Jeg fik i dag skiftet mit batteri i min iPhone og det var en super god oplevelse! Jeg blev taget godt imod, det gik super hurtigt og jeg blev godt informeret om det hele efterfølgende. 5/5 oplevel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik min bagskærm fikset hos Weerep, og det var perfekt! Prisen var også fantastisk i forhold til mange andre steder. Jeg kom tilbage med et ikke relateret problem med min højtaler, den blev renset... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan klart anbefales! Har gennem flere omgange brugt Weerep i Skive. Han formår hurtigt og effektivt at lave det nødvendige. Han siger også hvis tingende ikke kan svarer sig prismæssigt og yder... Mehr ansehen
Må bare sige at det er en fornøjelse at komme i butikken. Hvis der er tid, ser han på dit problem med det samme. Ellers hvis du har et errinde i byen, kan du klare den og komme tilbage efter din devis... Mehr ansehen
Hos WeeRep fokuserer vi på kundetilfredshed og tilbyder gennemsigtige priser. Ingen overraskelser, kun ærlige og konkurrencedygtige tilbud på vores tjenester. Vi forstår vigtigheden af en velfungerende iPhone og andre enheder i dit daglige liv, så vi bestræber os på at yde hurtig service uden at gå på kompromis med kvaliteten. Sig farvel til iPhone-problemer og betro din enhed til WeeRep. Besøg os i dag for effektive og pålidelige iPhone reparationer i Skive. Skærmreparation, batteriskift, reparation af opladningsport - uanset problemet, står WeeRep klar til at give dig den løsning, du har brug for
Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Hurtig, dygtig og ærlig, kan kun anbefales, jeg kommer helt sikker igen 🙌😄
Må bare sige at det er en fornøjelse at komme i butikken. Hvis der er tid, ser han på dit problem med det samme. Ellers hvis du har et errinde i byen, kan du klare den og komme tilbage efter din devise. Vh Jan
Kan klart anbefales!
Har gennem flere omgange brugt Weerep i Skive. Han formår hurtigt og effektivt at lave det nødvendige. Han siger også hvis tingende ikke kan svarer sig prismæssigt og yder en kanon service.
I dag (en lørdag) kan telefonen ikke tændes og han ville først love den kunne være klar mandag, hvilket vi var lidt kede af da min mand står og skal på øvelse. Men med fuld forståelse fra vores side.
Ikke engang 30 min. Senere ringer han tilbage, at han har fikset problemet og han vil til og med levere mobilen på vores adresse!!!
Fantastisk service, som vi igen vil bruge når der er brug for den.
Tak for hjælpen idag i butikken i Skive🌸Fik kyndig og venlig betjening og fem minutter efter var min FB ok igen. Mine varmeste anbefalinger 👍Vh Bodil
Supergod og venlig service! Alt til en god pris
Hurtig, hjælpsom og dygtig reparation. Klar anbefaling af en god lokal virksomhed.
Fleksibel, hurtig og professionel service
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.