WerkbladenKopen.nl Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Door vakantie kon een levering pas vandaag plaatsvinden maar geen probleem. Het is precies wat ik wilde. Ook de contacten over de bestelling waren prima net... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hi-macs werkblad via werkbladenkopen.nl gekocht. Goed geholpen via de mail. Wij zijn uiteindelijk ook nog even in de showroom wezen kijken. Daar duidelijke uitleg gehad over de verschillende ty... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het begin al fijn contact gehad en goed advies gekregen. Diverse stalen heel vlot toegestuurd gekregen en na mijn bezoek aan het kantoor ook in alle rust kunnen kiezen wat ik nu echt wilde, ooka... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Menken Werkbladen is het allerbeste bedrijf als je op zoek bent naar een werkblad voor je keuken of een extra stuk werkblad zoekt om je aanrechtblad te “verlengen” Superservice , superprijzen en mee... Mehr ansehen

1. Innenarchitekt
  2. Fachhandel für Küchenbedarf

Über WerkbladenKopen.nl

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

E-mails adres: verkoop@werkbladenkopen.nl

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Keukenwerkbladen

Goede contacten en doorspreken maten enz. Het bedrijf denkt mee en zo kom je op een heel mooi eind en ziet er geweldig mooi uit.

6. Juni 2017

Prima!

Prima!
Goede afspraken en daar ook aan gehouden.

6. Juni 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, goed product en prima prijs

Aardige mensen die zeer behulpzaam zijn. Ik kreeg steeds goede informatie zodat mijn verwachtingen ook uit zouden komen m.b.t
de afwerking. Heel fijn om steeds snel een betrouwbare prijsopgave te krijgen toen we twijfelden tussen beton of keramiek. Er werd na bestelling snel geleverd en het blad is goed geplaatst door een vakman. Bij de plaatsing heeft hij met aandacht voor de details en netjes gewerkt. We zijn heel blij met ons blad en ik raad je zeker aan om bij werkbladenkopen te bestellen want de kwaliteit en service is uitstekend en de prijs is de helft van wat ik elders in offerte kreeg. (Die prijzen waren dan ook belachelijk)

27. April 2017

Uitstekend

Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.
Ook zelf afhalen was geen probleem.
Prima geregeld.

Gradus
Dalen

23. April 2017

Prettige ervaring

Prettige ervaring, met professionele mensen en een mooi eindproduct. Om de materialen te bekijken eerst hun "showroom" bezocht. In feite is dit hun kantoor, en zijn er samples van de werkbladen te bekijken, maar verwacht niet dat hier hele voorbeeldkeukens staan. We werden goed geholpen. Afspraak gemaakt voor inmeten, leveren en montage. Het inmeten ging vrij vlot - misschien net iets té vlot, want bij de montage moest er nog veel bijgeslepen worden. De monteur heeft het wel mooi achter gelaten, met wat kleine concessies. Al met al wel tevreden!

20. April 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

na aanvraag de offerte netjes en …

na aanvraag de offerte netjes en duidelijk ontvangen,daarna monsters opgevraagd in totaal 3 kleurstalen waardoor wij de juiste keuze konden maken.
de offerte wordt pas omgezet naar bestelling als de klant er een akkoord voor geeft zodat je dit nogmaals kan controleren of evt. nog een wijziging wil toepassen.
nog geen ervaring met aflevering(moet nog plaats vinden) maar heb daar wel vertrouwen in.

19. April 2017

Begeleiding en opvolging uitstekend

Begeleiding en opvolging uitstekend. Goed advies, heldere informatie, veel keuze.
Levering punctueel.

Ik heb gekozen voor installatie van het werkblad. Daar mag er nog nét iets meer aandacht voor details gegeven worden tijdens de installatie. Kranen en afvoeren worden niet aangesloten. Let dus op dat u zelf de nodige koppelingen e.d. in huis heeft.

19. April 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima bedrijf om een keukenblad te bestellen

Prima website om te bestellen. We hebben op de website gekeken en zijn daarna naar Epe gegaan en hebben deskundig advies gekregen en de kleuren ter plaatse kunnen bekijken.
Ook bij en na het leveren was de service top.
Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit, de service en de prijs.

18. April 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer klantvriendelijk, snel en scherp geprijsd

Zeer klantvriendelijk.
Men was bereid de standaard transportkosten te verlagen vanwege de geringe afmetingen van het werkblad.
De kleurenmonsters werden snel toegestuurd omdat we niet alleen wilden afgaan op de monsters op de site.
We zochten een kleur die dichtbij onze vloertegels kwam. Toen we het werkblad van 95x 45 cm ontvingen, kwam volgens ons de kleur niet helemaal overeen met het toegestuurde en weer retourgezonden monster. Uit onderzoek bleek echter dat wij niet goed hadden gekeken op de site en op het monster. Toch was men bereid zonder extra kosten een werkblad in een andere kleur toe te sturen. Daar hebben we uiteindelijk geen gebruik van gemaakt, maar uit hun aanbod blijkt wel dat een tevreden klant bij dit bedrijf zeer hoog in het vaandel staat.
Verder een snelle levertijd en een zeer scherpe prijs voor een blad van multiplex.
Al met al een zeer aan te bevelen bedrijf!

18. April 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettig bedrijf om mee tewerken, duidelijke site

Duidelijke site, prettig bedrijf om mee te werken
Offerte aanvragen ging heel snel en was heel makkelijk om te doen, duidelijke keuzes.
Er werd goed meegedacht, ik had zelf de maattekening aangeleverd, en omdat de naad van het werkblad heel dicht langs de kookplaat liep hebben we extra overleg gehad over wat hierin de beste oplossing was.
De tekening werd niet klakeloos overgenomen, wat ik heel prettig vond.
Het eindresultaat is heel erg mooi geworden, ben er superblij mee.
En ze zijn zeker niet duur.

3. April 2017

Vakkundig advies

Vakkundig advies
Prima advies in de showroom. Ik heb het blad zelf opgemeten. Tekening en beschrijving teruggekregen ter accordering. Netjes op maat gemaakt, past uitstekend en netjes afgeleverd.

2. April 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service en mooi blad

Goede service en meestal goede communicatie. De plaatsing van het blad is goed verlopen. We kunnen nog geen oordeel uitspreken over de duurzaamheid van het blad, maar het ziet er nu prachtig uit.

31. März 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr