Konen og jeg har fra 24.1.26 til 28.1.26 været i finmarken i Nordnorge på aktivitets tur. Jesper fra waterman travel har været utrolig hjælpsom både inden og på selve turen. Alt med transport, de b... Mehr ansehen
Vi har lige haft 14 dage på Costa Rica på 3 forskellige hoteller og med mange hjemmefra planlagte guidede ture. ALT har været fantastisk og alle aftaler, afhentningstidspunkter m.m. har fungeret ti... Mehr ansehen
Vi er netop hjemvendt fra en skøn tur på Bergensbanen fra Oslo til Bergen, men en sviptur til Flåm. Alt var yderst veltilrettelagt fra Watermanns side, billetter, vouchers, hoteller var booket og de... Mehr ansehen
Fantastisk tur til Voss i Norge - alt kørte efter planen. Ultimativ togtur, udfordrende zipline tur, men fed og cykeltur den sidste del af ned til fantastisk hotel. Samt en tur i det kolde vand efter... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Waterman Travel er et alsidigt dansk rejsebureau der specialiserer sig i aktiv- og outdoorrejser herunder bl.a. fiskerejser, cykelrejser, vandreferier m.m.
Krøjerup Overdrev 7, 4180, Sorø, Dänemark
- 42 30 07 00
- info@watermantravel.dk
- watermantravel.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god rejse partner
Har været med Waterman travel på Maldiverne og fiske der var styr på alt omkring rejsen.
Den nye rejse er bestilt af helt samme grund. kan kun anbefales her fra.
Varm anbefaling af Waterman travel
Jeg kan kun anbefale Waterman Travel til din næste fiskerejse, som er det eneste jeg har brugt dem til.
Har brugt dem 3 gange og ny tur i november
Manglende struktur og engagement
Jeg tillader mig at give 1 stjerne for turen til Wales. Selve båden og skipper er der ikke en finger, at sætte på.
Til gengæld var der en del huller undervejs.
Informationsniveauet var lavt, eller rettere sagt, ikke eksisterende. Da vi ankommer til hotellet, og skal check-in ser receptionisten ret forundret ud, da opholdet slet ikke var betalt. Så turleder skulle også lige fikse det. Det gav pludselig mening for mig, hvorfor jeg ikke fik dobbeltværelset jeg havde bestilt, og i øvrigt fået bekræftelse på.
Ombord på båden virker turleder uengageret, han sov det meste af tiden. Jeg overhørte en samtale mellem turleder og skipper, hvor skipper giver udtryk for frustration, grundet manglende information om antal deltagere ift. bestilling af agn.
Jeg blev i øvrigt også overrasket over, hvor stort et pres der blev lagt vedrørende betaling af drikkepenge. Personligt blev jeg gjort opmærksom på det 7-8 gange, hvilket gav mig indtrykket af at der lå mere i det, end blot drikkepenge. For mig er drikkepenge en ekstra betaling, jeg vælger at give for god service.
Jeg er ikke i tvivl om, at Watermann Travel yder sit bedste. Personligt foretrækker jeg et mere strukturet, og organiseret rejsebureau.
Men det er jo smag og behag.
I øvrigt gør det ekstra indtryk, at alt feedback bliver slettet på Facebook, hvorfor denne anmeldelse.

Antwort von Waterman Travel
Altid på toppen ture
Min seneste oplevelse var en tur med Jesper til Puerto Vallarta, Mexico
En fantastisk tur med super guider og Jesper som rejseleder
Alle mine ture med Waterman har være afviklet i en hyggelig atmosfære , klare informationer og en sikker styring fra Jespers side 👍
Jeg vil helt sikker anbefale Waterman til alle som har lyst til et eventyr.
Rigtig fede oplevelser og fisk.
Jeg har haft en del ture med Waterman Travel gennem de sidste år, bl.a. Wales, Florida, Mexico og Costa Rica, og de har alle været tip-top i orden. Masser af højt humør, masser af fisk og meget professionelt arrangeret. Jeg har stadig mange ture til gode med Waterman, og kommer tilbage år efter år. Mange tak for de fantastiske oplevelser.
Første gang på fiske-rejse
Første gang på fiske-rejse, og vi valgte at tage til Maldiverne med Waterman på far-søn tur.
Det har været den fedeste tur nogensinde!
De havde fuldstændigt styr på alt på turen. Det vi havde af spørgsmål inden turen, fik vi alverdens hjælp til, både ift det praktiske, grej etc. Undervejs oplevede vi kun helt igennem god service, både fra guiderne og de lokale.
Jeg anbefaler sjældent nogen virksomheder, men lige Waterman kan jeg kun anbefale, uanset om du er erfaren eller nybegynder.
Har rejst med Waterman 4 gange
Har rejst med Waterman 4 gange. Det har alle gange været fantastiske oplevelser. Jesper er altid tilgængelig hvis der er spørgsmål til aktuel eller kommende rejse. Og hvis man har specielle ønsker, som jeg har haft, så bliver der gjort alt for at opfylde dem. Hvis man skal på fiskerejse, kan jeg varmt anbefale Waterman Travel. Der er styr på det, og priserne er rimelige.
Fisketur i Florida
Fisketur i Florida
Vi blæste inde fra hav fiskeri i 2 dage
Og tur lederen fik lokale til at sejle ud på indersiden af Key Vest med os
Det var fantastisk at fiske på 3 m vand og få en fisk på , som vi aldrig så og som trak os 1410 meter efter GPS’en
Inden den sprang linen
Næste dag prøvede vi at skyde i en skydeklub , med alt vi havde lyst til
357” og ak47 bla
Tur lederen gjorde hvad han kunne for at vi ikke sku sidde i huset og vente på godt vejr
Det kostede waterman penge
Men vi fik anderledes minder med hjem
Aron Hvid
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har rejst med Waterman flere gange, og der er altid styr på tingene. Det er dedikerede guider, der ved noget om stederne og fiskeriet. Jeg kommer helt sikkert til at rejse med Waterman igen.
Fisketur Wales 5 dage
Var med på tur til Wales
Ingen oplysninger var der nok af og spurgte man fik man ikke altid et svar man kunne bruge
Ikke et selskab jeg turde rejse længere væk med da alting er meget uvist
Og turens guide skulle man lede længe efter da han altid var fraværende eller sov som han ca.gjorde 18 timer i døgnet
Selve båden og mandskabet på båden kunne man ikke sætte en finger på
Og bagefter denne anmeldelse bliver man hængt ud på facebook og blokeret fra deres facebook side så man ikke selv kan kommentere på opslaget
Andre fra samme tur har også prøvet at kommentere
De bliver også slettet og blokeret 🤔🤔

Antwort von Waterman Travel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.