Forsendelsen var hverken usædvanlig eller skuffende. Det tog lidt længere tid end forventet, men varen ankom i god stand. Sporingsoplysningerne var minimale, hvilket gjorde det svært at forudse dens a... Mehr ansehen
Jeg bestilte tøj hos Wavy Copenhagen på Black friday, hvorefter det kom 2 dage efter. Efter at ha' modtaget tøjet valgte jeg at sende endnu en ordre afsted. Det er super fedt træningstøj af god k... Mehr ansehen
Stilrent design med rigtig god pasform! Jeg har købt shorts og t-shirt og synes kvaliteten svarer til træningstøj fra kendte brands som Nike, blot til en meget mere fornuftig pris. Varm anbefaling h... Mehr ansehen
Deres tøj er virkelig lækkert og kan bruges til mange forskellige aktiviteter som træning, men også til daglig brug. Derudover kan det vaskes uden det misfarves eller skrumper.
Vom Unternehmen geschrieben
Superior sportswear in high-quality materials designed in Copenhagen
Engvangen 3, 2680, Solrød Strand, Dänemark
- Info@wavycph.dk
- wavycopenhagen.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Elendig retur politik og service.
Lidt øv.
Så annoncen på FB og tænkte, dansk firma, dem giver jeg chancen. _Desværre_ passer pris og kvalitet sammen, varerne er super billige, men hold da op. Det minder om det tøj man køber på markeder i Thailand eksempelvis.
Jeg står meget uforstående over for de mange positive tilbagemeldinger fra folk der skriver at kvaliteten er i top, det er den IKKE. Der var syninger der var virkelig grimme, nogle steder hang der tråd ud osv.
Prisen er dog meget lav, og det er nok det positive jeg har at sige om Wavycopenhagen.
Jeg har nu skrevet en mail og spurgt efter en retur-label, da der ikke fulgte nogen seddel med i pakken. Opfølgning kommer...
Efter at have forsøgt at finde ud af at få lavet en retur, er de gået fra 2 til 1 stjerne. Det er elendig service ikke at sende retur label med. Da jeg skrev mail og spurgte om vejledning, fik jeg svar, at jeg bare skulle ind på deres side og finde gls retur label. Det er et cirkus at finde rundt i.
Dårlig service og retur politik.
Og lidt bonus lækkerier, det koster 50 kr. at få en retur label fra Wavycopenhagen.
Til UG
Nemt at finde rundt på deres hjemmeside, nem betaling, hurtig levering. Der er ikke noget klage over
Shorts + hoodie
To uger siden jeg bestilte en Hoodie og et par shorts. Jeg har fået en mail om at mine shorts ikke kunne leveres grundet leveringsproblemer. Fair nok. Har fået pengene tilbage fra Shortsene. Men har ikke hørt skyggen af noget om hoodie… så venter bare spændt på om de en dag dukker op eller jeg får pengene tilbage. Hvem ved

Antwort von Wavycopenhagen
Gode produkter med super hurtig levering
God kvalitet, sidder godt på kroppen
Jeg er vild med det minimalistiske design, og den gode kvalitet! Wavy har sans for at levere lækkert tøj, der sidder super godt på kroppen. Kan varmt anbefales herfra.
Fremragende produkter
Fremragende produkter, og klasse service. Kommer helt sikkert til at handle hos Wavy igen 😍
Really great fabrics and selection of…
Really great fabrics and selection of items. Highly recommend. Great service and very fast delivery - received my package next day! 🙌🏼
Stilrene essentials
Fantastisk service, super kvalitet og stilrent!
Varm anbefaling herfra!
Jeg har aldrig oplevet så god service som jeg fik af Wavy Copenhagen!
Rigtigt god service og kvalitet
Rigtigt god service - mit tøj kom efter 2 dage. Derudover er tøjet virkeligt lækkert og samtidig en god pris. Største anbefaling herfra
Kvaliteten er fantastisk!!!
Kvaliteten er fantastisk! Prisen og servicen er også helt vildt god. Jeg anbefaler helt klart Wavy Copenhagen.
Lækker kvalitet og pasform
Lækker kvalitet og pasform. Hurtig levering og konkurrencedygtig på prisen. 5 store stjerner
Perfekt pasform og super hurtig…
Perfekt pasform og super hurtig levering. Lækker indpakning!
Varm anbefaling
Rigtig hurtig levering samt høj kvalitet! Jeg er vild med pasformen.
Lynhurtig levering og kanon service
Lynhurtig levering og kanon service. Det er klasse kvalitet og utrolig fedt design. Kæmpe anbefaling herfra
Fuld tilfredshed!
Hurtig levering, lækker kvalitet og stilet pasform imodsætning til meget andet joggingtøj.
De oversized hoodies og tilhørende joggingbukser er perfekte til en lang dag på skolebænken, til når man kommer hjem fra arbejde eller til weekenden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.