Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opgelicht door Welhof die mijn geld niet terug willen storten op mijn rekening dat betekend dat ik bestollen bent door Welhof. Ze hebben 3 x een wasmachine verkocht die het niet doen en die ook stinke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks de negatieve reviews hebben wij een hele positieve ervaring. Alles keurig. Netjes gebeld een half uur voor levering. Aangesloten en gestest. Erg blij met onze droger.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na een aantal wasmachines van Welhof nog steeds geen goede. Slecht bereikbaar, machines worden niet goed gerefurbished en je krijgt geen geld terug dus niet doen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deze review gaat niet over de producten die dit bedrijf verkoopt of over hun service. Op 6 april rond 12.40 werden wij op de weg afgesneden door een vrachtauto van Welhof. Onze jonge kinderen z... Mehr ansehen

1.6

Alle Bewertungen

42 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Het is even schande! 8000017979

Koop niet bij Welhof!! dat zijn dieven.. ik kocht een fiets voor mijn 10-jarige zoon, de fiets was te groot dus hebben we hem dezelfde week teruggestuurd. ik kreeg een bericht van Welhof dat ze 45€ zouden inhouden voor schade aan de fiets!! het is ongelooflijk.. Het is een schande, want ik zal deze site nooit aanbevelen! Ik heb een foto ontvangen van een kapotte fiets. Hoe kan een 10-jarige jongen die een fiets in het appartement probeert te gebruiken dit veroorzaken?

10. März 2025

KOOP HIER NIETS! Oplichters

KOOP HIER NIETS!
Koelvriescombi gekocht met optische schade. De schade is geen probleem, want het is een inbouw koelvriescombi, dus optische schade zie je toch niet.

Echter trilt/bromt de HAIER koelkast enorm hard. Zo hard dat het in de slaapkamer te horen is. Ik heb dit direct na aankoop (dus binnen de 14 dagen 'zichttermijn') duidelijk gemaakt aan de klantenservice. Zij gaven via de mail tips wat te doen en het zou vanzelf minder moeten worden, want dit is 'normaal' voor een nieuwe koelkast. Ik heb de koelkast helemaal vrij gezet, in verschillende posities gezet. Alle tips uit de mail toegepast.

Omdat wij in een verbouwing zitten, ben ik niet constant met de koelkast bezig geweest. Na 21 dagen na levering merkte we dat de koelkast nog steeds erg trilt/bromt, dus via de klantenservice aangegeven dat het probleem niet weg gaat en dat de koelkast niet goed is. Wij hebben dit binnen de 14 dagen aangegeven, de tips gevolgd, maar geen verbetering/oplossing.

Nu verschuilt Welhof zich ineens achter 'ja de 14 dagen zichttermijn zijn voorbij, dus retour kan niet meer'. Terwijl ik meteen heb gemeld dat de koelkast niet goed is.

Het enige wat ze nu willen doen, is een monteur van HAIER (producent) aansturen, waar waarschijnlijk kosten aan zitten. Dus ze gaan niet eens zelf een monteur langs sturen.

Ronduit belachelijk om je klanten op deze manier te behandelen.

Dus wees gewaarschuwd! KOOPT HIER NIETS. Helaas las ik de vele slechte reviews te laat en heb ik hier dus wel iets gekocht. OPLICHTERS, ga ergens anders heen als je slim bent.

28. Januar 2025

Zeer onbetrouwbaar

Zeer onbetrouwbaar

Was-droog combi gekocht maar helaas na een tijdje kapot. Wel nog garantie en na een dag vrij nemen voor helemaal niets (ze kwamen gewoon niet opdagen), had ik een nieuwe. Die deed het vanaf de eerste dag niet en toen hebben ze me net zo lang genegeerd tot mijn garantie verlopen was. Sindsdien krijg ik alleen nog dat: sorry, uw garantie is verlopen.
Vanwege budget- en groene overwegingen groot voorstander van refurbished items en daar ook veel goede ervaringen mee. Tot deze oplichters dus.

12. November 2024

NIET DOEN!

We zijn inmiddels aan de 3de droger toe. De 1ste heeft het 4 wassen gedaan, de 2de helemaal niet. Bij de 3de werken sowieso 2 programma's niet, een ander lijkt het te doen, dat is dus afwachten. Bij alledrie de bezorgingen zijn de traptreden gesloopt. Je kan dit bedrijf niet bellen en via de mail wordt je van het kastje naar de muur gestuurd maar een oplossing wordt niet geboden.
Sterker nog, inmiddels een mail gehad waarin de schade ontkent wordt. Foto's zijn niet genoeg, ik had het moeten filmen 😡, kortom er wordt niks vergoed!
Aansluiten doen ze ook niet, we moesten zelf de slangen kopen die ervoor nodig zijn.
Kortom veel ergernis, tijd en extra geld kwijt. Je kan beter voor een nieuwe gaan van een onbekend merk dan hier een 2de hands merk kopen. Net zoveel geld maar dan heb je een werkende droger.
Dit bedrijf levert bagger en communiceert niet, bied geen service of gerichte oplossingen. Je kan ook je geld niet terug krijgen!
Update:
Droger nr 3 heeft 1 was gedroogd en stopte er toen ook mee!

22. Januar 2025

Doe het niet!

Ik had een refurbished koelkast besteld voor een mooie prijs, te mooi om waar te zijn. Ik kreeg een kapotte koelkast met schimmel achter de rubbers.
Direct retour aangemeld! Maar dan moet je weer een hele dag thuis zijn (kost je dus weer een dag). Vervolgens nog 10 dagen wachten op je geld en nog geen excuses vanuit Welhof.
Doe het niet!!

16. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gebruikte vaatwasser ipv nieuw gekregen

We hebben een inbouw Bosch vaatwasser besteld. Kwam aan en in alle vertrouwen hebben we niet verder gecheckt. Bij het monteren van de keuken kwamen we achter dat de vaatwasser in folie was ingepakt (niet originele verpakking). een deukje aan zijkant heeft en geen handleiding of bevestigingsets heeft! Bij contact zoeken met Welhof bleek hun mobielnummer niet te beri8eken is (rare melding over volle voice mail). Bij een chat op de site krijg een bot en geen mens en je komt er niet verder. Dit is een slechte zaak en levert slechte producten.

19. Dezember 2024

Slechte spullen en service

De droger die ik gekocht had bleek defect. Hij liep gewoon en werd ook heet maar alleen bleek de trommel niet mee te draaien. De was werd dus niet droog en 2 kledingstukken zijn verbrand.
De droger is wel ingeruild maar de kleding wordt niet vergoed. Ze zijn niet aansprakelijk. Jammer.
Bij de 2de droger doen een aantal droogprogramma’s het niet. Die stoppen er mee na een paar minuten.
Voor mij geen Welhof meer. Laat maar zitten.

9. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een NIEUWE vaatwasser mét gebreken!

Vandaag mijn 3e!!! vaatwasser van Welhof in dit jaar laten installeren, tenminste dat was de bedoeling… omdat ik de problemen helemaal zat was koos ik dit keer een nieuwe ipv een refurbished apparaat. €500 kostte me dat. De installateur constateerde direct allerlei gebreken en gaf aan dat het SCHANDALIG is dat dit als ‘nieuw’ wordt verkocht.😡😤
Ik ben zo klaar met dit bedrijf!! Mochten ze akkoord gaan met het terugnemen van de machine én mijn geld retourneren om het daarmee zo netjes mogelijk af te handelen dan zal ik dat hier alsnog melden. Vooralsnog kreeg ik van de klantenSERVICE te horen dat de procedure bij Welhof dat niet toestaat!🤬😡

3. Dezember 2024

Goedkope en goede wasmachine

Goedkope en goede wasmachine, snel geleverd en zeer vriendelijke bezorger. Boven onze verwachting installeerde de bezorger ook de wasmachine en zette gelijk het zelfreinigende programma aan. De machine draait al ruim een maand zo'n twee keer per week zonder problemen.

1. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een refurbised wasdroger besteld.…

Een refurbised wasdroger besteld..wat ik kreeg was een oude roestbak. Maakte gelijk al een keihard gierend geluid en stopte er mee na 15 min... steeds weer opnieuw aandrukken op " lamme" aan/uit knop.
Na een witte was erin gedaan te hebben kwam het tot mijn schrik eruit onder de smeer vegen.... wat bleek na onderzoek van mijzelf... de trommel heeft teveel ruimte bij voorkant naad dus heeft het wasgoed naar binnen klem gezogen.
Retour melding en schadeclaim ingediend..
Steeds maar chatten en mailen en dan na 11 dagen nog geen geld retour van aankoop en schadeclaim wordt niet uitgekeerd want volgens hun kan de " technische dienst" niets vinden.. jajaja...ik kreeg als antwoord" probeert u het maar bij uw eigen inboedel verzekering .. stjonge jonge wat een slecht bedrijf....
Na 3 weken geld terug.

18. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bezorger wil trap niet opm

De bezorger wil de wasmachine niet naar boven brengen. Terwijl ik dit volgens de site wel mag verwachten en ook had aangegeven.
Dus ook niet aangesloten en oude apparaat niet retour.
Waardeloos!

11. November 2024

Wasmachine

Aangezien mijn wasmachine kapot was gegaan, ben ik op internet gaan zoeken voor een vervanger. Ik heb het niet breed, dus kwam ik uit bij deze site. Het bestellen en betalen ging heel eenvoudig. Meteen de volgende dag werd mijn nieuwe wasmachine geleverd door een zeer vriendelijke en behulpzame bezorger. Hij was op tijd en had alles zeer snel geïnstalleerd. Tot nu toe ben ik zeer tevreden, heb net een was gedraaid en geen problemen. Volgende keer ga ik zeker hier weer bestellen!

1. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oude machine oude motor in een nieuw jasje

Ik kreeg op mijn verjaardag 8 februari 2023 een wasmachine (Samsung) geleverd van welhof, de jongen die de wasmachine kwam brengen, maakte behoorlijke schade aan mijn gestucte muur en een stuk behang bleef hangen bij het neerzetten, maar omdat het een cadeautje was van mijn vader en broer wilde ik niet klagen. De machine zag er echt als nieuw uit. Ik kon de machine gelijk gebruiken, ik woon alleen zonder partner en kinderen en draai gemiddeld 1 wasje per week dus ongeveer 4 a 5 per maand.
13 maanden nadat ik de machine had gekregen begon de voorkant van de machine onder de knoppen te bobbelen en lieten stukje kunstof los bij de knoppen, daaronder kwam roest vandaan. Ik vond dat erg jammer en snapte niet hoe dit zo snel kon aangezien de machine in een droge open ruimte stond.
Ook gaf hij steeds foutmeldingen E7 E10 en maakte hard geluid. Ik heb contact opgenomen met welhof en ze zeiden dat ik net te laat was met de garantie periode van een jaar. Ik gaf aan best voor een monteur te willen betalen maar er echt een oplossing moest komen, aangezien ik de machine misschien maar Max 60 wasjes had laten draaien, en gaf ook aan dat de buitenkant flink roeste.
Ze zeiden dat ik de machine kon resetten en opnieuw aan en uit moest zetten of zelf maar monteur moest regelen
Ik heb een monteur laten komen en omdat het een SAMSUNG is zijn de onderdelen erg duur want je raad het al. De MOTOR is stuk, de monteur heeft de motor bekeken en deze was ver afgesleten, dus ondanks dat de machine er als NIEUW uit heeft gezien toen hij werd geleverd deze machine al een afgesleten motor had die misschien wel 20 x zoveel had gedraaid als ik er mee had gewassen.
De machine werkt niet meer want de motor is stuk en is dus wel te maken met nieuwe motor maar dat word afgeraden omdat de andere onderdelen in de machine ook oud zijn en ook aan vervanging toe zijn.

DUS GOEDKOOP IS WEDEROM BIJ WELHOF DUURKOOP, heel verdrietig dat jullie zo met mensen om gaan en hun troep verkopen in een nieuw jasje. We hebben meer dan 300 betaald voor een machine die een jaar heeft gewerkt.
Dus ik zou even doorsparen en voor een nieuwe gaan met goede garantie!

28. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"gebruikerssporen en/of wat schade…!!!!!!

"gebruikerssporen en/of wat schade bevatten. Onze prijzen zijn daarop aangepast" Tja dat kreeg je als antwoordt. Hoe wil je dit lezen?
Waaroom geen echt fotos van apparaat in plats of catalogus beeld?

22. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr