Wash World - Næstved - Erantisvej Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Erantisvej 52, 4700 Næstved, DK

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Der er aldrig kø og selve vasken er hurtig og effektiv, men tørringen er om altid meget ringe. Har klaget over det mange gange, men INTET er forbedret. Så skal bilen være pæn og uden kalkpletter, så s... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi var ude og skulle vaske vores bil, for det første var selvvaskehallen stadigvæk lukket og har været det i en måned+, vi kører igennem vaskehallen med vores premium vaske abonnement og der er stort... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vasken var helt i orden, blot er tørringen lidt mangelfuld, tørrer 1 1/4 tur og altså ikke godt nok. Før vasken skulle jeg bruge sæbevand til at vaske fælgene, blot for at konstatere at der ikke var s... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Enkelt tilvalg til abonnement med opgradering af vask. God vask, ren bil og tilstrækkelig tørring. Dog synes der ikke at være tilsat sæbe i vandhanen med ‘sæbevand’ til brug for manuel forvask.

1. Autowaschanlage

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Erantisvej 52, 4700, Næstved, Dänemark

Alle Bewertungen

1'772 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Sæbe

Jeg har været ude for at der ikke er sæbe i vandet når man tapper vand. Og mangle tøring. Mvh Henrik

21. September 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre om din oplevelse med manglende sæbe og tørring. Hvis du oplever lignende problemer i fremtiden, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Sophie

Guldvask end ikke nok

Selv ved Guldvask og en vogn der kun er lettere “støvet” vaskes bilen ikke ordentligt af. Især bagenden af vognen vaskes slet ikke.
Dette forekom både i Vordingborg og Næstved

14. September 2024

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at du ikke oplevede den ønskede kvalitet, selv med vores Guldvask. Jeg anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på vores hjemmeside, så vil vi meget gerne hjælpe dig videre.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin vask. Tørring mangler lidt.

Fin vask. Men stadig mangelfuld tørring. Man må altid lige tørre efter. Men alt i alt tilfreds.

14. September 2024

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse 🌟. Det er godt at høre, at du er tilfreds med vasken, selvom tørringen kunne være bedre. Jeg vil opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og vedhæfte gerne billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Tørring

Den tørrer ikke særlig godt!

6. September 2024

Hej Claus,

Tak for din feedback! Jeg beklager, at din bil ikke blev tørret ordentligt. Du kan altid prøve en anden vask, hvis du ønsker et mere grundigt resultat. Hvis du fortsat oplever problemer, er du meget velkommen til at kontakte os via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan assistere dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

JEG ER Tilfreds Hilsen Flemming Vask.

JEG ER Tilfreds Hilsen Flemming

20. August 2024

Hej Flemming,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er glade for, at du er tilfreds med din vaskoplevelse hos os.

Vasker ikke helt ren.

17. August 2024

Hej Bjarne,

Tak for din feedback! Vi er glade for at se, at du ellers havde en god oplevelse, men det er ærgerligt, at bilen ikke blev helt ren. Du er altid velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Elendig tørring

Elendig tørring, masser af vand på bilen.

2. August 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du havde en dårlig oplevelse med tørringen, og at der var meget vand på bilen. Vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice gennem 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan finde en løsning for dig.

Mark

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har gentagne gange været ude for

Jeg har gentagne gange været ude for, at maskinen har udeladt hjulvask, som er en del af guldvasken....

28. Juli 2024

Hej Carsten

Jeg beklager at maskinen ikke fik vasket dine hjul. For at kunne hjælpe dig bedst muligt vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice via kundeservice@washworld.dk

Mert

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har lige været ude på erantisvej og…

Har lige været ude på erantisvej og vaske bil ingen sæbe i vandet ved spande og tog en gulvvask men nej stadigvæk ikke ren

20. Juli 2024

Hej Poul,

Tak for din besked. Jeg beklager, at oplevelsen på Erantisvej ikke var tilfredsstillende. Kontakt venligst kundeservice via vores 'Hjælp'-sektion på hjemmesiden, så hjælper vi dig!

Frederik

Fin vaskehal, bedre tørring

Kunne godt bruge at bilen fik lidt mere tørring

10. Juli 2024

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse og for de fire stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores vask generelt. Vi tager din feedback om tørringen til os og arbejder løbende på at forbedre vores service. Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har haft 2 dårlige oplevelser.

Jeg har haft 2 dårlige oplevelser.
Begge gange jeg har været der har den taget min bag visker og nu mistænker jeg at der er blevet lavet en kæmpe rids foran på forkofangeren som der ikke var der før.
Af maskinen

Jeg kan på ingen måder anbefale at vaske bil hos Wash World

13. Juni 2024

Hej Amalie,

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre om dine oplevelser. Hvis du har mistanke om skader fra vores maskiner, anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan undersøge sagen nærmere. Vi ønsker, at alle vores kunder har en god oplevelse, og vi vil gerne hjælpe med at finde en løsning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg skal da love for at basisvask er…

jeg skal da love for at basisvask er basis... lynhurtig vask, hvilket er fint nok, hvis så bare bilen blev ren. Jeg vil vove den påstand, at den var mere ren før end efter vask, hvor der var beskidte striber langs side og tag. Tørring var også basis, bilen var våd overalt efter "tørring" så alt i alt spild af penge og så må vi køre videre til en anden vaskehal

4. Juni 2024

Hej Søren

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

De bedste hilsner Sofie

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Begge biler var ikke rene efter vask

Sidste vask i Næstved var begge biler mere beskidte på hele den venstre side jeg måtte tage foruden seperat da jeg kom hjem. Jeres maskiner tørrer virkelig dårligt så bilen er driv våd efter endt vask. Efter sidste vask i Ringsted var bilen nogenlunde ren dog med undtagelse af forruden der var fuld af insekter, samme dårlige tørring

22. Mai 2024

Hej Bente,

Vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Hvis du oplever problemer i vaskehallen, kan du ringe til akuttelefonen på stedet for hurtig assistance. Kontakt også gerne vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside for yderligere hjælp.

Yahya

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vasken stoppede uden at sæbe var vasket…

Vasken stoppede uden at sæbe var vasket af bilen. Måtte ud og pudse ruder og så i bilvasken igen et par dage efter for at få de sidste sæberester af.

16. Mai 2024

Hej Helle.

Kirsten. Wash World.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I den ene maskin var der sæbe

I den ene maskin var der sæbe. Kørte en gang me sæbe blev ikke skyllet af blot tørret. Den anden var uden sæbe, lignede mere voks og så engang tørring.

Hej Engeline.

Jeg vil anbefale, at du skriver til vores kundeservice, så vil de tjekke op på dette.

Kirsten. Wash World

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bilen var mere beskidt da den kom ud.

Bilen var mere beskidt da den kom ud.
Vådt og tørre pletter af voks, overalt.
Og det forsætter jo bare.

Hej, Niels

Vi beklager meget at høre, at din bil kom ud i en dårligere tilstand efter vasken. Det lyder absolut ikke som den standard vi stræber efter. Problemer med voksrester og ujævn tørring bør ikke forekomme, og vi ønsker at tage hurtig handling for at løse dette.

Venligst kontakt vores akuttelefon, mens du er i vaskehallen eller umiddelbart efter dit besøg, så vi kan adressere problemet direkte og sikre, at det bliver løst hurtigt og effektivt.

Tak for at du gjorde os opmærksom på dette problem.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bilen blev mere ren end sidste gang

Bilen blev mere ren end sidste gang men var det var også tidlig på dagen
Den bliver stadig ikke tørret ordentligt og det er selvom jeg har det dyreste abonnement

Hej, Dorte

Tak for din feedback. Det er godt at høre, at din bil blev renere denne gang, men vi beklager, at tørringen stadig ikke lever op til dine forventninger, især med det dyreste abonnement. Vi vil gerne løse dette problem for dig. Kontakt venligst vores akuttelefon, mens du er i vaskehallen, hvis problemet opstår igen, så vi kan tilbyde øjeblikkelig assistance og sikre, at din bil bliver tørret ordentligt.

Tak for at du delte din oplevelse med os.

Bedre Tørring

Bedre Tørring
Tørring er virkelig elendig

Hej, Bjarne

Tak for din feedback vedrørende tørringen. Det er afgørende for os at høre om disse udfordringer, så vi kan arbejde på at forbedre vores service. Vi beklager de ulemper, dette har medført for dig. For at vi kan adressere og løse problemet effektivt, anbefaler vi, at du kontakter vores akuttelefon næste gang du oplever problemer under vasken, så vi kan træffe nødvendige foranstaltninger med det samme.

Vi værdsætter din henvendelse og tager den meget alvorligt.

Dårlig kvalitet af vask

Kvaliteten af vask. Bilen var overhovedet ikke ren
Ruderne fedtede.

13. Mai 2024

Hej Bente.

Kirsten. Wash World.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bilen var mere beskidt da den kom ud af vaskehallen

Guldvask, min bare ræv!

Efter at ha' vasket min sølvfarvede bil finder jeg ud af at den er fuldstændig dækket af brunt beskidt vand, da det tørrede var bilen mere brun end sølvfarvet, og her taler vi om BRUN og ikke en anelse brun eller måske en smule brun men BRUN som i JORDBRUN.

Vandet var simpelthen så møgbeskidt at det ikke var egnet til bilvask.

Jeg måtte efterfølgende vaske bilen i en anden vaskehal for at få møget af.

Det kan på ingen måde anbefales af benytte Washworld, det kan godt være at det er billigt men det er til gengæld også noget bæ.

Det er så besværligt at reklamere over en vask at jeg vil kalde det næsten umuligt, så jeg forventer ikke at der er meget hjælp at hente.

Jeg har kun giver 1 stjerne fordi det ikke er muligt at give 0.

Opfølgning:
Washworld har undskyldt ulejligheden og refunderet vasken, derudover har de givet mig en erstatningsvask som jeg kan benytte når jeg vil.

Faktisk ret god service når sandheden skal siges.

Jeg betragter sagen som afsluttet når pengene står på min konto.

12. Mai 2024

Hej Bo
Sikke en oplevelse, det er jeg ærgerlig over at læse.

Desværre kan der ske dette med genbrugt vand og det er bare rigtig uheldigt at det lige gik ud over dig, det beklager jeg.

Jeg kan se, at du er tilbudt pengene retur og en ny vask. Så håber jeg bare, at vi får muligheden for at vaske din bil en gang i fremtiden.

Sara 🚗

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr