Wasabisushi 9000 Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lækkert Sushi Men pænt flabet at ignorere kunder som kommer ind i butikken. Man kan godt have travlt med take away og næsten tomme fade. Men ikke at sige til kunder, som kommer ind- at man ikke har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget imødekommende og venligt personale. Super lækkert sushi, jeg var rigtig tilfreds med hele oplevelsen. Kommer helt sikkert igen😁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The is a really great place we usually buy our sushi here and it’s never disappointing I recommend you try it :)

Akzeptabel

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Manglende respons

Vi bestilte sushi fra Bogø/Wasabi i Kennedy d.19 juli. Da vi kom hjem så vi at de havde glemt 4 stykker sushi i pakken. Vi havde kun modtaget 34 stykker selvom vi har bestilt og betalt for 38 stykker. Fejl kan ske, så jeg skrev en mail til dem.

Der har vi desværre bare intet hørt fra. Øv også. Sushien var ellers meget velsmagende.

19. Juli 2026

Wasabi sushi Støvring

Wasabi sushi Støvring - Jeg fik sushi herfra, men oplevelsen var desværre meget skuffende. Allerede ved første bid virkede sushien alt andet end frisk, som om den havde stået det meste af dagen. Stykkerne var små, og det trak yderligere ned, at der var hår i maden. Derudover levede det, der blev markedsført som “crispy”, slet ikke op til forventningerne, da intet var sprødt. Alt i alt en rigtig øv oplevelse, som jeg desværre ikke kan anbefale.

24. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte en Poke Bowl hos Wasabi…

Jeg købte en Poke Bowl hos Wasabi Sushi, som jeg blev dårlig af kort tid efter at have spist den. Jeg tog kontakt til dem via e-mail, hvor jeg fik et svar fra direktøren om at jeg kunne få en værdikupon på 100,- trods jeg gav 155,- for maden. Jeg afventer forsat svar direktøren her 2 uger efter og har da min tvivl om jeg overhovedet får svar, da jeg har rykket for dette. Det er dårlig stil, synes jeg!

2. April 2026

Meget dårlig service

I forbindelse med indløsning af julekalender for Handelsstandsforeningen, blev jeg nægtet 20% rabat og 4 stk valgfri sushi i butikken. Der står ikke skrevet nogen steder hvordan kalenderen skal indløses og meget mangelfuld og dårlig information fra personalet i butikken.
Det kan ikke anbefales at købe noget i butikken

3. Januar 2026

Skøn oplevelse

1. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

god mad og service og kommer klart…

god mad og service og kommer klart igen. Prisen er god og sushien er klart bedre end sushimania der også snyder med deres anmeldelser og konkurser. Der kunne jeg aldrig handle igen. Hvorfor også betale de dobbelte når sushien er den samme, hvis ikke bedre her !! Tak wasabi

5. März 2025

Dårlige råvarer

Dårlige råvarer, min kæreste bestilte sushi fra dem og fik efter et par timer rigtig ondt i maven, hvor hun nu har ligget med madforgiftning hele natten. 0 stjerner herfra!

28. Dezember 2024

Forventet frisk sushi

Forventet frisk sushi, det fik jeg godt nok ikke. Tempurejerne var helt hårde, laksen og krabben smagt råddent, forfærdeligt oplevelse.
Bliver et kæmpe nej tak herfra

27. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr