WeQuit Bewertungen 243

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt een aanrader, als je wilt stoppen met roken. Fijne behandelaar die je sirieus neemt. De wekelijkse bel afspraken zijn naast de vergoede hulpmiddelen een goede stok achter de deur! Goede hand... Mehr ansehen

1. Psychologe
  2. Coaching-Zentrum
  3. Schulungszentrum für Notfalltraining
  4. Psychiatrische Versorgung

Vom Unternehmen geschrieben

Ons programma om te stoppen met roken en vapen is gebaseerd op een bewezen effectieve methode: cognitieve gedragstherapie in combinatie met nicotinevervangers (indien je die wenst te gebruiken). Het traject: In 6 online sessies stop jij onder begeleiding van een psycholoog, blijvend met roken en vapen. Dit kan samen met een klein groepje medestoppers, of 1 op 1 met je behandelaar. Je krijgt een werkboek en we bieden gratis nazorg. Kosteloos: Het hele traject is kosteloos. Verzekeraars vergoeden ons traject 1x per kalenderjaar, 100%, inclusief nicotinevervangers of medicatie. Geen wachtlijst: je kunt jezelf direct online inplannen en binnen 3 dagen stoppen met roken en vapen.

4.7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

DOEN :)

Ik was bijna 5 jaar een serial-vaper, maar het is me toch in 1x gelukt om ermee te stoppen. Ik heb een korte periode nicotinepleisters gebruikt en deelgenomen aan de online groepssessies van WeQuit. Echt een aanrader!

17. April 2026

Super begeleiding

Super begeleiding gehad en een fijne groep om ervaringen te delen. Ook de hulpmiddelen snel in huis.

14. April 2026

WeQuit

De groepssessies hebben mij geweldig geholpen, nu een maand gestopt met roken en ik voel mij top. Kan het iedereen aanraden!

14. April 2026

Antwort von WeQuit

Fijn om te horen, ga zo door!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I did it ik ben ex-roker

Met de nicotine pleisters , zuigtabletten en de wekelijkse sessie met Tom( professioneel begeleider) een succes vol en fijn traject doorlopen. En daarbij een werkboek met doeltreffende vragen en motivaties. We-quit bedankt ik ben een ex-roker marjo

9. April 2026

Antwort von WeQuit

Fijn om te horen dat ons traject voor jou heeft gewerkt. Ga zo door!

Echt een aanrader

Goede handvaten om om te gaan met lastige situaties. De onderwerpen die besproken worden tijdens de sessies zijn zeker een goede toevoeging om het stoppen met roken vol te houden.
Gewoon doen dus!

3. April 2026

Antwort von WeQuit

Fijn om te horen dat ons je traject je zo goed geholpen heeft. Bedankt voor je review!

Ze zijn ontzettend professioneel

Ze zijn ontzettend professioneel. Je meld je aan, en ze nemen snel contact met je op. Groepssessies op afgesproken tijdstippen. Behandelaar was geen 'coach' die een dagcursus had gevolgd maar had in de verslavingszorg gewerkt. Hij durfde tijdens de groepssessies mij en anderen echt te confronteren met het rokersduiveltje. Basically, hij kende alle trucjes die roken met de je brein uithaalt en dat werkte erg motiverend voor mij.
Het is ook fijn dat nicotine pleisters vergoed worden en dat dit efficiënt geregeld is met de apotheek. Kreeg mijn pleisters zo thuisgestuurd.

26. März 2026

Antwort von WeQuit

Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat de begeleiding en groepssessies je zo hebben geholpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede begeleiding. Succesvol gestopt!!

Via WeQuit.nl ben ik succesvol gestopt met roken. Het traject met hulpmiddelen en persoonlijke begeleiding beviel erg goed. Fijne ondersteuning en echt een aanrader voor wie serieus wil stoppen!

20. März 2026

Antwort von WeQuit

Fijn om te horen dat onze begeleiding je zo goed heeft geholpen!

Het was super effectief

Het was super effectief, heel prettig, zowel online starten, communicatie, als behandelaar. Ik raad het vanaf dag 1 tot einde aan. Super in elkaar gezet en professioneel. In 1x gestopt en vond het gehele proces zelfs leuk, leerzaam interessant en aangenaam.

4. März 2026

Antwort von WeQuit

Fijn om te horen dat onze begeleiding je zo goed beviel. Bedankt voor je bericht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit traject heeft me geholpen!!

Dit traject heeft me echt geholpen te stoppen met roken. Ik rookte 30 jaar lang, op mijn twaalde jaar ben ik begonnen met roken. Dit ging zo onbezorgd door tot ongeveer mijn 27 a 28 jaar. Vanaf toen wilde ik stoppen met roken. Ik stopte altijd zelf, maar viel altijd al snel weer terug. Meestal deed ik gelijk nog een poging met hetzelfde resultaat. Iedere keer viel ik snel weer terug en liet het er dan even bij. Ik heb dus ongeveer 14 jaar lang zo nu en dan stop pogingen ondernomen, nooit lukt het echt. Soms een paar weken, meestal een paar dagen en soms maar een paar uur. Ik werd er echt moedeloos van. Want de wil had ik zeker, maar nu is me duidelijk waarom het niet lukte. Door deze cursus, de bergeleiding, de hulpmiddelen en het maken van de opdrachten is mij heel wel veel duidelijk geworden. Rookvrij worden was voor mij niet zomaar even een kwestie van de laatste sigaret uitdrukken en klaar, nee het is geen quick fix zeg maar. Gelukkig heb ik dit traject gedaan, want ik kreeg inzage in hoe het roken echt werkt voor mij. En zo kon ik een plan voor mezelf maken en ook echt rookvrij zijn.

Ik raad iedereen aan hetzelfde te doen, want stoppen in je eentje is mijn inziens haast onmogelijk. En wat heb je te verliezen, niets je kan alleen winnen.

2. März 2026

Antwort von WeQuit

Hi John, wat goed dat je dat inzicht nu hebt en dat het eindelijk gelukt is om te stoppen met roken. Gefeliciteerd!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een goede ervaring omdat er kundige en geleerde mensen werken ! Een zeer goede ervaring !

Het was een goede ervaring omdat de behandelaarster weet waar ze het over heeft en met praktische en goede voorbeelden kwam . Ook het verbonden zijn met andere lotgenoten heb ik als zeer prettig ervaren . Je staat er niet alleen voor en vooral in het begin zag ik het en voelde het als een stok achter de deur !

27. Februar 2026

Antwort von WeQuit

Goed om te horen Joris. Bedankt voor je review!

je bent niet alleen

ze zijn meer dan ik verwacht had.
ze luisteren echt wat het met je doet
ze helpen echt profecioneel .
geen smoesjes, uit eindelijk moet je zelf willen .
een uitglijder kan gebeuren neem de draad weer op ga door.
het is echt fijn dat je begeleiding hebt zowel 1 op 1 als met groep nu moet ik door zetten weet dat ik het kan
heb ongeveer 50 jaar stevig gerookt
is echt super lang, maar die het zeker voor mezelf gezondheid ,en ik wil me kleinzoon groot zien worden .tip wat mijn heeft geholpen ga er op uit ga wandelen en schrijf iedere dag op wat je hebt gedaan hoe het is gegaan.
echt geloof me het team steunt je echt ,kijk naar mijn stevige roker toch keuze om nu daar een einde aan maken ,echt dat is zo fijn gevoel .
gewoon even door zetten naar week ben je erg blij met jezelf je omgeving ook ook hun zullen trots op je zijn.
tot slot het is nooit te laat STOP NU !!!

24. Februar 2026

Antwort von WeQuit

Wat een krachtige stap na 50 jaar roken, daar mag je enorm trots op zijn. Dank voor je mooie woorden!

Topservice en begeleiding

Topservice en begeleiding. Erg fijn dat de hulpmiddelen volledig vergoed worden door jullie begeleiding. Onze begeleider Pieter is erg prettig en deskundig, complimenten 👏👌

18. Februar 2026

Antwort von WeQuit

Bedankt voor je review Andre. Goed om te horen dat je de begeleiding zo prettig ervaren hebt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede communicatie en snel contact

Nadat ik was aangemeld werd er snel contact met mij opgenomen. Dit vond ik fijn, ik dacht dat ik dat zelf moest doen en schoof het voor me uit. De medewerker luisterde goed en dacht met mij mee wat het beste bij mij zou passen.

Ook tijdens het traject werd ik echt heel fijn begeleid en de communicatie verliep helder en duidelijk.

2. Januar 2026

Antwort von WeQuit

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review. Goed om te horen dat het snelle contact en de duidelijke communicatie je hebben geholpen om echt te starten!

Super begeleiding en effectief

De sessies met groep en uitstekende begeleider hebben me een vliegende start gegeven. Ik ben zondé veel moeite nu al 3 maanden van het roken af.

4. Februar 2026

Antwort von WeQuit

Bedankt voor je review Rob. Goed om te horen, ga zo door!

Persoonlijke positieve hulp

Persoonlijke positieve hulp, ondanks dat ik soms de fout in ging werd er positief gekeken naar de situatie

30. Januar 2026

Antwort von WeQuit

Fijn om te horen dat ons traject je geholpen heeft. Bedankt voor je review!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr