Washworld Bewertungen 1’501

TrustScore 3.5 von 5

3.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg håper du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg ønsker deg fortsatt lykke t... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

2 ganger har selskapet ilagt tillegg på 199 med påstand at en annen bil er vasket - først 2 timer etter vasken. Merkelig når de har lesing av bilskilt. Selvom korrekt bil nummer og PIN kode legges in... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The res... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autowaschanlage

Vom Unternehmen geschrieben

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det er tredje gang jeg har vasket bilen…

Det er tredje gang jeg har vasket bilen min i hall 2 uten å merke at det ble brukt skum selv om jeg har Premium Shine abonnement. De fleste ganger var det synlig skum. Jeg vasket bilen i dag uten å se at skum ble brukt. Hva er årsaken til dette?

1. Mai 2025

Hei Moses,
Takk for at du deler din erfaring – jeg forstår godt at du undrer deg over manglende skum, spesielt når du har et Premium Shine-abonnement hvor skumbehandlingen normalt skal være tydelig.
Det kan i noen tilfeller skyldes midlertidige tekniske forhold, som redusert dosering eller lavt trykk i systemet, men uansett vil vi selvfølgelig gjerne undersøke dette nærmere for deg. Jeg anbefaler at du kontakter vår kundeservice via ‘Hjelp’-seksjonen på nettsiden, så kan vi se på hva som har skjedd og følge opp saken.
Takk for at du gir beskjed – vi vil gjerne sikre at du får den fulle verdien av abonnementet ditt 🚗✨
– Vennlig hilsen fra Andrez Wash World

Greit

Billig og greit

28. April 2025

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen og de fine ordene! 🌟

Godt å høre at du synes det er både billig og greit hos oss – vi jobber hele tiden for å gi mest mulig verdi for pengene.

Vi oppgraderer også fortløpende våre vaskehaller med nytt utstyr og bedre vaskekjemi, så forhåpentligvis merker du forskjellen neste gang!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Giveren greier ikke å lese at det er…

Giveren greier ikke å lese at det er veltebøyler på bilen

29. April 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse. Det høres frustrerende ut at scanneren hadde problemer med å lese bilen din korrekt – det er selvfølgelig ikke meningen!

Skulle du igjen oppleve at bilens utstyr skaper problemer ved innkjørselen, anbefaler jeg at du ringer til nødtelefonen på stedet, så vi kan hjelpe deg med en gang. For andre typer problemer er du også veldig velkommen til å kontakte vår kundeservice via 'Hjelp'-seksjonen på nettsiden – vi står klare til å finne en løsning for deg.

Vi vil veldig gjerne sikre at din neste opplevelse blir mye bedre!

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt

28. April 2025

Hei Trond 🌟

Tusen takk for de flotte 5 stjernene! Det gleder oss å høre at du synes vasken var både rask og effektiv – akkurat slik vi ønsker det. 🚗✨

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Vasker ikke ordentlig

Satt et program på 8 min som skulle ta grundi vask, varte i 3 min og bilen var flekkete. Virderer å avslutte abonoment da jeg ikke er fornøyd lenger.

26. April 2025

Hei Sherife
Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
Vi beklager å høre at vaskeresultatet ikke levde opp til forventningene – det er naturligvis ikke slik vi ønsker, at opplevelsen skal være. Du er veldig velkommen til å kontakte vår kundeservice via nettsiden, slik at vi kan undersøke saken nærmere og hjelpe deg på best mulig måte.

Alltid ren bil

Alltid ren bil. Har vært kunde siden åpning i Sarpsborg og er bestandig fornøyd med resultatet.

27. April 2025

Hei
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og de fem stjernene! Vi setter stor pris på at du har vært en trofast kunde siden åpningen i Sarpsborg, og vi er glade for å høre at du er fornøyd med resultatet hver gang.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Billig og godt alternativ her i byen

Billig og godt alternativ her i byen. Men, har opplevd en del ganger at det er feil ved en av vaskehallene. Ikke noe stort problem, men da blir det ekstra venting:-)

25. April 2025

Hei Anders,

Tusen takk for de 4 stjernene og din ærlige tilbakemelding! 🙏

Vi er glade for at du ser oss som et godt og rimelig alternativ i byen. Vi forstår godt at feil på en vaskehall kan føre til ekstra ventetid, og vi jobber hele tiden med å forbedre driften og redusere nedetid.

Vi håper du fortsatt får gode opplevelser hos oss!

Enkelt

Enkelt, helt topp👏

25. April 2025

Antwort von Washworld

Tusen takk for den flotte anmeldelsen, Tone!

Vi er veldig glade for å høre at du synes det er enkelt og helt topp hos oss

Omar

ADVARSEL!

ADVARSEL!

Edit; Først svar på svaret fra Wash World, så har jeg tatt kontakt via metoden de anbefaler for en god del virkedager siden, sist purret i dag uten svar. Så dette svaret er bare svada og et forsøk på å se bra ut uttad.

Tilbake til opprinnelig anmeldelse:

Jeg startet et abonnement hos Wash World da de hadde gode beliggenheter, men det angrer jeg kraftig på i dag.

Første par vaskene gikk ok, men bakfra så det ikke ut som bilen var vasket.

Så en dag vasket jeg og kjente litt unormal dytting til bilen. Neste gang jeg gikk mot bilen i sollys så jeg at jeg hadde store sirkulære riper å ALLE 4 dører, og da slo tanken meg. Jaggu har "felgvasken" kjørt og dytta rett på bilen istedenfor felgene.

Wash World tar så lite ansvar at de har satt vekk slike saker til et eksternt selskap, men det hjelper jo fint lite når hverken dette selskapet eller Wash World selv svarer på noen henvendelser innenfor sine egne satte frister. De har vel også videobevis i vaskehallen, men venter vel helst til dette er slettet før de ser på saken.

Ubrukelig selskap jeg fraråder KRAFTIG å bruke med mindre du har så mange riper på bilen din at du ikke bryr seg lenger..

6. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

HeJ daniel
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – det er virkelig leit å høre at du har hatt en slik erfaring hos oss, og jeg forstår godt frustrasjonen din.
Vi tar skader på kjøretøy svært alvorlig, og når slike saker oppstår, er det viktig for oss at de blir behandlet på en grundig og rettferdig måte. Derfor samarbeider vi med et eksternt selskap som er spesialisert på skadesaker, slik at de kan gjøre en objektiv vurdering. Jeg beklager sterkt dersom du ikke har fått svar innen fristene – det skal selvfølgelig ikke skje, og jeg vil veldig gjerne hjelpe deg videre.
Vennligst ta kontakt med kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på nettsiden vår, så skal vi sørge for at saken din følges opp snarest. Og hvis du noen gang opplever en teknisk feil under vasken – som at maskinen oppfører seg unormalt – anbefaler jeg å bruke nødtelefonen på stedet umiddelbart, slik at vi kan bistå deg der og da.
Jeg vil gjerne bidra til at dette blir tatt tak i på riktig måte. Håper vi kan gjenopprette tilliten din!
Vennlig hilsen
Mert

Mye nedetid i hallene

Begynner å blir ganske lei av å komme til vaskehallen hvor den ene er ofte stengt. Detter fører jo til lengere køer og ventetid for de som må stå i kø for å vaske bilen. Vurdere å gå over til Glitra for der ser det ut som de sjelden har problemer med vaskehallene sine.

23. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Einar
Takk for tilbakemeldingen.
Vi beklager at du har opplevd hyppig nedetid – vi forstår godt at det kan være frustrerende, spesielt når det fører til ventetid. Vi jobber løpende med vedlikehold og forbedringer for å sikre mer stabil drift i hallene, og vi tar kommentarene dine med oss i det videre arbeidet.
Dersom du ønsker at vi ser nærmere på en konkret hendelse, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice via nettsiden.

Hej Bjørn

Takk for din tilbakemelding!
Vi beklager at vaskeresultatet på baksiden av bilen ikke levde opp til forventningene. Enkelte bilmodeller har detaljer bak som kan gjøre det vanskeligere for børstene å nå helt inn, spesielt uten manuell forvask. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vaskeprogrammene våre og sørge for best mulig resultat for alle typer kjøretøy.
Vi setter pris på at du deler din opplevelse, og håper du vil gi oss en ny sjanse ved neste bilvask!
Beste hilsener
Nicklas

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Synes ikke bilen blir ren

Synes ikke bilen blir ren . Den er fortsatt skitten og tomme den blir vasket i og maskinen er møkkete . Synes det blir brukt for lite vann.

18. April 2025

Takk for din anmeldelse
Vi er lei for å høre at du ikke opplevde et tilfredsstillende vaskeresultat. Det høres ut som både bilens renhet og vaskehallen ikke levde opp til forventningene – og det tar vi selvfølgelig på alvor.
Vi vil gjerne undersøke hva som kan ha gått galt. Hvis du har mulighet til det, må du gjerne kontakte oss med informasjon om tidspunktet for vasken, hvilken stasjon du benyttet, og ditt registreringsnummer – så ser vi nærmere på saken.
Takk for at du gjør oss oppmerksom på dette.
Ammar

Alt er greit

Bra vask,veldi efektiv,billig og veldi raskt betaling jeg er veldi fornøyd med alt..

17. April 2025

Hei Neroo,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🌟 Det gleder meg å høre at du er fornøyd med både vasken, effektiviteten og hvor rask og enkel betalingen var. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen snart! 🚗✨
De beste hilsner,

16. April 2025

Hej Torgeir,

Tak for din anmeldelse! 😊

Hvis der var noget specifikt, du oplevede under dit besøg, som vi kan hjælpe med, må du endelig sige til. Vi vil rigtig gerne sikre, at din næste oplevelse bliver endnu bedre! 🚗✨
De bedste hilsner,

Enkelt

Enkelt, greit og flott

18. April 2025

Hei Abbas,

Tusen takk for de flotte ordene! 😊

Det gleder meg å høre at du har hatt en enkel og god opplevelse – det er akkurat slik det skal være. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele det! 🚗✨

Dårlig vasking

Hei Ahmed,
Takk for tilbakemeldingen din – leit å høre at vasken ikke levde opp til forventningene. Du er veldig velkommen til å kontakte kundeservice via Hjelp-seksjonen på nettsiden vår, så vi kan se nærmere på det og hjelpe deg videre.
Beste hilsen

raskt i gang

Hei Terje.
Tusen takk for de 5 stjernene – så hyggelig å høre at det gikk raskt i gang! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Velkommen tilbake!
Aden

Raskt og enkelt

Ingen problemer og enkelt å kjøpe.

Hei Susan,

Tusen takk for de fem stjernene!
Det gleder meg å høre at alt gikk problemfritt, og at det var enkelt å kjøpe – akkurat som det skal være.

Takk for at du valgte oss – vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen!

Vasker overflaten

Vasker overflaten

9. April 2025

Hei
Takk for tilbakemeldingen. Vi er lei oss for at vasken ikke levde opp til forventningene.
Våre vaskeprogrammer er utviklet for å gi en grundig og skånsom vask, men vi jobber kontinuerlig med å forbedre både utstyr og kjemi – slik at resultatet blir bedre hver gang.
Dersom du har en konkret opplevelse eller lokasjon du ønsker vi skal se nærmere på, er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice@washworld.no.
Nicklas fra Wash World

Vasker bra

Vasker bra, kunne vært litt bedre tørk.Ellers godt fornøyd 😊

8. April 2025

Antwort von Washworld

Takk for den fine tilbakemeldingen! 😊 Så godt å høre at du er fornøyd med vasken – og takk for innspillet om tørkingen. Hvis du skulle oppleve at tørkeresultatet ikke er helt som forventet en annen gang, kan du gjerne kontakte vår kundeservice via Hjelp-seksjonen på nettsiden, så hjelper jeg deg gjerne videre. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en vurdering! De bedste hilsner Sara

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr