WashWorld SE - Lund - Malmövägen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Malmövägen 79, 222 70 Lund, SE

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flexibilitet med tvättider upplever som positivt. Bättre tvätt och torkning skulle önskas för priset (premium tvättprogram). Jag hoppas att synpunkterna hjälper er för en bättre service. Jag har hit... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Normalt är jag nöjd, men under senaste tiden har jag besökt tvätthall i Lund och Eslöv som inte fungerade som den skulle. Lund igår. Tvätten fungerade bara en stund och torkningen fungerade inte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt nöjd med att jag fick en tvätt gratis som kompensation för att jag vid tidigare tillfälle hade betalat för en tvätt men plötsligt så blev det något tekniskt fel på tvätten så jag fick... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Taket blir fortfarande inte helt rent, (klibbigt, stått under träd mycket i sommar) trots Premium Shine. =( Bara delar av det, av något skäl. I övrigt har det funkat bra hittills. Kanske får ta och lä... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autowaschanlage

Vom Unternehmen geschrieben

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Malmövägen 79, 222 70, Lund, Schweden

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

174 Bewertungen

Alle Bewertungen

923 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tvätthall nummer 2 i Lund är oftast bra…

Tvätthall nummer 2 i Lund är oftast bra - dvs bilen blir ren. I tvätthall 1 upplever jag att det ofta finns olje-/fettrester på bilen, främst på höger sida av vindrutan och fönster höger sida. Kan det var något läckage i anläggningen? Hydraulolja?

28. April 2024

Hej Gustaf.
om du får samma tvättresultat efter nästa tvätt, vänligen skicka ett mail med foto av bilen efter tvätten till vår kundtjänst: washworld.se/hjalp, så kommer de att behandla och svara på ditt mail så snabbt som möjligt.

Jag vil önska dig en trevlig dag.
Bästa hälsn
KIrsten. Wash World.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lämnar väldigt mycket tvätt…

Lämnar väldigt mycket tvätt rester(standard

28. April 2024

Hej NIsse.

Om detta också händer vid nästa biltvätt.
vänligen skicka ett mail till vår kundtjänst: washworld.se/hjalp. Så vill dom skicka ut en tekniker till tvätthallen.

Jag vill önska dig en trevlig dag.
Dom bästa hälsn.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag fick också något klibbigt…

Jag fick också något klibbigt tvättmedel på höger sida samma som Johan den 17 april klockan 16 41 känns som klumpar av tvättmedel i den vänstra tvätthallen i Lund häls Bo Fransson BCK53Z

17. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Bo,

Tack för din recension och för att du delar din upplevelse. Jag beklagar de problem du upplevde med tvättmedlet under din tvätt. För att vi ska kunna hantera denna situation snabbt och effektivt rekommenderar jag att du ringer till vår akuttelefon nästa gång du upplever något liknande. Detta kommer att tillåta oss att agera omedelbart och säkerställa en bättre upplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Där var något klistrit på hö sidan som…

Där var något klistrit på hö sidan som jag fick torka av när jag kom hem.

17. April 2024

Hej Joakim,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde problem med att din bil inte var helt ren efter besöket i vår tvätthall. För framtida tillfällen, om du märker något liknande, är du välkommen att kontakta vår akuttelefon direkt för omedelbar hjälp. För andra typer av frågor eller feedback, vänligen använd vår 'Hjälp'-sektion på webbplatsen.

De bedste hilsner,

Prishöjningen på all-inclusive

Prishöjningen på all-inclusive . Steget under tvättar mycket sämre

15. April 2024

Antwort von WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde en prishöjning på All Inclusive och att kvaliteten på tvätten har försämrats. Vi tar din åsikt på allvar och ska se över våra tjänster för att förbättra kvaliteten. Vi uppskattar din feedback och hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse nästa gång.
Muhammad

ENKELT

Enkelt att köra fram och välja om jag vill ha något extra.
Drar från mitt konto varje månad.
Mycket sällan kö i Lund max en bil i hallen som jag får vänta på tar 5-6 minuter.

14. April 2024

Hej Håka.

Tusen tack för de fem fina stjärnorna. Det är underbart att se att du är nöjd med vår biltvätt och koncept.

Du önskas en riktigt bra dag.
Med vänliga hälsningar

bra mycket bra

10. April 2024

Hej Naeem,

Tusen tack för alla fina stjärnor, vi är verkligen glada för dem. Det är underbart att höra att vi levde upp till dina förväntningar.

Vi önskar dig en bra dag härifrån och ser fram emot att tvätta din bil igen :-)

Lana

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det blir tvättmedel eller vax kvar på…

Det blir tvättmedel eller vax kvar på bilen efter tvätt. Det har hänt de två senaste gångerna på den tvätthallen närmast självtvätten.

23. März 2024

Hej Daniel,

Vilken tråkig upplevelse. Du ska naturligtvis få ett tillfredsställande tvättresultat när du tvättar hos oss. Du är därför mycket välkommen att skriva till oss på vår hemsida under "Tvätthall och reklamation". Bifoga gärna bilder på tvättresultatet, så att vår kundtjänst kan behandla ärendet på bästa och snabbaste sätt.

Hej Vilhelm,

Tack för de fem stjärnorna och din feedback!
Det glädjer oss att höra att din bil blev väldigt ren. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga servicen.

Cathrine🚗

Hej Firas,

Tusen tack för de många fina stjärnorna. Det är fantastiskt att se och höra att du har haft en riktigt bra upplevelse hos oss.

Vi ser fram emot att ge dig många fler bra upplevelser i framtiden. Du önskas en underbar dag härifrån :-)

Bästa hälsninga,
Ahad

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabbt och smidigt bra resultat med…

Snabbt och smidigt bra resultat med tvätten

4. März 2024

Hi Jorma,

Tack för de fyra stjärnorna och din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du har haft en bra upplevelse med snabba och effektiva resultat från vår tvättservice. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår service för att säkerställa att våra kunder lämnar biltvätten nöjda.

Om du har ytterligare kommentarer eller förslag får du gärna dela dem med oss. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi ser fram emot att välkomna dig igen :-)

Med vänlig hälsning,
Zara
Wash World

Enkelt och snabbt 10/10

23. Februar 2024

Hej Hilal.

Tack så mycket för de fem stjärnorna. Det verkar som att du är nöjd med våra tvätthallar och koncept. Det är vi jätteglada för! Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till våra kunder så att de kan få en bra upplevelse.

Jag önskar dig en trevlig dag
De bästa hälsnar

Hej Johan.

1000 tack för dom fina 5 stjärnor. Din anmälande är vi jätte glade för.
Jag vill önska dig en trevlig dag.

Dom bästa hälsnar
Kirsten. Wash World 🚗

Snabbt o enkelt

19. Januar 2024

Hej Magnus.

Tack för den fina anmälande. Vi är glade för, du hade en bra upplevelse i vor tvätthall.
Vi ser fram mott, att giva dig en upplevelse du är njod med.

Jag önskar dig en trevlig dag.
Dom bästa hälsnar

Enkelt

Enkelt, smidigt. Prisvärt.

30. Dezember 2023

Hej Anders,

Tack så mycket för de fyra stjärnorna. Vi strävar dock alltid efter de fem stjärnorna, så om du har förslag till förbättring är du välkommen att skriva till vår kundtjänst.

Önskar dig en riktigt bra dag :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Almost broke my side mirrors in Lund

Almost broke my side mirrors in Lund, had to get out of car and fix them

17. Dezember 2023

Hi Kalle,

That sounds like an unfortunate experience.

If you have time you're welcome to contact our customer service at https://washworld.se/hjaelp. Here, you have the opportunity to share futher details about your experience so that we can assess the situation as effectively as possible.

Kind regards,

Amal

Hello,

Thank you very much for the four stars. However, we always strive for five stars, so if you have any suggestions for improvement, feel free to write to our customer service.

Wishing you a wonderful day :-)

Best regards,

Älskar Wash World!

15. Dezember 2023

Hej Lennart,

Du önskas en riktigt bra dag :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det är så smidigt att bara köra in och…

Det är så smidigt att bara köra in och få bilen tvättad på väg hem från jobbet

12. Dezember 2023

Hej Jan,

Tusen tack för de fem fina stjärnorna. Det är underbart att se att du är nöjd med vår tvättstuga och koncept.

Önskar dig en riktigt bra dag :-)

Hassle Free

Very Easy to use. Always found it in working condition. Have 2 washing stations at this location.

4. Dezember 2023

Hi Vikant.

Thank you very much for the good review. It's so nice to see that you are happy with our concept and our car wash. We always want our customers to have the best experience, so thank you once again for the five stars.

We wish you a lovely day :-)

Kind regards
Kirsten. Wash World 🚗

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr