Wash World - Herlev - Nørrelundvej Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Nørrelundvej 2, 2730 Herlev, DK

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Generelt set er Wash World en god oplevelse. Jeg kører meget rundt i DK og benytter mig af forskellige vaskeanlæ og især dem med 2 eller flere vaskehaller er gode - sikrer lav ventetid. En enkelt (Ebe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verdens dårligste undskyldning for at have priserne “ Da vi sidste år samlede vores medlemskaber, blev dit daværende Basis‑medlemskab opgraderet til ubegrænset Guld med bedre vaskekvalitet og tø... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk service da jeg ringede ind, personen der holdt i vaske hallen og var færdig, kørte ikke hurtigt nok ud og vupti så var min vask brugt af en anden. Ringede ind og fik en fantastisk service,... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fint, men tror det kniber med det Tørring program, det har lidt sit eget liv, stadigvæk kan Jeres maskine ikke vaske bagdelen særlig godt på en mercedes s212 st car.

1. Autowaschanlage

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Nørrelundvej 2, 2730, Herlev, Dänemark

Alle Bewertungen

1'800 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at bilen som regel bliver ren. Hvis du nogensinde oplever, at resultatet ikke er helt som ønsket, er du altid velkommen til at prøve en af vores premiumvask for et endnu bedre resultat.

Mert

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Priserne stiger og kvaliteten falder…

Priserne stiger og kvaliteten falder god WW. Fra 69 til 99 for den billigste vask, og tørring er en joke.

3. Oktober 2024

Hej Thomas,

Tak for din ærlige feedback. Jeg beklager, at du føler, at kvaliteten er faldet.
Vi arbejder løbende på at forbedre både vaske- og tørreprogram, så vi kan levere den bedste oplevelse. Din feedback er værdsat, og vi ser på mulighederne for at forbedre servicen.

Wash World

Selve vasken er fin

Selve vasken er fin - men tørring kunne godt blive bedre

21. September 2024

Hej, Jacob.

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du er tilfreds med selve vasken. Vi tager din feedback om tørringen til os og vil se på, hvordan vi kan forbedre den del af oplevelsen.

Vi glæder os til at se dig igen!

Jacob

Ikke optimal Tørring

Ikke optimal Tørring

13. September 2024

Hej Modesto,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at tørringen ikke var optimal. Du skal være velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp og vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi kan tage et kig på din sag.

Lana

Super vask

God vask dog synes jeg der mangler lidt i forbindelse med tørringen

1. September 2024

Hej Michael.

Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for. Du kan evt. sende billeder via dette link: https://formcrafts.com/a/acpmpuz, så vil kundeservice undersøge det, og vende tilbage med svar.

Du ønskes en god dag herfra.
Kirsten. Wash World

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Utilfreds med tørring af bilen,var…

Utilfreds med tørring af bilen,var meget våd på bagagelugen.

15. Juni 2024

Hej Benny,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

God vask

God vask, men tørringen kunne godt være bedre.

23. Mai 2024

Hej Jimmie,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig at høre du synes godt om vores vask.
Oplever du et dårligt tørreresultat, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice via washworld.dk/hjaelp med billeder af resultatet, så kan de hjælpe dig.

Rigtig god dag.

De bedste hilsener
WashWorld

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem vask når hallen er fri.

Nem vask når hallen er fri.
Og hvis bilen trænger så er det nemt at vælge det der skal til for at få en perfekt vask.

22. Mai 2024

Hej Lars.

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Kirsten. Wash world

Hurtigt

Hurtigt og nemt

13. Mai 2024

Hej Kim.

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Kirsten. Wash World.

Hej Finn,

Marc

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

den vasker fint,lige på nær min øverste…

den vasker fint,lige på nær min øverste del af bagruden, og så kunne jeg godt tænke mig en lidt bedre tørring :-)

14. Mai 2024

Hej, Karsten

Tak for din tilbagemelding. Det er godt at høre, at vasken generelt fungerer fint, men vi beklager, at den øverste del af din bagrude ikke bliver ordentligt ren, og at tørringen kunne forbedres. Vi tager din feedback seriøst og vil undersøge, hvordan vi kan optimere både vask og tørring for at sikre en endnu bedre oplevelse.

Venligst kontakt vores akuttelefon, hvis du oplever yderligere problemer under dit næste besøg, så vi kan tilbyde assistance med det samme.

Tak for at du delte dine oplevelser med os.

Jacob

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skal næsten altid taste nummerpladen…

Skal næsten altid taste nummerpladen ind og tørre ikke så godt ellers er resten fint

8. Mai 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi beklager de udfordringer, du har mødt med indtastning af nummerplade og tørringen. Vi værdsætter din feedback og vil gerne hjælpe dig med disse problemer og du kan derfor altid kontakte vores kundeservice under vores 'Hjælp' sektion på vores hjemmeside for assistance.

Lana

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vasker ikke godt nok og tørre bestemt…

Vasker ikke godt nok og tørre bestemt ikke ordentligt
Og så lugter der af kloak når bilen bliver vasket

4. Mai 2024

Hej Søs.

Jeg vil anbefale, at du skriver til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp, og medsende foto af bilen efter vask + med info om lugten i vaskehallen.

Jeg vil ønske dig en god dag.
Kirsten. Wash World.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den vasker godt,men tørringen er ikke…

Den vasker godt,men tørringen er ikke godt.

30. April 2024

Hej Rumyana,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vasken, men vi beklager, at tørringen ikke mødte dine forventninger. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores service, og din feedback er vigtig for os. Hvis du oplever lignende problemer fremover, bedes du kontakte vores akuttelefon for assistance under dit besøg.

Maskinerne tørre bilen dårligt

Maskinerne tørre bilen dårligt. Det er i alle jeres vaskehaller.

1. Mai 2024

Hej Alex.

Jeg vil ønske dig en god dag.
De bedste hilsner.
Kirsten. Wash World

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vasker fint men tørringen kunne godt…

Vasker fint men tørringen kunne godt være en smule bedre

29. April 2024

Hej Jacob,

Oplever du et utilfredsstillende tørreresultat, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via: washworld.dk/hjaelp, så tager de et kig på det.

Rigtig god dag.

De bedste hilsener
WashWorld

Altid en god vask

Altid en god vask, enste forbedringe ville være bedre tørring.

9. April 2024

Hej Dennis,

Tak for de fire stjerner. Det tyder på, at du har haft en god oplevelse hos os, men vi håber selvfølgelig altid på fem stjerner. Du er derfor velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis der er noget, som du synes vi kan gøre bedre.

Vi håber på at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Super

Super bilvask men kunne godt tørre lidt bedre.

5. April 2024

Hej Leif,

Tak for de fire stjerner og din positive feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med bilvasken. Din bemærkning om tørringen er noteret, og vi arbejder kontinuerligt på at forbedre alle aspekter af vores service. For yderligere feedback eller assistance, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Ahad

forbedring af tørring

Generelt synes jeg godt om jeres vask, men jeres tørring syntes jeg efterlader for mange dråber.

25. März 2024

Hej Jan,

Tak for din feedback. Vi beklager, at tørringsprocessen ikke lever op til dine forventninger. Din tilbagemelding er vigtig for os, og vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores service.

Frederik

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At min bil kun skal tørres 1 1/2 gang…

At min bil kun skal tørres 1 1/2 gang når jeg vasker

1. April 2024

Hej Nils,

Basis og Guld vask inkluderer tørring 1 1/2 gang. For yderligere information, besøg venligst 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Frederik

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr