Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi är ett litet företag med stora ambitioner, vi tittar ständigt på nya sätt att utveckla verksamhet och personal för att leverera den bästa lösningen till dig som kund. Vi utvecklar och säljer promenadscootrar till rörelsehindrade under varumärket "Elegant". Tillsammans med våra återförsäljare når vi stora delar av Sverige. I början av 2022 blev vi återförsäljare och serviceverkstad till Motorsweden och deras mopeder, mopedbilar, flakmopeder, ATV av märkena Viarelli och MGB. Efter en säsong med mopeder har vi märkt att det är de eldrivna mopederna som efterfrågas mest, köparna är i alla åldrar från 15 år till pensionär. Vi har butik i Motala där man kan se och köra fordonen men säljer även här på nätet. Från och med 2023 kommer vi även ha försäljning och service av GOES och deras sortiment av fyrhjulingar med tillbehör. Vi har idag tre anställda som finns här för att ge en personlig service till alla kunder, har ni frågor så är vi inte längre bort än ett telefonsamtal, eller ännu bättre, kom in på en kopp kaffe:-)
Verkstadsvägen 79, 59146, Motala, Schweden
- 0709226394
- info@wheelking.se
- wheelking.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Väldigt tillmötesgående och…
Väldigt tillmötesgående och kundorienterat företag som gärna ser lösningar på kundbehovet. 5 av 5
Allt fungerade som det ska .helnöjd med…
Allt fungerade som det ska .helnöjd med kärran

Antwort von Wheelking
Blev tipsad av en vän att kolla in…
Blev tipsad av en vän att kolla in denna butik när jag skulle köpa 4- hjuling. Kändes mycket bra så fort jag kom in i butiken. Trevligt, proffsigt bemötande. Även lätt att nå dem över telefon om man har nån undran efter köpet.
Tack!

Antwort von Wheelking
Trevlig personal och bra service!

Väldigt smidigt köp online
Väldigt smidigt köp online. När man köper en moped funderar man på hur smidigt det går online men det var väldigt smidigt och trevligt bemötande då jag blev uppringd och leveransen bestämdes över telefon.

Antwort von Wheelking
ETT HJÄLPSAMT FÖRETAG SOM SER KUNDEN!
Har varit kund i 10 års tid och alltid blivit trevligt bemött!
Mycket trevlig personal som jobbar där och ägaren är i en klass för sig själv!
Får man något fel på elopeden så tar det inte lång tid innan den rullar igen!
Hade senast idag ett problem som löstes på en gång!
Det kallar jag service!
Ska bli trevligt när ni snart öppnar i en ny, fin och ljus lokal på Vintergatan i Motala!
Kan varmt rekommendera ett köp hos ett mycket seriöst företag!
OBS! Jag får ej betalt för mitt positiva omdöme!

Extremt bra kommunikation
Extremt bra kommunikation, både före köp vid frågor om fordon och efter vid problem som uppstod (som inte var pga dom).

Mycket professionella!
Mycket professionella och tillmötesgående. Rekommenderas!

Underbar Butik!
Utmärkt Kundservice likväl fordon. Man får underbara fordon för priset och en riktig skön humor har de också! Deras ”maskot” Doris är jätte trevlig också! Rekommenderar enormt och ser fram emot att komma tillbaks dit. (De svarar på frågor genom mejl också väldigt bra)

Antwort von Wheelking
Kanonservice och väldigt trevlig…
Kanonservice och väldigt trevlig personal. Rekomenderas starkt

Antwort von Wheelking
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.