Z kursu niezmiennie korzysta mi się cudownie. Już kolejny rok doświadczeń za mną i szczerze mogę powiedzieć, że widać ogromną różnicę w tym jak łapię informacje, kiedy korzystam z WNL, a kiedy nie. Og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Więcej niż LEK sprawdza się genialnie nie tylko do egzaminu końcowego, ale przede wszystkim w codziennej nauce do ćwiczeń i kolokwiów. Baza wiedzy jest rewelacyjnie uporządkowana, a tłumaczenia trudny... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Platforma ma bardzo solidne zasoby materiałów dydaktycznych. Na duży plus zespół aktywnie odpowiadający na pytania. Niektórzy z odpowiadających mogliby nieco rozwinąć swoje odpowiedzi i nie skracać do... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Więcej niż LEK (WNL) to Medyczny Portal Edukacyjny oferujący e-learningowe kursy dla studentów kierunku lekarskiego, lekarsko-dentystycznego, a także innych kierunków medycznych. Nasze kursy są interaktywne i oparte na nowoczesnych metodach edukacyjnych, co sprawia, że nauka jest bardziej efektywna i angażująca. WNL oferuje starannie wyselekcjonowane materiały edukacyjne, gotowe plany pracy oraz systematyzację wiedzy, co pozwala kursantom skupić się na nauce i osiągnięciu jak najlepszych wyników. Więcej niż LEK to nie tylko platforma e-learningowa, ale także społeczność skupiająca tysiące studentów medycyny i lekarzy, którzy wzajemnie uczą się od siebie i wspierają w codziennej nauce. Oferujemy szeroki zakres kursów, w tym kursy przygotowujące do egzaminów końcowych (LEK i LDEK), Kursy z Nauk Podstawowych, Kursy z Nauk Klinicznych, Kursy Stomatologiczne i Kursy Praktyczne.
Ułańska 3, 60-748, Poznań, Polen
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Stary, nie nowoczesny wygląd aplikacji i strony internetowej. Nie we wszystkich pytaniach podano szczegółowe wyjaśnienia, dlaczego właśnie ta odpowiedź jest prawidłowa

Antwort von Więcej niż LEK
Czasem brakuje mi dokładniejszych schematów - na podstawie lekcji z hematologii, szczególnie npl. Bardziej rozpisane schematy podziału npl np. linii limfoidalnej ułatwiłoby umiejscowienie sobie tych chorób które dokładniej są omawiane na slajdach.
Osobiście korzystam z chat gpt (projekt do nauki z wgraną książką do interny) --> tworzy fajne schematy.

Antwort von Więcej niż LEK
Wszystkie ważne informacje w jednym miejscu, czytelne slajdy, dzięki możliwości utworzenia planu dużo łatwiej nie zgubić się w trakcie nauki - szczególnie przy przygotowaniu do egzaminu. Dużym plusem są fiszki - game changer jeżeli chodzi o utrwalanie informacji i nie tracenie czasu na robienie fiszek ręcznie

Antwort von Więcej niż LEK
Lubię WNL za przejrzyste podejście do pytań z LEKu i autorskich, szerokie wytłumaczenie dla każdych odpowiedzi. Poza tym na prezentacjach najbardziej do gustu dopasowały mi czytelne tabele.

Antwort von Więcej niż LEK
Praktyczne informacje nie tylko do LEKu, ale również do pracy w POZ i na oddziale to dla mnie największy plus 👌🏻 Szybkie odpowiadanie na pytania użytkowników również na plus, prezentacje są przejrzyste i czytelne, nie ma na nich przytłaczająco wielu informacji. Linki do zjawisk osłuchowych na yt też dużo ułatwiły, na minus jedynie to, że niektóre podlinkowane filmiki nie są już dostępne 🥹

Antwort von Więcej niż LEK
Platforma przemyślana, na bieżąco aktualizowana. Duży plus za różne formy materiału, testów, fiszek, każdy znajdzie dla siebie sposób do nauki taki jaki lubi najbardziej. Liczę że dojdzie jakaś możliwość tworzenia egzaminów podsumowujących tylko z wybranych tematów. Ale i tak zdecydowanie polecam.

Antwort von Więcej niż LEK
Kurs WNL ułatwia mi systematyczną naukę na studiach i przygotowanie do egzaminów. Dzięki dostępowi do kursu moja nauka stała się efektywna i nie czuję się wiecznie zniechęcona i zawalona często zbędnymi szczegółami. Czuję się nauczona tego, co ważne kliniczne i pod kątem egzaminów, szczególnie LEK. Z pewnością będę korzystać z kursów WNL (co najmniej) do końca studiów!

Antwort von Więcej niż LEK
idealny dobór tekstu do slajdów dzięki czemu wszystko jest czytelne i klarowne
niewątpliwie jedna z najlepszych platform dla medyków

Antwort von Więcej niż LEK
Jestem bardzo zadowolony. Wszystko w jednym miejscu, wytłumaczone jasno i prosto, ale brakuje mi fiszek w przedmiotach klinicznych jako metody nauki i więcej obrazków szczególnie w dermatologii

Antwort von Więcej niż LEK
Super, wszystko przejrzyście wytłumaczone, fajne mnemotechniki, można wybrać układ lekcji jako prezentację lub artykuł, naprawdę się opłaca.

Kurs z anatomii:
ocena 4.5/5
Jest dużo narzędzi nauki co jest super
Fiszki są super pomysłem i są zrobione wybitnie! Możliwość dodania notatki do danej fiszki i zobaczenia powiązanego slajdu bez wychodzenia z fiszek jest bardzo pomocne. Dodałabym ich jednak trochę więcej (i bardziej szczegółowe).
Asystent AI jest bardzo pomocny, pomocny by było jakby potrafił też wygenerować obraz, bo niestety nie zawsze wszystko jest zaznaczone na rysunkach (np. jądro klinowate dodatkowe). Można też wprowadzić opcję przesunięcia chatu żeby można było jednocześnie patrzeć na dany slajd (nie zasłaniać go).
Kolejnym świetnym elementem jest aplikacja. Można by było jednak dodać w aplikacji funkcje pobrania danych lekcji, żeby mieć do nich dostęp offline.

Antwort von Więcej niż LEK
Stałe aktualizowanie informacji, wnikliwe opracowanie pytań z zawartymi odnośnikami do większej ilości informacji na dany temat, oraz na tematy "sąsiednie".

Antwort von Więcej niż LEK
Świetnie mi się uczy z prezentacji, są dobrze napisane. Powtórki przed lekcja są ekstra. Natomiast brakuje mi odpowiedzi do powtórek po kliknięciu podglądu. Super byłyby też fiszki.

Antwort von Więcej niż LEK
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.