Forsinket levering
Plejer at være tilfreds med maden, men denne gang havde vi valgt at få leveret. Minimum en halv times forsinkelse (venter stadig).
MEGA DÅRLIG SERVICE !!!
17/12 bestilte jeg sushi til afhentning 23/12 kl 11:45 til jule hygge afslutning for mit personale i salonen. Jeg bestilte over Messenger og fik bekræftelse med det samme. Dog var der ingen mad eller åbent da jeg kom for at afhente og stod så uden mad til personalet. Western Sushi læser mine beskeder på Messenger men undlader nu at svare. Jeg vil helt sikkert fraråde at bestille her … !!!
Middelmådig sushi, uden sans for et lækkert sanseligt udtryk (glemte pynt på maden og det så bare mega kedeligt og uinspirerede ud), sure snobbede tjenere og agressiv servering, der kommer vi ikke igen, øv øv
De unge piger de har ansat til at betjene gæsterne, ved tydeligvis ikke hvad det vil sige, at være i et servicefag. Vi fik ikke ryttet tomme fade fra bordet, selvom de kom ned med mere mad til os. Vi skulle selv henvende os for at få flere sedler at bestille på, og de kom ikke ned og spurgte hvordan maden var.
Der ud over synes jeg det er fuldstændig uhørt, at man skal betale 50kr for en stor sodavand, som kommer fra flasker de sælger til take-away? Jeg spurgte hvordan dette kunne hænge sammen med prisen, hvilket de ikke havde en forklaring på. Hertil spurgte jeg, hvad de tog for en flaske sodavand på 1,5 liter - hvilket de tog 40kr for. En stor sodavand var på 0,5 L, som man skal betale 50kr for. Det hænger ikke sammen i min bog.
Servicen fra de unge piger var fuldstændig uacceptabel.
Jeg vil ikke kalde dem tjenere, fordi de betjente ikke gæsterne.
Da vi havde siddet og spist 1 time, måtte jeg selv henvende mig i baren for at få en sodavand mere. De unge piger gik ikke rundt i restauranten blandt de få gæster, de stod blot bag en disk og gloede ud i luften.
Efter vores mad blev sat på bordet, kom personalet ikke ned til os igen. Der blev heller ikke spurgt, om alt var som det skulle være.
Da klokken blev 19.01 kom der en meget uhøflig pige ned til os og spurgte, om vi er ved at gå, fordi vores tid er overskredet.
Bevares, personalet kunne jo have ryddet vores tomme fade tidligere og spurgt i en venlig tone, om vi ville bestille mere inden vores tid var slut.
Restauranten var ikke fyldt op og der var ikke nogen, der stod og ventede på vores bord.
Men vi rejste os naturligvis. Når vi så uhøfligt blev bedt om at forlade stedet, havde vi faktisk heller ikke lyst til at blive længere.
Jeg synes faktisk ikke, det er okay at behandle betalende gæster sådan.
Men heldigvis kostede den ubehøvlede attitude og manglende service ikke ekstra!
Og jeg synes faktisk også, det er de ansattes ansvar at hjælpe med at holde styr på tiden for bordet ved rent faktisk at servicere bordet!
Da jeg selv måtte rejse mig og bestille ny sodavand, fik jeg også ny bestillingsseddel, og den kom personalet så aldrig og hentede. Så vi fik kun 1 omgang mad.
Det var mit første besøg, og det blev også det sidste!
Ikke særlig god sushi. Udover det har de opbevaret mad i deres kælderrum, så de har rotter. Virkelig surt personale der råber af deres medarbejdere. Generel forfærdelig oplevelse
Da vi ankommer, bliver vi vist hen til bordet. Tjeneren siger, at hun kommer om lidt og tager imod vores bestilling af drikkevarer. Der går 20 min, før hun kommer. Og der var ikke travlt i restauranten Max 4-5 andre borde med gæster, og der blev heller ikke langet en masse takeaway over disken - der var meget få kunder. Derefter går der yderligere 30 min før vi får vores forretter. De glemmer vores chili mayo, og da jeg gør opmærksom på det, kommer hun med en enkelt og ikke to, som vi havde bestilt. Derudover glemmer de vores tangsalat, som jeg måtte gå op til disken for at bede om, da det ikke var muligt at få kontakt til en tjener fra bordet. Tjenerne havde travlt med at snakke, spise og drikke bag disken. De kom ikke og fjernede de tomme tallerkener fra forretten. Intet af den bestilte sushi var pyntet ej heller tallerkenerne. Det hele var bare klasket på nogle tallerkener og forretterne var nærmest mast for alle at kunne være på den lille tallerken. Der manglede også toiletpapir på dametoilettet. Da vi skal bestille 2. Omgang, har vi ikke nogen bestillingsseddel, fordi tjeneren har glemt at lægge en til os, og det er fuldstændig umuligt at få fat på en tjener, så igen må vi op til disken for at få kontakt. Til sidst kom tjeneren og spurgte, om vi ville bestille en 3. Gang, hvilket vi takkede nej til, men at vi gerne ville betale. Hun kom aldrig tilbage med regningen, så da vi havde ventet længe nok, giv vi selv op til disken, og det så ud til at komme bag på tjenerne, at vi gerne ville betale.
Vi er kommet flere gange før på Western Sushi, og har været fint tilfredse med det, men aldrig har det været så ringe som i dag. Vi spiser ofte sushi, og halvdelen af oplevelsen er normalt de flot pyntede fade, så maden ser ekstra indbydende ud. Det gjorde den absolut ikke her. Maden var acceptabel, men oplevelsen og betjeningen var virkelig elendig. Det var som om, at tjenerne slet ikke så eller koncentrerede sig om kunderne, og der var ikke gjort noget ud af maden overhovedet. De havde travlt med at smage mad og snakke sammen. Det var sidste gang, vi lagde så mange penge på det sted.
Min yndlings restaurant, der aldrig skuffer, og jeg har prøvet MANGE.
Søde mennesker der har restauranten, som virkelig kan deres kram. Kvaliteten er altid i top - maden smager fantastisk! God service og god stemning. Er kommet der jævnligt siden de åbnede for mange år siden og jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse.
Stor anbefaling herfra♥️
Havde bestilt derfra til konfirmation tidligere på året. Det var ganske godt med god smag.
Var så derinde idag og spise ad libitum i 2 timer. Tangen rundt om sushi var ikke tilstrækkeligt og der var ikke nok ris. Så de var meget svære at spise uden de åbnede sig. Sushi'en smagte ikke af noget. Vi prøvede også den med rispapir med and. Det var rent fedt så vi blev dårlige. Da vi nævnte det for personalet, gik hun tilbage til køkkenet og sagde det og vi fik tilbudt at kokken "godt ville prøve at lave dem til os igen" vi takkede nej tak for skulle da ikke risikere endnu en omgang indbagt fedt.
Da vi betalte sagde vi at vi faktisk blev dårlige af det. Kommentaren : det er jeg ked af at høre.
Vi betalte fuld pris: 3x218 og 1x 138 kr.
Det var ikke tydeligt hvor man skulle bestille, personalet var ikke opmærksomme på os, og de tjekkede ikke op på hvordan maden var.
Det var ikke pengene værd og sidste gang vi spiser der. Vil ikke anbefale stedet til nogen.
Maden var kedelig og smagsløs.
De var gode til at forklare deres all you can eat koncept. Men så var det svært at få kontakt til dem.
Den ene stjerne er for deres and som bestod af dej og andefedt. Mængden af kød var så godt som ikke eksisterende.
Faktisk var det så vammelt at det klæbende i munden.
Det virkede ikke engang som om de tog det alvorligt da det blev nævnt at jeg havde fået det småskidt. Og stadig krævede fuld betaling på trods af at noget af maden ikke engang egnede sig til dyrefoder
Alt for dyrt og dårligt.
God mad og god betjening. Den i Ringsted kan godt anbefales. Har spist der mange gange samt hentet mad derfra. Alle gange har maden været lækker og flot at se på.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.