Allereerst de duur van aankoop tot ontvangst,veel te lang!!! Ik kocht een handtas en de bodem was langs de binnenzijde licht beschadigd. Volgende keer ga ik deze winkel toch overslaan
Zoals alle andere reviews; niet doen! Lange levertijd, schoenen kwamen in een zakje en zagen er uit alsof ze zo van de aliexpress kwamen. Ze wogen ook niets, maar moesten wel doorgaan als orthopedisch... Mehr ansehen
Zeer behulpzame klantenservicemedewerker. Had een product verkeerd geleverd deze mocht ik houden en kreeg de juiste toegestuurd!
Ik bestelde een tasje voor mijn dochter. Ik kreeg een totaal ander product dan afgebeeld op de foto's ( duidelijk geval van dropshipping). Communicatie verliep stroef, na aandringen wel de retour ins... Mehr ansehen
Bij Werqino.nl, jouw bestemming voor hoogwaardige sieraden in Nederland. Ons assortiment bestaat uit een diverse collectie van massief goud en (verguld) sterling zilver, ontworpen met de moderne vrouw in gedachten. Bij Werqino.nl geloven we in het aanbieden van sieraden die niet alleen stijlvol zijn, maar ook aansluiten bij jouw unieke persoonlijkheid. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie die de perfecte balans biedt tussen trendy stijlen en tijdloze basisstukken. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece voor een speciale gelegenheid of naar subtiele dagelijkse sieraden die je dagelijkse look aanvullen, Werqino.nl heeft wat je zoekt. Onze sieraden zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, en we streven ernaar om een verbinding te creëren tussen jou en je sieraden. Elk stuk is doordacht vervaardigd, met de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Bij Werqino.nl begrijpen we dat sieraden meer zijn dan alleen accessoires; het zijn expressies van individualiteit en verfijning. Daarom zijn onze collecties ontworpen om de veelzijdigheid van elke vrouw te vieren. Of je nu houdt van moderne trends of de voorkeur geeft aan tijdloze klassiekers, bij ons vind je sieraden die passen bij jouw unieke stijl. Verrijk jouw persoonlijke stijl met de diverse en stijlvolle sieraden van Werqino.nl. Ontdek de perfecte combinatie van eigentijdse trends en tijdloze klasse en omarm de luxe die jouw uitstraling compleet maakt. Welkom bij Werqino.nl, waar sieraden jouw stijl tot leven brengen.
Overrijsel , ., ., Niederlande
- Tijdelijk even niet beschikbaar.
- info@werqino.nl
- werqino.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer behulpzame…

Antwort von Werqino.nl
Geen enkele ster waard
Ik geef 1 ster omdat 0 sterren onmogelijk is.
De klantendienst contacteren lukt niet, nooit wordt er op mails geantwoord. Nochtans heel geduldig verschillende mails gestuurd. Na meer dan een maand 1 x een standaard antwoord gekregen waar ik de track en trace moest bekijken. Terwijl dat helemaal het probleem niet was. Heel frustrerend! Nooit zou ik hier nog iets bestellen en dat zouden jullie ook beter niet doen!