Wash World - Sønderborg - Centerpassagen Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Centerpassagen 4, 6400 Sønderborg, DK

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er nemt nok at få bilen vasket. Resultatet er virkelig godt. Priserne er ok. Det er lidt forvirrende med deres computer skærm mht. undervogns behandling. (Det ser som om man skal måske betale 10 k... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har haft vaskeabonnement hos Wash World Sønderborg siden åbningen for ca. 4 år siden, men gider ikke mere, da det er alt for tit vaskemaskinerne er i stykker. Når der kun er nul eller én maskine ud a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin vask. Fik en premium vask og betaler kun for guld pt. I mit abonnement. De er ved at opgradere vaskehallerne så de bliver endnu bedre. Så vi kan ikke ønske os et bedre sted. Så super glade for den... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Billigt nok alternativ. De reklamerer med, at deres vand er kalkfrit, men vil ikke stå til ansvar når man så endelig kontakter kundeservice og spørger, hvorfor der er kalkpletter på sidespejlene.... Mehr ansehen

1. Autowaschanlage

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Centerpassagen 4, 6400, Sønderborg, Dänemark

Alle Bewertungen

1'800 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Maskinerne i Sønderborg lukkes grundet…

Maskinerne i Sønderborg lukkes grundet fejl/slitage ofte ned.

28. August 2025

Hej Michael,
Tak for din anmeldelse og din feedback — vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Jeg er ked af at høre, at maskinerne i Sønderborg ofte er lukket ned grundet fejl eller slitage — det er naturligvis ikke en oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.
Vi ønsker at handle hurtigt og effektivt på denne type problemer:
Kontakt venligst vores akuttelefon, hvis du oplever maskinstop eller anden fejl i hallen. Nummeret står tydeligt på terminalen eller skiltene i vaskehallen
Alternativt kan du indsende en reklamation online — angiv venligst hvilken vaskehal (Sønderborg), hvornår det skete, hvad fejlen bestod i, og vedhæft gerne et billede af kvittering eller fejl. Brug kontaktformularen, der findes under “Er det muligt at reklamere over en vask?”
Din rapport hjælper os til at reagere hurtigere, sende tekniker ud hurtigere og identificere systemiske problemer i Sønderborg-hallen. Vores vaskehaller er ubemandede, og vi er afhængige af din hjælp til at opdage og løse tekniske udfordringer
Vi beklager meget, at det ikke har fungeret optimalt, og at du har oplevet ustabil drift. Din feedback er værdifuld, og vi arbejder løbende på at forbedre vores drift og vedligeholdelse.
Tak for forståelsen og hjælpen — vi håber meget, at vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang.

Vasken var meget fin.

Vasken var meget fin.

8. August 2025

Hej Hans Ove 🚙💦
Tak for de 5 stjerner! Det glæder mig, at du synes, vasken var rigtig fin. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Benjamin

Den vasker ikke ordentligt

Den vasker ikke ordentligt. Alt skidt og møh sidder stadig på bilen når den er færdig. Den tørrer ikke særligt godt.

28. Juli 2025

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse, og for at dele din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det er skuffende, når hverken vask eller tørring lever op til forventningerne.

Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre: https://help.washworld.dk/da/article/6a3e55

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen sæbe og ingen afspæn

Ingen sæbe og ingen afspæn. Før Tørring.

28. Juli 2025

Hej Steen,

Det lyder bestemt ikke som den vask, du burde have fået.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Guldvask efterlader hele bilen med…

Guldvask efterlader hele bilen med hvide pletter

22. Juli 2025

Hej Bente.

Tak for din anmeldelse – det er ærgerligt at høre, at din bil ikke blev ordentligt ren efter en Guldvask. Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre! Du kan kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på sagen.
Hvis du en anden gang oplever fejl under selve vasken, anbefaler jeg at bruge nødtelefonen på stedet – så kan vi hjælpe med det samme.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Udmærket vask - dog ikke fælgvasken

Udmærket vask - bortset fra fælgene som stadig var beskidte efter “guldvask” som har fælgvask.

7. Juli 2025

Hej Bjarne,

Tak for din tilbagemelding! Det er dejligt at høre, at du generelt var tilfreds med vasken, men jeg forstår, at det var skuffende, at fælgene ikke blev helt rene efter en Guldvask.
Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre – du kan kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på washworld.dk, så vi kan se nærmere på sagen og finde en løsning for dig.
Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre. 😊🚗✨

Imran
As

Ruder blev ikke vasket rene

Ruder blev ikke vasket rene

3. Juli 2025

Hej Thorkild,

Jeg er glad for, at du deler din oplevelse med os.
Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale dig at skrive til vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre: https://help.washworld.dk/da/article/6a3e55

God service super vaskehaller

God service super vaskehaller

20. Juni 2025

Hej Dennis Jensen
Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord – det glæder mig, at du er tilfreds med både service og vaskehaller! ⭐
Omar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Find washford godt gøre rent

Find
godt gøre rent

15. Juni 2025

Hej Aref.

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de 5 stjerner!
Skønt at du oplever, at vores vask foregår grundigt og effektivt. Det betyder meget for os at give dig en ren bil og en god oplevelse hver gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Antwort von Wash World - Sønderborg - Centerpassagen

Hej Birgitte, tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 🌟 Det lyder til, at tørringen ikke levede op til forventningerne. Det vil jeg meget gerne hjælpe dig med! Du kan kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på washworld.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning til dig. Og hvis du en anden gang oplever en fejl under selve vaskeprocessen, anbefaler jeg at bruge nødtelefonen på pladsen, så vi kan hjælpe dig med det samme. Jeg er klar til at hjælpe dig videre! 💙🚗- mvh Andrez

Nemt at betjene

Nemt at betjene

14. Juni 2025

Hej Britt
Tak fordi du deler din oplevelse! Vi er glade for at høre, at du synes, det er nemt at betjene vores vaskehaller – det er lige præcis sådan, det skal være.
Vi arbejder hele tiden på at gøre det endnu lettere og hurtigere at få en ren bil, og vi håber, du fortsat bliver glad for at vaske hos os.
Glenn fra Wash World

Fremragende bilvask

Bilen kommer ud ren og tør.

8. Juni 2025

Hej Mona!

Tusind tak for de 4 stjerner og din kommentar! 💙

Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vasken – og at bilen kommer både ren og tør ud! 🚗✨

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg synes efterhånden at tørring er…

Jeg synes efterhånden at tørring er blevet meget ringe. Og godt at der er 3 vasketuneller, der er næsten altid en ude af drift.
Jeg har abonnement på 169,- i måneden

28. Mai 2025

Hej Peter
Vi er kede af at høre, at du oplever udfordringer med tørrefunktionen, og vi forstår, at det kan være frustrerende, når én af vaskehallerne ikke er i drift. Vi arbejder løbende på at sikre stabil drift og vedligehold af alle vores anlæg, så du får en god oplevelse hver gang.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har konkrete eksempler eller oplevelser, du ønsker at dele – så ser vi gerne nærmere på det.
Ammar

Antwort von Wash World - Sønderborg - Centerpassagen

Tak for din anmeldelse, Ole. Det er selvfølgelig ikke meningen, at der skal være fejl på vaskene, og jeg forstår din frustration. Hvis du oplever en fejl under selve vasken, vil jeg varmt anbefale, at du ringer til nødtelefonen med det samme – så kan vi hjælpe dig på stedet.
Ellers er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-siden på hjemmesiden, så hjælper jeg dig gerne videre. 🚗
Ahad

🌹Fantastisk arbejde

🌹Fantastisk arbejde

26. Mai 2025

Hej Ghanem,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp. 😊🚗
Ahad

Alt som det skal være tak

Alt som det skal være tak

27. Mai 2025

Hej Mick

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Det betyder meget for os at høre, at alt har været, som det skulle. Tak fordi du valgte Wash World! 🚘✨

Yahya

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bilen bliver ikke Ren samt det er hver…

Bilen bliver ikke Ren samt det er hver gang en til to vaskehal er ude af drift

19. Mai 2025

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse. Jeg er ked af at høre, at bilen ikke bliver ordentligt ren, og at du ofte møder haller, der er ude af drift. Det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi vil meget gerne undersøge det nærmere – og du er meget velkommen til at kontakte os via kundeservice@washworld.dk, så ser vi på det og hjælper dig videre.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ked af at vasken ikke fjerne insekter…

Ked af at vasken ikke fjerne insekter fra forruden

9. Mai 2025

Hej Tina,

Tak for din tilbagemelding – jeg er ked af at høre, at resultatet ikke levede op til forventningerne, især når det gælder insekter på forruden.

Hvis du oplever, at snavs eller insekter ikke bliver fjernet tilfredsstillende, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice via **"Hjælp"**\-sektionen på hjemmesiden. Jeg hjælper dig naturligvis gerne videre, så vi kan se nærmere på sagen og sikre dig en bedre oplevelse fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.
Yahya

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem og hurtig betjening,da det er…

Nem og hurtig betjening,da det er sjældent at man venter længere end en kort periode,så jeg er meget tilfreds. Hilsen Birte

5. Mai 2025

Hej Birte,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever hurtig og nem betjening – og at ventetiden er minimal. Det betyder meget for os, at du er tilfreds!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart.

Vasker ikke godt

30. April 2025

Hej Harald,

Tak for din anmeldelse – jeg er ked af at høre, at du ikke synes vaskeresultatet var tilfredsstillende. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via kundeservice@washworld.dk, så jeg kan hjælpe dig videre og sikre, at vi følger op på din oplevelse. 🚗

Sophie Wash World

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr