Wastoren Bewertungen 7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over de kwaliteit

We zijn zeer tevreden over de kasten van Wastoren.nl. De communicatie met de klantenservice was prima, de kasten werden in de afgesproken week geleverd en de kwaliteit is heel goed. De kasten staan er nu een paar weken en we zijn er heel bij mee. Ze zijn heel stevig, de wasmachine en droger blijven als ze aan staan goed op hun plaats. En bovenal zien ze er mooi uit.

5. April 2026

en heel tevreden over Wastoren

Ben heel tevreden over Wastoren
Er was een onderdeel beschadigd na mijn melding werd er zonder discussie meteen actie ondernomen om het onderdeel te vervangen
Heel vriendelijk en behulpzaam ben ik geholpen
Een tien met een griffel voor het Wastorenteam

1. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het is een zeer slappe kwaliteit

Het is een zeer slappe kwaliteit, wij hebben een miele extra stille wasmachine en deze trilt nog door de kast heen.

15. Oktober 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat de kwaliteit van onze wasmachine kasten niet aan uw verwachtingen voldoen. Nogmaals onze excuses daarvoor. Om dit naar tevredenheid op te lossen zouden wij graag contact met u willen opnemen. Alleen kunnen wij u zonder order nummer niet terug vinden in ons systeem.

Zou u ons willen bellen op +31 (0) 85 048 4029 of een mailtje willen sturen naar info@wastoren.nl. Wij willen het graag samen met u oplossen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rubuuste kast, matige afwerking

WSTT185 (wastoren van droger op wasmachine) en WSCH 206-60 (losse opbergkast) gekocht in de kleur wit. Hierbij de minpunten en de pluspunten.

Minpunten:
- Fineer is erg dun, en van goedkope wat grof aanvoelende woningbouwkeukenkwaliteit. Op de randen van planken waar de hoek 90 graden is (bij elke rand dus) overal zwarte 'voegen' waar het fineer van beide kanten elkaar raakt. Ziet er goedkoop uit.
- Metalen onderbak voor wasmachine ontbreekt. Zou volgens de website bij alle wastorens moeten zitten.
- Soms onhandige volgorde van monteren. We hebben een kleine opbouwkast van 22 cm hoogte, en dan moet je na het in elkaar zetten de scharnieren nog in de kast monteren. Daar kun je dan dus niet meer bij met je schroefmachine of schroevendraaier. Gelukkig had ik een ratel.
- De droger moet bovenop. So far so good. Maar nadat je de droger erin hebt gezet, moet je een bijgeleverde metalen strip vóór de onderkant van de droger monteren, zodat de droger er niet uit kan vallen. Als je dat doet, kan je bij ons model condensdroger - en veel andere modellen - dus niet meer de lekbak eruithalen, of de filter eruithalen. We hebben de strip maar bovenaan gemonteerd. Qua design geen handige keus dus.

Pluspunten:
- Makkelijke bestelling
- Levering ging fijn in overleg en op afgesproken tijd
- Stevige planken, robuust ontwerp
- Aardige mensen bij de klantenservice

10. Oktober 2025

Beste Hanna,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om zo uitgebreid uw ervaring met ons te delen. We waarderen het enorm dat u zowel de plus- als minpunten heeft benoemt.

We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat de afwerking, montage volgorde en enkele functionele keuzes rondom onze wasmachine kasten niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze producten en zullen uw waardevolle feedback hier zeker in meenemen.

Wij zouden graag contact met uw op willen nemen om uw ervaring met ons verder te bespreken. Alleen kunnen wij u zonder order nummer niet terug vinden in ons systeem.

Als u hiervoor open staat mag u ons bellen op +31 (0) 85 048 4029 of een mailtje willen sturen naar info@wastoren.nl.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbehulpzaam, biedt ongeldige configuraties

De configurator biedt opties die niet in werkelijkheid in elkaar te zetten zijn. Je kan kasten stapelen maar die blijken in werkelijkheid dan niet aan elkaar vast te zetten te zijn.

Het bedrijf biedt hier geen oplossing voor en zegt puur dat je het maar op moet lossen door schroeven door het hout te tappen, in plaats van in de daarvoor bestemde gaten.

Er zit absoluut nul welwillendheid in het bedrijf om tot een oplossing te komen en geen enkel begrip voor dat je van hun verwacht dat hun configurator doet waarvoor zoiets gemaakt is.

29. Januar 2025

Beste Wybe,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat u problemen heeft ondervonden tijdens het werken met de configurator.

Uw feedback over de configuraties nemen wij erg serieus. Ook begrijpen wij uw teleurstelling over de geboden oplossing en het gevoel dat er onvoldoende is meegedacht. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en hiervoor onze oprechte excuses.

Wij zouden graag contact met u willen opnemen om dit verder te bespreken en om te kijken naar een passende oplossing. Alleen hebben we hiervoor wel uw contact gegevens nodig.

Zou u als u hiervoor openstaat willen bellen op +31 (0) 85 048 4029 of een mailtje willen sturen naar info@wastoren.nl.

zo kan het ook!

Zojuist levering van de wasmachinekasten gehad. Zeer goede communicatie qua tijdstip en nette uitleg bij aflevering. Top!

18. Oktober 2024

Beste klant,
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent over onze wasmachine kasten, de communicatie en service. Wij wensen u veel was plezier.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Top materiaal, maar opgepast!

Product kwalitatief top!
Duidelijke montage instructies

Verbeterpunt:
Transport op staande palet zeer gevaarlijk ingepakt. Bij het lossnijden, valt alles onmiddellijk om.

21. Mai 2023

Beste Laurence,
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze review. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden met de kwaliteit van onze producten en de service. Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze producten en zullen uw opmerking over de transport daar zeker in meenemen.
Ilse - Team Wastoren

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr