Uitstekend produkt. Levertijd was tamelijk lang, ca 1 week. Moest uit Duitsland komen direct van de fabriek. Desondanks het wachten zeker waard!
Op zoek naar een leverancier van weegschalen die tot 0.01 kunnen wegen, kwam ik weegschaal-online.nl tegen. Over het aanbod had ik wat vragen. Contact opgenomen met de klantenservice en met een dame i... Mehr ansehen
Koop hier niets! Ze hebben me een defect artikel geleverd. Ze vertelde me dat ze een nieuw onderdeel gaan opsturen. Dan kon ik het artikel zelf repareren. Na 2 weken niets te hebben ontvangen bes... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De bestelde weegschaal bleek vanuit Denemarken opgestuurd te moeten worden, dat vind ik minder. Bovendien is er een sorteerfout gemaakt en kreeg ik de verkeerde opgestuurd. De fout werd echter vlot o... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Eén van Europa's grootste weegschaalleveranciers. Of u nu op zoek bent naar een weegschaal voor de keuken of badkamer of misschien naar een professioneler model voor uw laboratorium? Wij kunnen u helpen! We beschikken over een grote keuze van weegschalen voor zowel privaat gebruik als voor diverse industrieën. U kan zoeken per categorie of per bedrijfssector, bijvoorbeeld als u in de voedingsindustrie of farmacie werkt, zo krijgt u alle weegschalen te zien die precies voor u interessant zijn, dat maakt de selectie een stuk makkelijker! Aarzelt u bij twijfel niet om contact met ons op te nemen.
Regus Breda Business Park II BV, Verlengde Poolseweg, 4814 CL, Breda, Niederlande
- 020 24 16 204
- support@weegschaal-online.nl
- weegschaal-online.nl
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Uitstekend produkt
Koop hier niets!
Koop hier niets!
Ze hebben me een defect artikel geleverd. Ze vertelde me dat ze een nieuw onderdeel gaan opsturen. Dan kon ik het artikel zelf repareren. Na 2 weken niets te hebben ontvangen besloot ik het artikel te retourneren. De retourkosten moest ik zelf betalen. Het artikel werd verstuurd uit Duitsland, maar het retouradres is in Denemarken. Dat staat nergens duidelijk vermeld op hun website.
2 weken geleden is het product aangekomen in hun magazijn, maar de terugbetaling heb ik nog steeds niet ontvangen. Als het wat langer duurt, zeg dat gewoon, maar ze beloven een terugbetaling binnen een paar werkdagen.
Dit is zo'n slecht bedrijf met een treurige klantenservice. Ik raad iedereen af hier te bestellen. Je kan het beste iets meer betalen. Ik vraag me af of ik mijn geld ooit nog terugkrijg...

Erg tevreden over Robi
Erg tevreden over Robi, de weegschaal. Het inzicht in vetpercentage en spiermassa werkt heel prettig en geeft me duidelijk overzicht over mijn lichaamssamenstelling. Hierdoor kan ik mijn progressie goed en gericht volgen. Ik zie nu al dat mijn spiermassa is toegenomen, wat enorm motiverend werkt. De weegschaal is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Absoluut een aanrader!
BOETERENTE
Het verdienmodel bij weegschaal-online is waarschijnlijk de boeterente die ze in rekening brengen. Als eerste sturen ze de facturen te laat en vervolgend rekenen ze 26% BOETERENTE.

Factuur + boeterente
Dit bedrijf laat de facturen innen door een factoring bedrijf in Denemarken welke de facturen te laat stuurt om vervolgens forse boeterente in rekening te brengen. KOOP HIER NIET.
U heeft gelijk in uw reactie, ik had eerst contact met u moeten opnemen.

Alles klopt
Duidelijk, snel en compleet. Levering als afgesproken.
Kortom top, fijn bedrijf om mee te werken.
Site is snel en goed werkend, tot de volgende keer
Mooie weegschaal
Mooie weegschaal. Overzichtelijke site. De teveel geadviseerde adapter kon keurig terug, omdat die al standaard bij de weegschaal wordt geleverd.
De tijd van levering kan en mag beter
Twee weegschalen besteld
Twee weegschalen besteld, 1 na levering meteen kapot, gebeld en daarna meteen een nieuwe opgestuurd gekregen. Goede service dus
Bestellen op rekening
Heel erg fijn om op rekening vooraf te bestellen, snelle levering.
Product did not yet arrive
Product did not yet arrive. No updates on shipment from the provider nor the mail service
Snelle service
Goede nazorg van Weegschaal-Online
De ervaring met Weegschaal-Online was goed omdat de nazorg erg goed is. Er wordt snel gereageerd en men biedt passend hulp.
Uitgetekende service
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.