Dragongatan 45, 271 39 Ystad, SE
Unternehmen hat geantwortet
Har varit medlem hos er sedan starten av anläggningen i Ystad. Helt nöjd! Såklart inte att jämföra med en manuell och därmed mer noggrann tvätt! Men ett bra och mycket lätt tillgängli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det fanns en tid då maskinen stannade och jag fick ringa för hjälp. Då frågade en medarbetare om jag hade musik i bilen. Jag svarade nej. Men vid närmare eftertanke hade jag och min 14-årige son med... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.
Dragongatan 45, 271 39, Ystad, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Arabaniza zarar vermek.istiyorsaniz bu şirketi.mutlaka deneyin. Ve sonra şikayet edip.arabami.cizdi diyin size vereceği cevap gayet anlayışlı sekilde hatta bende değil sen salaksın bana para veriyorsun der gibi ( bugun o makineden hic bir şikayet almadık sorun bizde değil siz yalan söylüyorsunuz diyorlar ) yani para ucuz diyorsunda arabani.direk skrot yerine götür.at daha.az.canin yanar. Tavsiye edermiyim. SACMALAMAYIN.PARANIZI VE ARABANIZA YAZIK.ETMEYIN. MALMÖ JÄGESRO araba yıkama 10/ ------10 ------ MUNIS...

Antwort von WashWorld SE - Ystad - Dragongatan
Kortat tiderna. Jag hann inte det jag brukade på 60kr, inte ens 90kr. Skumtvätten/borsten stank och det kom knappt något skum. Synd har tvättat där några gånger men detta var inte bra.

Antwort von WashWorld SE - Ystad - Dragongatan
Bilen blev ren förutom på bakluckan längst ner men det kunde jag själv torka av då det var vått där

Antwort von WashWorld SE - Ystad - Dragongatan
Det är super bra med tvätten och att man kan tvätta när man vill,bra pris

Antwort von WashWorld SE - Ystad - Dragongatan
Ett mycket smidigt sätt att tvätta bilen. Enda grejen som är negativ är att det lilla utrymmet under ”flärpen” bak på bilen inte blir ren utan handpåläggning. Men det är ju inte många automatiska biltvättar som fixar det, om ens någon.

Antwort von WashWorld SE - Ystad - Dragongatan
Inte lika bra som Circle K mfl.
Men betydligt billigare i längden

Antwort von WashWorld SE - Ystad - Dragongatan
Jag är nöjd vid detta tillfälle, men ibland är vattnet surt och då ser man på rutorna att de inte är rena

Antwort von WashWorld SE - Ystad - Dragongatan
Tvätten fungerar fint och resultaten är positivt.
Tyvärr är dock utgångshallen alltid mycket smutsig. Jag förstår att det är kunder som skräpar ned men eftersom ni erbjuder tvätten, kommer det an på er att ställa dit en STOR behållare så att vi alla får en totalupplevelse som man kan ge 5 stjärnor och avgå med en fin upplevelse i minnet. Tack.

Antwort von WashWorld SE - Ystad - Dragongatan
Blir inte ordentligt rent! Tar för dåligt på framdelen av bilen. Tvättar två gånger men ändå inte ok.👎👎👎👎

Antwort von WashWorld SE - Ystad - Dragongatan
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.