Vriendelijke adviseur Wisse. Prettig onderhoudend gesprek over de mogelijkheden die WellFair biedt met betrekking tot de bedden. De brochure ziet er heel verzorgd en overzichtelijk uit. Mogelijkheden... Mehr ansehen

Vandaag een heel fijn en gezellig goed onderhoud gehad inzake hoog/laag bedden. Zeer duidelijke informatie gekregen. Alles zoals verwacht, maar zelfs meer info gekregen. Ook dingen waaraan wij niet g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ik vind well fair goed omdat de materialen goed zijn en vooral de eerlijke uitleg. 14 jaar geleden 2 stoelen gekocht. over 2 maanden krijgen wij de nieuwe stoelen met de allernieuwste flowsit techni... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hebben vanmorgen een thuis adviesgesprek gehad met Stephan. Het gesprek met Stephan was heel erg prettig. Hij is deskundig, vriendelijk, beleefd. Luisterde naar de wensen. Daarna kort uitgelegd he... Mehr ansehen
- Möbelgeschäft
- Sofageschäft
- Wohnmöbelgeschäft
Über Well Fair
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Well-Fair geloven we dat comfortabel wonen bijdraagt aan een prettiger en zelfstandiger leven. Daarom helpen wij sinds 1992 senioren in Nederland en België met oplossingen die zorgen voor meer gemak, veiligheid en ontspanning in huis.
Passend bij uw situatie
Iedere situatie is anders. Juist daarom staat persoonlijke aandacht bij ons centraal. Of het nu gaat om beter slapen, gemakkelijker opstaan, meer ondersteuning tijdens het zitten of extra comfort in de badkamer: wij nemen de tijd om goed te luisteren en samen te kijken naar een oplossing die écht past bij uw wensen en levenssituatie.
Persoonlijk advies
Onze specialisten geven eerlijk en deskundig advies, zowel bij u thuis als in één van onze showrooms. In alle rust kunt u verschillende mogelijkheden bekijken en ervaren. Zonder haast en zonder verplichtingen. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt bij iedere keuze die u maakt.
Specialist in zelfstandig thuis wonen
Well-Fair is gespecialiseerd in comfortabele slaap- en zitoplossingen, waaronder seniorenbedden, hoog-laag bedden, relaxfauteuils en sta-op stoelen. Daarnaast bieden wij wellness- en badkameroplossingen die bijdragen aan extra comfort, hygiëne en zelfstandigheid in het dagelijks leven.
Echt goede service
Wat klanten vaak waarderen, is onze betrokken service. Niet alleen tijdens het advies of de levering, maar ook daarna. Met ons eigen serviceteam, duidelijke communicatie en persoonlijke nazorg blijven wij bereikbaar wanneer dat nodig is. Zo kunt u blijven rekenen op comfort en zekerheid, ook op de lange termijn.
Duizenden klanten
Inmiddels hebben duizenden klanten gekozen voor de persoonlijke aanpak van Well-Fair. Daar zijn wij trots op. Iedere dag zetten wij ons met zorg en aandacht in om mensen langer comfortabel thuis te laten genieten van rust, vrijheid en zelfstandigheid.
Bij Well-Fair draait het niet alleen om producten, maar vooral om het gevoel van vertrouwen en comfort in uw eigen huis.
Plan een afspraak
Vom Unternehmen geschrieben

- Persoonlijk advies van onze adviseur
- Iedere situatie is anders. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om te luisteren naar persoonlijke wensen en behoeften. Met deskundig advies en comfortabele maatwerkoplossingen op het gebied van slapen, zitten en wellness kijken we samen naar wat het beste past bij uw situatie, voor nu én voor later. Een adviesgesprek is gratis en vrijblijvend, bij u thuis of in één van onze showrooms. Bel: +3134 1277010
- De klant staat centraal bij Well-Fair
- Bij Well-Fair draait alles om comfortabel, veilig en zelfstandig thuis wonen. Sinds 1992 helpen wij dagelijks mensen die op zoek zijn naar meer gemak, ondersteuning en ontspanning in hun eigen leefomgeving. Wij maken dit mogelijk met onze maatwerkoplossingen op het gebied van slapen, zitten en wellness. Kijk voor meer info op: www.well-fair.nl
- Altijd op maat gemaakt
- Wij geloven in de kracht van maatwerk. Ieder lichaam is anders en iedereen is uniek. Met onze maatwerk oplossingen, kunnen we precies de juiste ondersteuning voor uw lichaam creëren. Door middel van onze geavanceerde inmeet technologieën, kijken onze maatspecialisten wat het beste is voor uw lichaam. Zo bent u verzekerd van het hoogste comfort! Kijk voor meer informatie op: www.well-fair.nl
Uitgebreide garanties
Vertrouwd genieten
Zo bent u verzekerd van comfort, kwaliteit en zekerheid voor de lange termijn.
Elspeterweg 30, 8071 PA, Nunspeet, Niederlande
- 0341-277010
- info@well-fair.nl
- well-fair.nl

Vraag gratis onze brochure aan
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
vriendelijke en betrokken…
vriendelijke en betrokken vertegenwoordiger;
goed product.

Professionele voorlichting
Op een informele wijze werd voorlichting over de veelzijdige producten van het bedrijf.

Bed Mobron
de hr. van Graffijland heeft ons de juiste informatie gegeven op de vragen,die wij hadden.Verder had hij
het hoogteprobleem tussen de 2 bedden ontdekt.De
verkoper heeft dit bij de aankoop niet opgemerkt.De hr.
van Graffijland heeft dit probleem via een telefoontje
opgelost en een vermelding gemaakt op het koopcontract.Waarvoor onze dank.

Ontzettend slechte ervaring!!!!
Ontzettend slechte ervaring met Well-Fair Nunspeet.
Mijn opa en oma hebben hier een paar jaar geleden een hoog-laagbed met verlichting gekocht. Daar waren ze erg blij mee, dus in eerste instantie was er niets aan de hand.
Daarna begon het.
Well-Fair kwam uit zichzelf bij hen thuis langs om te vragen hoe het bed beviel. Tijdens dat bezoek is mijn opa en oma vervolgens een wc van ongeveer €5.000 aangesmeerd, terwijl ze daar helemaal niet naar op zoek waren en die ook totaal niet nodig hadden. Die wc bleek vervolgens ook nog beschadigd.
Toen wij daar als familie achter kwamen, begon een enorm gedoe. Mijn vader en ik hebben hier meerdere keren achteraan moeten bellen en het kostte ontzettend veel moeite om überhaupt tot een oplossing te komen. Vanuit Well-Fair leek er in eerste instantie nauwelijks bereidheid om mee te denken. Uiteindelijk is de wc weer opgehaald en kregen mijn opa en oma €2.500 terug. Ze waren dus alsnog duizenden euro’s kwijt aan iets wat ze helemaal niet nodig hadden.
Mijn oma is inmiddels overleden en mijn opa woont nu alleen. Gisteren stond Well-Fair opnieuw zomaar voor zijn deur. Eerst probeerden ze hem een groter eenpersoonsbed aan te smeren, maar dat wilde hij niet. Vervolgens zagen ze dat hij slecht liep en vroegen waar dat door kwam. Hij vertelde dat hij last had van zijn rug en voet. Daar werd direct op ingespeeld en vervolgens werd hem een infrarood-/warmtelamp van ongeveer €4.000 verkocht.
Een dag later vonden wij gelukkig de factuur en die was nog niet betaald. Wij hebben meteen gebeld en duidelijk gemaakt dat deze aankoop niet doorgaat en niet betaald wordt. Ook hebben we gevraagd om de gegevens van mijn opa uit het systeem te verwijderen en hem niet meer voor verkoop aan huis te benaderen.
Wat mij hier vooral enorm tegenstaat, is de manier van verkopen. Ze komen zogenaamd langs om te vragen hoe een eerdere aankoop bevalt, maar proberen tijdens zo’n bezoek vervolgens weer iets nieuws en extreem duurs te verkopen. Voor ons voelt het alsof er wordt gekeken waar iemand kwetsbaar in is of waar iemand lichamelijk last van heeft, om vervolgens de indruk te wekken dat een duur product daarvoor nodig of zinvol is.
Wij hebben Well-Fair vandaag dan ook nadrukkelijk gevraagd om hun medewerkers hierop aan te spreken. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat zij zelf zouden willen dat hun eigen ouders of grootouders, in dezelfde leeftijdscategorie, op deze manier duizenden euro’s uitgeven aan producten die ze helemaal niet nodig hebben.
Dit komt voor ons heel dicht in de buurt van mensen onder druk zetten en misleidende verkoop. Of je het oplichting noemt of niet: oprechte verkoop vind ik dit absoluut niet.
Na twee van dit soort ervaringen zijn wij helemaal klaar met de verkoopwerkwijze van Well-Fair Nunspeet. Zeker geen aanrader om hier aankopen te doen!!!!

Well-Fair zeker een aanrader
Op de Gouden Jarenbeurs in Houten zijn wij bij de stand van Well-Fair op een bijzonder gezellige manier ontvangen. Op de beurs een afspraak gemaakt voor een huisbezoek van een deskundig medewerker. Na twee dagen de medewerker Bono bij ons thuis ontvangen en na een plezierig en deskundig gesprek hebben wij de aankoop van onze nieuwe bedden gedaan. Het was een fijne en eerlijke ontmoeting en er werd ook vanuit Well-Fair goed mee gedacht over de manier waarop de aankoop kon plaats vinden. Ik wil dit bedrijf dan ook zeker 5 sterren geven en als het kon zelfs meer. Wil de Kort (Tilburg)

Antwort von Well Fair
Henk die de in meting is komen doen…
Henk die de in meting is komen doen heeft een boel goed gemaakt. Ben bij de aankoop toch niet genoeg geïnformeerd, Alexander was alleen in de winkel dus toch wat gehaast geweest denk ik,en verder geen uitleg gekregen over gesprijt betalen. IK schrik dat er nog een achterwand bij moest komen en voetpaneel als ik dat wilde, hier kwam ik net achter toen Henk mij vertelde dat dat ook nog een bedrag was wat erbij kwam.Balen!!!! Ook al 3x gebeld om de betalings regeling duidelijk te krijgen,niet terug gebeld, nu vanmiddag zou ik gebeld worden door de administratie, ik ben benieuwd of dat ook gebeurd.
Waarom even geen mail sturen als het te druk is. Ik had sterk het gevoel de koop te annuleren, maar Henk van Graffijland heeft het goed gemaakt met zijn rustige uitstraling en begrip en uitleg. Top wees zuinig op de man. Complimenten voor de keurige bejegening.👍 Ik hoop verder dat alles goed mag verlopen. Vriendelijke groet Angela Smitskamp Kathleen ferrier straat 105 Almere stad.

Heel vriendelijk
Heel vriendelijk, professioneel, geduldig en beleefd!

Fijne ervaring gehad
Gertjan, onze adviseur was heel vriendelijk en nam alle tijd. We hebben een goede en uitgebreide uitleg gehad. Het was een zeer positieve ervaring. Er is heel veel mogelijk en aan veel gedacht qua mogelijkheden. We hebben een heel mooi bed besteld en kijken uit naar de levering.

Antwort von Well Fair
Verkeerd geïnformeerd door de verkoper…
Verkeerd geïnformeerd door de verkoper waardoor wij nu met een matras zitten die niet goed is. Meerdere malen al gebeld voor een oplossing, maar het terugbellen vanuit Wellfair is slecht. Oplossing nog steeds niet gevonden helaas en inmiddels al 4 weken verder.

Antwort von Well Fair
Super service en produkten.
Super service en produkten.
Geweldige garantie.
En een uitgebreid assortiment op 1 plek.
Top

Duidelijke en klantgerichte uitleg
Duidelijke uitleg. Nam er de tijd ook voor. Niet opdringerig. Klantgerichte en oplossingsgerichte werkwijze.

Antwort von Well Fair
Alles is duidelijk uit gelegd
Alles is duidelijk uit gelegd, goede informatie ga zo door.

Antwort von Well Fair
Ik kreeg spam van dit bedrijf.
Ik kreeg spam van dit bedrijf.
Hoe komen zij in godsnaam aan mijn emailadres?

Antwort von Well Fair
Goed persoonlijk advies op maat
Prettig eerste telefoongesprek en snel een afspraak thuis. Jonathan Visser nam alle tijd, besprak de mogelijke opties en gaf een goed persoonlijk advies op maat.

Antwort von Well Fair
De service is vanaf de overname van…
De service is vanaf de overname van meubelzorg alleen maar beter geworden. Dat was voorheen geen service.

Antwort von Well Fair
De monteur was heel vriendelijk en…
De monteur was heel vriendelijk en heeft ons prima geholpen en geadviseerd

Antwort von Well Fair
Zeer tevreden over de stoelen
Zeer tevreden over de stoelen, we zijn net op de beurs geweest en zien nu al uit naar het thuis advies over de bedden!

Antwort von Well Fair
Wij werden geholpen door een…
Wij werden geholpen door een vriendelijke jongeman genaamd Bono.
Alles werd per onderdeel heel duidelijke en strak uitgelegd. Er werd eerst duidelijk naar onze wensen geluisterd. Wat wij zochten een hoog laag bed met vooral de mogelijkheid om ze los te koppelen zodat we er ook onder kunnen stofzuigen en uit kunnen schuiven met bed opmaken.
Het liggen was bij ons wel al bekent. We hebben jaren terug ook al eens een matras gehad van Well-Fair wat ons prima is bevallen. We hebben er jaren veel slaapplezier gehad.
We gaan weer een prima slaapcomform toegemoet.

Super fauteuil!
Een half jaar geleden een relaxfauteuil op maat aangeschaft via welfair, vandaag een nazorg bezoek gehad. Top service, vriendelijke medewerkers en een hele fijne comfortabele stoel!
Naast relaxfauteuils hebben ze nog veel meer mogelijkheden om je comfort te verhogen

Antwort von Well Fair
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.