Wash World - Sorø - Apotekervej Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Apotekervej 14, 4180 Sorø, DK

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er en OK vask af bilen om end der er meget forskel på de forskellige vaskehaller Beklager at jeg var upræcis mht forskelligheden. Der er meget stor forskel på Slagelse, Sorø og Kalundborg som e... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg oplever flere gange at køre forgæves fordi der er en maskine ude af drift eller fordi der mangler sæbe eller voks. Det burde ikke være så svært at fylde maskinerne op inde de løber tør. Svar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rent kaos i Sorø fredag den16.06.2023. Selve oplysningsskiltet virkede ikke, Man kunne ikke orientere dig om vaskehallerne i det hele taget virkede og følge med i den enkeltes vask. Efter nogen vent... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kører 60.000+ om året, og vasker derfor bilen flere gange om ugen. Det fungerer bare altid, - rigtig god support de få gange man har brug for hjælp. Forventelige driftstop pga. service og vedli... Mehr ansehen

1. Autowaschanlage

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Apotekervej 14, 4180, Sorø, Dänemark

Alle Bewertungen

1'800 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Programmet tørre ikke bilen ordentligt

Programmet tørre ikke bilen ordentligt. Så ruderne bliver beskidte. Det er ikke særlig fedt. Ej heller når du tager et exsta Tørring

25. März 2024

Hej Thomas

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Omar

Bilen er aldrig tør som aldrig

Bilen er aldrig tør som aldrig

26. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej,

Tak for din feedback.
Det er afgørende for os, at alle aspekter af vores service lever op til vores kunders forventninger, og det lyder til, at vi ikke har indfriet dette i dit tilfælde.

For at vi kan tage hånd om og forbedre tørringsprocessen, ville det være meget værdsat, hvis du kunne kontakte vores kundeservice med yderligere detaljer om din oplevelse.
Din feedback er utrolig vigtig for os i vores bestræbelser på at forbedre vores service.

Cathrine🚗

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg oplever flere gange at køre forgæves

Svar til washworld.dk:
Det hjælper sjældent at klage. Jeg har kontaktet akutafdelingen flere gange. Men de kan ikke hjælpe med sæbe eller en defekt vaskemaskine over telefonen.

22. März 2024

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår din frustration og beklager de udfordringer, du har oplevet. For umiddelbar assistance med maskiner eller manglende materialer, såsom sæbe eller voks, opfordrer vi dig til at kontakte vores akuttelefon næste gang du oplever problemer. Vi arbejder konstant på at forbedre vores service og sikre, at vores faciliteter fungerer optimalt.

Fin hverdagsvask

Ganske udemærket vask men den billige vask tørre yderst ringe.

18. März 2024

Hej Tina,

Mange tak for dine 4 stjerner og din ærlige tilbagemelding. Det er godt at høre, at du fandt vasken udemærket, og vi tager din feedback vedrørende tørringen af den billigere vask seriøst. Vi stræber efter at tilbyde værdi og kvalitet i alle vores services, så vi vil undersøge, hvordan vi kan forbedre tørringsprocessen. Vi værdsætter, at du delte din oplevelse, og håber at imponere dig yderligere næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt bare køre ind vask og ud igen…

Nemt bare køre ind vask og ud igen hurtig service da det ikke fungerer. Hjælper virkelig da man ringere. God personale

14. März 2024

Hej Brian,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger 😊

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Dårlig vask

Dårlig vask, slet ikke vasket bagerst midtpå og dårlig tørring.

9. März 2024

Hej Martin,

Det er langt fra den standard vi stræber efter. Vi beklager, at din vask ikke levede op til forventningerne. For at vi kan gøre det godt igen, opfordrer vi dig til at kontakte os med detaljer om din oplevelse. Gå ind på https://washworld.dk/hjaelp, vælg "Vaskehal og reklamation" og vedhæft gerne billeder, så vores kundeservice effektivt kan tage hånd om din henvendelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ved fejl i maskinen reagerede hurtigt…

Ved fejl i maskinen reagerede hurtigt og betjente den inde fra og tilbød en luksus vask som kompensation,

5. März 2024

Hej Ebbe,

Tusind tak for stjernerne! Vi er utroligt glade for at høre, at vores akutnummer var til hjælp, og at du er tilfreds.

Jeg ønsker dig en dejlig weekend herfra :-)

Hej Leif.

Sikke en ærgerlig oplevelse.
Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaske / tørre-resultat, når du vasker hos os.
Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaske / tørre-resultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

De bedste hilsner.
Kirsten. Wash World.

Nemt

Nemt, hurtigt og til en god pris samt en fin ren bil ☺️

3. März 2024

Hej Trine,

Mange tak for de 5 stjerner og din anmeldelse! Vi er utrolige glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Du ønskes en god dag herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden :-)

en rigtig fin bilvask

27. Februar 2024

Hej Carl,

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Jasmin.

Tak for god service

Tak for god service

23. Februar 2024

Hej Joudy

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

De bedste hilsner.
Kirsten. Wash World,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uden tvivl den ringeste tørring på…

Uden tvivl den ringeste tørring på markedet. Bilen bliver på ingen måde tør efter vask hos Wash World

2. Februar 2024

Hej Steen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

An ok wash station even though could…

An ok wash station even though could use some new machines...but compared with what we pay,i can say it's just awesome as much as it washed...
Even by hand we might miss some spots,so yeah... Good good good 👍😊

18. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi Claudyu,

Thank you for your review and 5 stars! We are incredibly happy about that. It's wonderful to hear that you are a satisfied customer with us, and we look forward to providing you with great experiences in the future.

Wishing you a lovely weekend!

Best regards,

Vask udemærket

Vask udemærket - tørring kunne godt være bedre

22. Dezember 2023

Hej Mogens,

Jeg anbefaler, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og vedhæfter billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Amal

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Porten gik ikke op

Porten gik ikke op, så måtte køre uden ren bil

20. Dezember 2023

Hej Britt,

Vi beklager meget det problem, du oplevede med porten.

Når man arbejder med teknologi, kan der nogle gange opstå uforudsigelige situationer, og vi arbejder hårdt på at minimere sådanne hændelser.

For at sikre, at du næste gang får den bedste service, er du mere end velkommen til at ringe til vores akuttelefon, som står klar til at hjælpe dig med eventuelle udfordringer, du måtte støde på.

Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at kunne tjene dig bedre ved dit næste besøg.

Venlig hilsen,

Amal

Alt fungerer til ug

7. Dezember 2023

Hej Brian,

Tusind tak for de 5 stjerner, dem sætter vi virkelig pris på! :-)

Det er det bedste at høre at alt bare fungere til UG!

De bedste hilsner
Cecilie

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God srvice jeg glæde mog

29. November 2023

Hej Nasir,

Mange tak for den fine anmeldelse! :-)

Det glæder os rigtigt meget at du glæder dig til at vaske.

De bedste hilsner
Cecilie

Fint og nemt

Fint og nemt, når man har abonnement, bilens nummerplade skannes, og så kører du ind i hallen, og ud kommer en skinnende ren bil.

18. November 2023

Hej Tage,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er en tilfreds kunde hos os.

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til fortsat at levere en skinnende ren bil til dig :-)

Hej John,

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Emma

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr