Washworld Bewertungen 1’500

TrustScore 3.5 von 5

3.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har prøvd å legge til bilde av av den hjelp siden hvor jeg skal henvise meg til , men får ikke legge til bilde her. Men den siden viser feilmelding på 404 så det er er ikke mulig å få sendt inn no... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

2 ganger har selskapet ilagt tillegg på 199 med påstand at en annen bil er vasket - først 2 timer etter vasken. Merkelig når de har lesing av bilskilt. Selvom korrekt bil nummer og PIN kode legges in... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The res... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autowaschanlage

Vom Unternehmen geschrieben

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fire stjerner pga for mye driftstopp

Fire stjerner pga for mye driftstopp. Blåse dysene som lufttørker bilen bør også rengjøres. Det drypper urent vann på bilen i tørkeprosessen

10. Dezember 2025

Hej Ravn!
Takk for tilbakemeldingen, og for at du tok deg tid til å dele den! Jeg skjønner godt at gjentatte driftsstopp og urent vann under tørk kan være frustrerende. Jeg har notert det du nevner om blåsedysene – det skal selvfølgelig ikke dryppe skittent vann under tørkingen. Hvis du opplever problemer med vaskeopplevelsen igjen, anbefaler jeg å gå til Hjelp-seksjonen på nettsiden og kontakte kundeservice – jeg hjelper deg gjerne videre derfra. 🌟

Gooz wash evry time.

Clin car
and camera back on car

26. November 2025

Hello Rolf,
That is wonderful to hear. We look forward to welcoming you back.
Best regards,
Yahya

Easy peasy

Easy peasy, inn og ut👍🏼

13. November 2025

Antwort von Washworld

Hei Jan, takk for de flotte 5 stjernene og den raske tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at det gikk enkelt “inn og ut” hos oss.
De beste hilsener,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg håper du har det bra

Jeg håper du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg ønsker deg fortsatt lykke til. Bilvasken i Grimstad trenger litt oppmerksomhet; mange kunder klager. Takk uansett; du er flott fordi du bryr deg om kundene dine.

12. November 2025

Hej Mahmoud,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din. Jeg forstår godt frustrasjonen over at understellsvasken ikke fungerte som forventet – spesielt når den er en del av abonnementet. Bare som en liten presisering: Understellsvask må velges aktivt på terminalen før vasken, da den er automatisk fravalgt. Men selvfølgelig skal funksjonen virke når den blir valgt, og vi vil følge opp dette.
Din tilbakemelding hjelper oss å prioritere riktig, og den er veldig verdifull for oss ⭐️

Takk også for de fine ordene – det betyr mye 🙏
Vi tar alt videre internt for å forbedre opplevelsen fremover.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bilen blir ikke helt ren

Bilen blir ikke helt ren, men bra der den et vasket.

10. November 2025

Hej Anne,
  Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 🚗✨
Jeg er glad for at høre, at bilen blev pænt ren der, hvor den blev vasket – men ærgerligt, at resultatet ikke var helt i top. Hvis du oplever, at vasken ikke lever op til forventningerne, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper dig selvfølgelig gerne videre derfra! 😊
De bedstte hilsner,

Alt var bra

Alt var bra, men det var en slags søppelukt inne i vaskehallen. Ellers helt topp

31. Oktober 2025

Hei David 😊
Takk for din fine anmeldelse – flott å høre at alt annet fungerte som det skulle! Jeg viderebringer kommentaren din om lukten, så vi kan få det undersøkt.
De beste hilsener,
Benjamin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har alltid vært god vask i denne…

Det har alltid vært god vask i denne maskinen. Jeg er fornøyd, og jeg kommer til å bruke den mer 👍👍👍😊

30. Oktober 2025

Antwort von Washworld

Hei Oddmund! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vasken og at du vil fortsette å bruke den 😊👍
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen – det setter vi stor pris på!

It almost destroyd my side mirrors

It almost destroyd my side mirrors

25. Oktober 2025

Antwort von Washworld

Tak for din anmeldelse – det lyder bestemt ikke godt, at dine sidespejle næsten blev beskadiget under vasken. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, så kontakt gerne vores kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det.

Alltig bra servic 👍

Hei
Jeg er altig fornød mwd vasken som har
Blit utført på bilen min i flere år
Mvh Svein

19. Oktober 2025

Hei Svein,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen!

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Det betyr mye å høre at du har vært fornøyd med både vasken og servicen gjennom flere år 🚗💦

Vi jobber hele tiden for å levere et godt og pålitelig resultat, så tilbakemeldinger som din gir oss ekstra motivasjon til å fortsette i samme retning 💪

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Brukte vanligvis all inklusive med…

Brukte vanligvis all inklusive med underspyling, gang på gang ble bilen aldri helt ren. Derfor avsluttet jeg abonnementet

17. März 2025

Hei Jarle
Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at vasken ikke levde opp til kvaliteten du forventet, selv med All Inclusive-programmet. Vi ønsker selvfølgelig at alle kunder skal være fornøyde med resultatet.
Dersom du ønsker, kan du gjerne kontakte oss via washworld.no/kontakt, så kan vi se nærmere på saken og finne ut hva som kan ha påvirket vaskeresultatet.
Umar

Premium subscription is Great

The premium subscription or premium packages offers a throughout cleaning of the car that you fill like you get what you deserve for the money

12. Oktober 2025

Hey Juan,
Tack för det fantastiska omdömet! Så roligt att höra att du tycker premiumabonnemanget lever upp till förväntningarna och ger valuta för pengarna.
De bästa hälsningar,
Imran

Bra og grundig resultat

Bra resultat, for en billig månedsavgift, god kundeservice. Ja rett og slett det beste vaske tilbudet jeg noen sinne har investert i.

2. Oktober 2025

Hej,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både resultatet, prisen og servicen. Det setter jeg stor pris på – og jeg gleder meg til å fortsette å gi deg gode vaskeopplevelser!

De bästa hälsningarna,
Imran

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

En av de verste bilvasken anlegg som…

En av de verste bilvasken anlegg som jeg prøvde. Det må det skje en dramatisk endring om jeg skal tilbake. Ael på det beste programmet vasket den ikke reint og lovt polering og masse mere men virket på meg att den gikk kun på standard eller lavere. Jaja, billig. Men det hjelper ikke.
Fiks maskinen eller gå konk

1. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Jonathan.
Takk for anmeldelsen din – jeg er lei meg for å høre at du ikke fikk den vasken og kvaliteten du forventet. Det skal selvfølgelig leve opp til det som loves i programbeskrivelsen.
Hvis du opplever at vasken ikke fungerer som den skal, anbefaler jeg at du reklamerer direkte her: https://help.washworld.no/no/category/bd2234
Så kan vi undersøke saken nærmere og vende tilbake til deg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vasken blir veldig bra på min bil.

Vasken blir veldig bra på min bil.

5. September 2025

Hei Jan,

Tusen takk for din flotte anmeldelse og de 5 stjernerne!

Det gleder meg å høre at du synes vasken blir veldig bra på bilen din 🚗✨

easy to wash

29. August 2025

Hej Tom

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊 Hvis du har forslag til, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, hører jeg gerne fra dig! 🚗✨

De bedste hilsner
Younes

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Svært fornøyd med vask og tørk denne…

Svært fornøyd med vask og tørk denne gang.

10. August 2025

Hei Jens,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både vask og tørk denne gangen.
Tusen takk for de fine ordene og de 5 stjernene ⭐

Vi håper å se deg igjen snart!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sto fast i vaskeautomaten

Sto fast i vaskeautomat, operatør hos washworld hadde vanskeligheter med å forstå norsk.
Automatene er veldig ofte ute av drift, da burde andre Wash World sine automater i området være åpne uten ekstra kostnad for abonnenter.

28. Juli 2025

Hei Liv
Takk for anmeldelsen din. Det høres ut som en frustrerende opplevelse – og jeg forstår godt at det er viktig med både tydelig kommunikasjon og driftssikre vaskehaller.
Hvis du en annen gang opplever at vasken stopper, anbefaler jeg å ringe til akutt nummeret som står på terminalen og på skilt i hallen – så kan vi hjelpe deg med en gang.
Jeg vil også anbefale deg å kontakte vår kundeservice, hvis du ikke allerede har gjort det, så vi kan følge opp saken: https://help.washworld.no/no

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Riper

Riper
Både bak m baggasje rom og foran på panseret

29. Juli 2025

Hei Judy
Takk for anmeldelsen din. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale deg å melde skaden via hjelpesiden vår – også selv om det kanskje ikke er en type vi vanligvis dekker:
Andrez

Hurtigvask

Liten ventetid

28. Juli 2025

Hei!
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering. Vi er glade for at du fikk en rask og god opplevelse hos oss på Washworld! Vi jobber alltid for å forbedre oss, så dersom det er noe du mener vi kan gjøre bedre, er vi veldig åpne for tilbakemeldinger.
Velkommen tilbake neste gang!
Med vennlig hilsen,
Andrez
Washworld-teamet

Hei Ronni,

Tusen takk for de 5 stjernene og den entusiastiske tilbakemeldingen!

Fantastisk å høre at resultatet ble strøkent 🏆
Det er akkurat slike opplevelser vi ønsker å levere – hver gang.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele det, og vi ser frem til å vaske bilen din igjen!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr