Inmiddels 3 dagen aan het wachten op de uitbetaling. Na navraag zou geld overgemaakt worden. Inmiddels al ruim 36 uur geen enkele reactie meer mogen krijgen, dus geen enkel idee of ik hier n... Mehr ansehen
Het bedrijf biedt scherpe prijzen en betaalde binnen een week na ontvangst van mijn product. Communicatie kan wel iets sneller/beter (geef bijvoorbeeld aan hoe lang iets gaat duren wanneer er contact... Mehr ansehen
Mijn Apple Airpods Max verkocht. De site is heel duidelijk, je weet gelijk wat je voor jouw product krijgt. De afwikkeling er van, echt alleen maar lovende woorden! Je krijgt een verzendlabel (verzeke... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
WijKopenElektra is de online platform dat klanten gebruiken om op een prettige en snelle manier nieuwe elektronica te verkopen. Onze missie is om de klant te bedienen op een eerlijke en transparante wijze. Omdat WijKopenElektra zich uitsluitend bezighoudt met de bekendere merken elektronica, zijn wij nauwkeuriger dan de concurrenten in de beoordeling en prijszetting van deze producten. Wij zijn voortdurend bezig onze inkoopprijzen te optimaliseren zodat het voor de consument interessant is te verkopen.
Oder 20, 2491 DC, Den Haag, Niederlande
- 085 0609 447
- info@wijkopenelektra.nl
- wijkopenelektra.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Top bedrijf, zeker te vertrouwen
Top bedrijf! Goeie prijzen, goed bereikbaar via WhatsApp en e-mail en had dag na het opsturen mijn betaling al binnen van de 2 producten die ik had opgestuurd. Zou het zeker aanraden en zou zeker nog eens doen.
snelle betaling in 1 dag
snelle betaling in 1 dag. ik raad aan
Ik had eerst m’n bedenkingen er wel…
Ik had eerst m’n bedenkingen er wel bij, echter betalen ze wel gewoon uit, niet binnen 24 uur zoals ze aangeven maar goed. Ik had m’n telefoon zaterdag verzonden, maandag bezorgd op het PostNL punt, dinsdag door hun afgehaald en donderdag het geld op m’n rekening. Als je een appje of mail stuurt krijg je altijd antwoord, verder niets op aan te merken.
Reële biedingen. Topservice!
Ik heb in de laatste 3 weken twee producten verkocht. Ze bieden reëel en de betalingen verliepen soepel. Soms loopt de communicatie wat stroef (alleen bereikbaar via WhatsApp), vooral richting het einde van de week. Verder topservice!
Slechte ervaring met Wijkopenelektra - Gebrek aan communicatie en verlies van waardevolle zending
Ik voel me genoodzaakt om mijn uiterst teleurstellende ervaring met Wijkopenelektra te delen. Bijna twee maanden geleden stuurde ik twee gloednieuwe iPhone 14 Pro Max naar hen op, met de verwachting dat ik een eerlijke vergoeding zou ontvangen. Helaas is dit niet gebeurd, en ik ben diep gefrustreerd en meer dan €2000 kwijtgeraakt.
Het begon allemaal toen PostNL mijn zending kwijtraakte, wat op zichzelf al een grote tegenslag was. Ik nam contact op met Wijkopenelektra, in de hoop dat ze me konden helpen bij het traceren van de telefoons en het afhandelen van de schadevergoeding. Tot mijn verbazing vertelde Wijkopenelektra me echter niets over de e-mail die PostNL op 4 mei had gestuurd, waarin ze het onderzoek naar de verloren zending aankondigden.
Pas nadat ik zelf contact opnam met PostNL, kwam ik erachter dat ze al geruime tijd bezig waren met het onderzoek. Dit bracht me in een nog grotere staat van verwarring en wanhoop. Wijkopenelektra had beloofd contact op te nemen met PostNL, maar dit is nooit gebeurd. Het lijkt erop dat ze de vergoeding voor de verloren zending voor zichzelf houden, terwijl ik hier de dupe van ben.
Wat nog erger is, is dat Wijkopenelektra zeer slecht bereikbaar is en mijn berichten volledig negeert. Ik ben nu al twee weken genegeerd en er wordt geen enkele inspanning geleverd om mijn probleem op te lossen. Deze onverschilligheid van hun kant heeft mij niet alleen in financiële problemen gebracht, maar heeft ook mijn vertrouwen in hun bedrijf volledig ondermijnd.
Ik had gehoopt op een eerlijke en professionele afhandeling van deze situatie, maar helaas is het tegenovergestelde gebeurd. Het gebrek aan communicatie, de onbereikbaarheid en het negeren van mijn verzoeken hebben me diep teleurgesteld. Het is onaanvaardbaar dat een bedrijf zich op deze manier gedraagt, vooral als het gaat om waardevolle en kostbare zendingen zoals de mijne.
Ik raad ten zeerste af om zaken te doen met Wijkopenelektra. Hun gebrek aan klantenservice en transparantie hebben mij veel stress en financiële problemen bezorgd. Ik hoop dat niemand anders dezelfde negatieve ervaring hoeft mee te maken.
Zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden met hoe alles ia vergaan.
Het contact was zeer goed en makkelijk te bereiken ook het verzenden was eenvoudig en de betaling heel snel
Snelle en fijne behandeling
Snelle en fijne behandeling, vooral en snelle uitbetaling!
Hele snelle uitbetaling
Hele snelle uitbetaling! Echt een aanrader. Bieden ook veel betere en meer realistische prijzen in tegen stelling tot andere bedrijven.
Betrouwbaar en snelle uitbetaling
Betrouwbaar en snelle uitbetaling! Raad dit bedrijf zeker aan! Hopelijk tot de volgende keer.
Snel en duidelijk!
Duidelijke communicatie en snelle uitbetaling. Helemaal tevreden!
Goede ervaring!
Snel zonder gedoe, wordt goed gecommuniceerd over status van je betaling.
Betrouwbaar en netjes geregeld
Betrouwbaar en netjes geregeld. Goede communicatie.
Snelle uitbetaling
Snelle uitbetaling, wel fijn als je het geld nodig hebt!
Snel uitbetaald en heldere communicatie omtrent een vertraging bij PostNL. Betrouwbaar en prima service!
Super goed geregeld allemaal!
Super goed geregeld allemaal. Na controle snelle betaling. Zeker voor herhaling vatbaar!
Snel en duidelijk proces, heel tevreden!
Heel fijn en duidelijk proces. Ik had nog wat vragen maar ben goed en snel geholpen door de medewerkers.
Ik raad dit bedrijf zeker aan en zal in de toekomst zelf ook vaker gebruik maken van wijkopenelektra.nl
Betrouwbaar bedrijf
Betrouwbaar bedrijf, ik kreeg snel mijn geld & top service.
Ik kon mijn vragen gerust stellen. Kreeg gelijk antwoord via de app en instructies hoe ik alles moest doen.
Na verzending, binnen een paar dagen uitbetaald!
Echt super duidelijk allemaal
Echt super duidelijk allemaal! En de communicatie via whatsapp is ook super.
Kortom ik ben fan!
Snelle reactie via Whatsapp
Snelle reactie via Whatsapp, en de service is snel en goed.
Zeer betrouwbaar !! 👌🏼
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.