gesteund en de vogels hebben goede kwaliteit!

Antwort von Natuurpunt Winkel
Prima producten, goede omschrijving op website, ok prijzen.
Andere leverancier dan PostNL en ik had nog een extra ster gegeven.

Antwort von Natuurpunt Winkel
Mooi aanbod voor de tuinvogels. Bij levering waren er twee plastiek potten van de vogelzadenmix volledig stuk. Na telefonisch contact en mail met foto's werden later 2 nieuwe potten geleverd zonder brokken. Vriendelijke en correcte service uiteindelijk.Opvallend is wel dat het verstuurd wordt door vivara waar ik voordien ook al eens besteld heb en waar het totale aanbod ruimer is. Van beiden tevreden gezien ik een reserve maxi voederschotel voor de silo advenger ondertussen bij vivara kon bestellen welks spijtig genoeg niet bij natuurpunt. Onze tuinvogels, tortelduifjes, soms een houtduif en enkele eekhoorns landen en eten erop met smaak.

Antwort von Natuurpunt Winkel
Alles snel en goed verlopen. DHL laat het pakket wel gewoon in de appartementshal achter en heeft niet aangebeld.

Antwort von Natuurpunt Winkel
Mooie, kwalitatieve producten (vogelbad, bloemzaden, bloembommen en postkaartjes), makkelijk besteld, niet te duur en snel geleverd!

Antwort von Natuurpunt Winkel
Door een fout ergens? was mijn bestelling en betaling dubbel uitgevoerd. Heb direct een mail nagestuurd om een van de twee te annuleren en is de dag erna probleemloos uitgevoerd en een dag later stond het bedrag ook terug op mijn rekening, waarvoor nogmaals mijn dank.
Jan Gijbels

Antwort von Natuurpunt Winkel
De tijd tot ontvangst was erg lang! Het boek (niet individueel verpakt) dat ik bestelde was ondergedompeld in het vogelzaad waarvan de zak stuk was. Alles dus los in de doos. Niet fijn! Veel prulwerk en een lichtjes beschadigd boek (was een cadeau)

Antwort von Natuurpunt Winkel
Af en toe mooie kortingen, makkelijk besteld en schadevrij geleverd

Antwort von Natuurpunt Winkel
Vlotte levering, bestelde egelhuis XL kwam helaas beschadigd uit de doos , op mijn klacht kwam een weinig betrokken reactie. Spijtig

Antwort von Natuurpunt Winkel
Top winkel en producten. En vooral voor een nobel doel dat ons allen aanbelangt !

Antwort von Natuurpunt Winkel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.