WashWorld SE - Kristianstad - Karlsgatan Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Karlsgatan 29, 291 59 Kristianstad, SE

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det tog lång tid innan jag bestämde för att göra ett abonnemang för att många klagade på att deras bil blev skrapad, men det var helt ärligt för många feta bilar som tvättade för att det ska vara sant... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tycker det är fräsch tvätthall, med bra tvättprogram. Priset är jättebra då man kan nyttja tvätthallen när man vill under alla tider på dygnet samt alla dagar i veckan. Bilen blir dessutom ren och fin... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det är ganska smidigt.Har man valt från början en viss program i abonnemanget så ska man inte behöva gå igenom varje gång man ska in i tvätten om man vill lägga till extra tjänster. Det luktar fruktan... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ni har ett annat flöde i tvätten. Den tar paus, ganska lång, två gånger. Sedan var vaxningen mer sparsam än tidigare och fläkten gick omvänd tur, men det har ingen betydelse. Bilen blev tvättad och ja... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autowaschanlage

Vom Unternehmen geschrieben

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

Kontaktinformationen

Inga problems alls

Inga problems alls

15. Februar 2025

Antwort von WashWorld SE - Kristianstad - Karlsgatan

Tack för din 5-stjärniga recension! Vi är glada att allt fungerade utan problem. Hoppas vi får tvätta din bil igen snart!

Nicklas.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tråkigt att en av tvättarna är trasig

Tråkigt att en av tvättarna är trasig. Det blir så lång kö.

16. Februar 2025

Antwort von WashWorld SE - Kristianstad - Karlsgatan

Tack för din recension. Vi förstår att det kan vara frustrerande när en tvättanläggning är ur drift, särskilt om det skapar längre väntetider. Våra tekniker arbetar på att lösa eventuella fel så snabbt som möjligt, så att vi kan hålla våra tvättanläggningar igång.
Vi hoppas att din nästa upplevelse blir bättre.
Vänliga hälsningar
BIlal

Hej Roger,
Tack för din recension. Vi beklagar att du har upplevt att en av våra tvätthallar var ur drift. Vi arbetar alltid för att hålla våra tvätthallar i drift och åtgärdar eventuella fel så snabbt som möjligt.
Om du upplever problem igen är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så att vi kan undersöka ärendet närmare.
Vänliga hälsningar
Benny

Mycket nöjd

Raskt och smidigt

1. Februar 2025

Hej Lindis,
Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd och att allt gick snabbt och smidigt. Vi ser fram emot att välkomna dig igen! 🚗
sophie

Väldigt smidigt

Väldigt smidigt

27. Januar 2025

Hej Marzena,
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du tycker det är smidigt att använda våra tjänster. Om du har några idéer på hur vi kan förbättra oss ännu mer, tveka inte att höra av dig! 🌟

Lätt att komma till

Lätt att komma till. Bra tvätt.

20. Januar 2025

Antwort von WashWorld SE - Kristianstad - Karlsgatan

Tack för din recension och de 5 stjärnorna! Vi är glada att höra att du tycker det är lätt att komma till och att tvätten fungerar bra. Det betyder mycket för oss!
Med vänliga hälsningar
Nicklas

Snabbt och enkelt

19. Januar 2025

Hej Karl,
Tack för det fantastiska betyget! Vi är glada att höra att du tycker att det är snabbt och enkelt hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig igen snart! 😊

Kanon smidig

Kanon smidig

16. Januar 2025

Hej Cristian,
Tack för de fina 5 stjärnorna! 😊 Vi är glada att höra att du tycker att allt fungerade smidigt. Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att välkomna dig igen! 🚗✨
Lana

Dyrt!

Skulle fått ut mer av pengarna

8. Januar 2025

Hej Oscar,
Tack för din feedback. Jag beklagar att du känner att du inte har fått tillräckligt för pengarna. Om du har specifika erfarenheter att dela, är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice via vår hemsida. De hjälper gärna till att hitta en lösning.

Torka inte bra!!!!

7. Januar 2025

Hej Orinta.
Tack för ditt meddelande. Jag beklagar att torkningen inte levde upp till dina förväntningar. Jag rekommenderar att du kontaktar vår kundservice via vår hemsida under "Hjälp", så vi kan hjälpa dig vidare. Om du upplever ett fel i framtiden är du alltid välkommen att använda nödfonen vid tvätthallen för omedelbar hjälp. 🌟

Jacob

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tvätten ok men när man knappar in…

Tvätten ok men när man knappar in skulle det vara regnskydd och skydd för solen som kan vara väldigt irriterande
Med vänlig hälsning,
Anders 070-8238338

7. Januar 2025

Hej Anders,
Tack för din feedback! Jag förstår att det skulle vara hjälpsamt med bättre skydd mot regn och sol när man knappar in. Jag tar din kommentar vidare som en idé för att förbättra upplevelsen i framtiden. Tveka inte att höra av dig om du har fler synpunkter eller frågor!

⭐️⭐️⭐️⭐️

Jättefint och nöjd.

29. Dezember 2024

Hej Obajd,

Stort tack för din fina recension och de fyra stjärnorna! Det gläder mig att höra att du är nöjd. 😊 Vi ser fram emot att välkomna dig igen!

Bästa hälsningar,
Yahya

Helt okey med tvätten

26. Dezember 2024

Hej Jan,
Tack för din feedback!
Vi är glada att du generellt är nöjd. Vi hoppas också kunna förbättra din upplevelse framöver.
Amal

Ren bil snabbt!

Bilen blir snabbt tvättad och jag behöver inte gå ur bilen.

29. November 2024

Hej Mia,
Tack för din fantastiska recension och de 5 stjärnorna! 😊 Det gläder mig att du uppskattar hur snabbt och smidigt det går att få bilen tvättad – och att du kan sitta kvar i bilen under tiden.
Benny

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag är ny kund

Jag är ny kund. Är nöjd med maskinen tvättkunsksp, MEN kundtjänst svar på min frågor är usel reklam för er enligt mig. Inget jag rekommenderar till mina vänner då mina frågor fortfarande är obesvarade. Nj får gärna ringa mig på 0761302100 så kan jag berätta mer exakt vad jag menar, mvh Patrik

16. November 2024

Hej Patrik,

Tack för din feedback och för att du delar din upplevelse. Jag är glad att du är nöjd med själva tvätten, men det är tråkigt att höra att vår kundtjänst inte har levt upp till dina förväntningar. Det är verkligen inte den service vi strävar efter att erbjuda, och jag förstår att det kan kännas frustrerande att inte få svar på dina frågor.

Jag rekommenderar att du kontaktar vår kundservice via hemsidan för att säkerställa att dina frågor tas vidare och besvaras. Vi vill självklart hjälpa dig på bästa sätt!

Smidigt

Smidigt! Tyvärr fungerar inte skyltavläsningen när man har personlig nummerskylt !

4. November 2024

Hej Harley,
Tack för din recension och de 5 stjärnorna! Jag beklagar att skyltavläsningen inte fungerar med personliga nummerplåtar. Vi arbetar på att hitta en lösning för nummerplåtsläsning och hoppas kunna förbättra detta snart.
Vi ser fram emot att få tvätta din bil igen snart!

Varma hälsningar,

Jättebra

Mycket bra tvätt

5. November 2024

Hej Per,
Tack för ditt fantastiska omdöme och för att du valde att tvätta hos oss! Det gläder mig verkligen att höra att du är nöjd med tvätten. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ofta tvätten är stängd och under…

Ofta tvätten är stängd och under reperation när man kommer dit!

23. Oktober 2024

Hej Paul

Tack för din feedback. Jag beklagar verkligen att du har upplevt problem med att tvätten ofta är stängd för reparation när du besöker oss. Din upplevelse är viktig, och vi strävar alltid efter att minimera sådana störningar. Du är välkommen att kontakta vår kundservice via hemsidan om du har fler frågor eller behöver hjälp.

Jacob

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tvättade bilen i deras manuella…

Tvättade bilen i deras manuella självtvätt . Allting flöt på tills jag skulle skölja av bilen . Kom vatten blandat med skum så det gick inte att få bort skummet. Kontaktar kundtjänst via telefon , får ingen hjälp utan blir hänvisad till att maila kundtjänst. Åker hem och sköljer av bilen med vatten då den va full med schampo. Mailar kundtjänst och förklarar att deras anläggning inte fungerade korrekt när jag tvättade bilen. 6 mail senare så vägrar dom förstå problemet och jag blir debiterad för en ej fungerande tvätt .

Ni svarar mig här på trustpilot att jag skall kontakta kundtjänst och att jag inte ska bli debiterad . Jag gör det och hänvisar till ert inlägg . Får som svar att jag kommer bli debiterad ändå. Oseriösa , har inget kunden i focus tänk . Akta er för att tvätta bilen på Wash world för om det sker en avvikelse så kommer ni inte att tas på allvar . Jag har slösat tid o energi och pengar på detta oseriösa företag .

13. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von WashWorld SE - Kristianstad - Karlsgatan

Jag beklagar verkligen den frustrerande upplevelsen du haft med självservicetvätten och att du inte fick den hjälp du behövde från kundtjänst. Det är absolut inte den standard vi vill erbjuda. Jag rekommenderar att du kontaktar kundtjänst igen via e-post så vi kan lösa problemet och se till att du inte debiteras för en tvätt som inte fungerade korrekt.

Tack för att du delade din upplevelse, och jag ber om ursäkt för besväret.

Muhammad

Bilen är blött

Bilen är blött, torkaren fungerar inte som det ska.

11. Oktober 2024

Hej Bajram

Tack för din recension. Vi beklagar att torkningen inte fungerade som förväntat och att bilen var blöt efter tvätten. Vi vill gärna undersöka detta närmare och se till att problemet åtgärdas. Du kan skriva till vår kundservice, så vi kan se närmare på saken.

Ha en bra dag!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr