Wallstickerland Bewertungen 525

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en postkassesticker Den var rigtig fin på papiret, men da den skulle sættes på postkassen, blev halvdelen af bogstaverne siddende på papiret. Har skrevet 2 mail uden at modtage svar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk og ekstraordinær service. Stod i last-minute og manglede en gave, og de var så flinke til at hjælpe og være fleksible. En time senere stod jeg med en super flot specialprintet plakat... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk og fleksibel service! Jeg søgte en helt specifik collageplakat i en bestemt størrelse, og her var Wallstickerland fleksible og imødekom mit ønske. Fra start til slut var der hurtigt svar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Innenarchitekt

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Wallstickerland har vi et udvalg af mere end 30.000 wallstickers og plakater, hvor du kan finde lige, hvad der passer bedst i dit hjem! Vi går op i at vores kunder er 100% tilfredse. Derfor tilbyder vi altid tilfredsheds- og opsætningsgaranti til vores kunder, så man altid kan forvente en god handel ved at handle hos os.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Næsten helt perfekt

Fin proces,fair pris, hurtig levering. Jeg skulle bruge 3 indrammede plakater til en fødselsdag, hvor jeg var lidt sent ude. Pakken ankom på dagen, hvor jeg skulle bruge gaven, og derfor måtte jeg aflevere den, selvom 1 ud af 3 indrammede plakater ikke havde den rigtige farve. Ordrebekræftelsen online og i kassen var korrekt, men desværre ikke produkterne.
Havde der ikke været denne fejl, havde jeg givet 5 stjerner.

18. August 2025

Antwort von Wallstickerland

Hej Jess! Ej, hvor pinligt! Vil du ikke skrive til os på support@wallstickerland.dk, så vi lige kan få rettet lidt op på oplevelsen? :-)

Fantastisk firma.

Hej Wallstickerland.

Jeg har lige modtaget mit produkt ( Portræt ) af min kære afdøde hund. Dette portræt er over alle mine forventninger, og jeg synes virkelig i fortjener et skulderklap, jeg blev så glad at jeg (32 årig Mand) stod med tåre i øjnene foran min familie, tusind tusind tak for det gode stykke arbejdet.

Mvh
Morten Frihed.

17. Juli 2025

Hej Morten.

Super mange gange tak for at dele en dejlig historie :-) Håber den bringer meget glæde, hver gang du kigger på den.

Rigtig god service

Rigtig god service. Jeg bestilte et hundebillede, som i første omgang ikke var som jeg havde forestillet mig det skulle være, så jeg kontaktede kundeservice. Der var rigtig hurtig svartid og de lavede et nyt billede, som de først sendte på mail til godkendelse og rettede til, så det blev som jeg ønskede.

Jeg er meget tilfreds med produktet, leveringstid og service.

10. Juni 2025

Antwort von Wallstickerland

Hej Sidsel! Virkeligt dejligt at høre at du blev 100% tilfreds med resultatet i sidste ende. Håber vi kommer til at se dig en anden gang på shoppen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til grakikeren og kundeservice…

Stor ros til grakikeren og kundeservice på wallstickerland. Jeg har fået lavet portræt af 2 sorte puddelhunde, (sorte hunde er bare skide svære at tage close-up fotos af...) og det lykkedes over al forventning, så personligheden i Rita og Susi frem står knivskarpt :-) Det tog 3-4 forsøg uden at det kostede ekstra, og komunikationen på mail kørte perfekt.

25. Juni 2025

Hej Tim.

Ja, det var godt, at vi lige investerede lidt tid i at få det lavet præcis som du ville have det, så du kan være glade for resultatet på din væg :-)
Vi håber at se dig på shoppen igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wauw - sikke et flot resultat

Jeg har lige modtaget et utrolig flot portræt af min søns afdøde hund , Basse . Jeg er - undskyld mit sprog "helt på r.... " over , hvor godt det er blevet .
Det er ikke sidste gang , jeg bestiller et portræt.
Jeg har fået en utrolig flot behandling , hvor jeg blev hørt i mine ønsker .

8. Mai 2025

Antwort von Wallstickerland

Hej Jane. Virkeligt dejligt at høre at vi har formået at få foreviget Basse på en smuk måde på jeres væg :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice ud over det sædvanlige

Jeg har oplevet en helt fantastisk kundeservice fra firmaet, som virkelig er gået langt for at lave det helt perfekt portræt af min afdøde kat. De har virkelig forståelse for hvor vigtigt et kæledyrsportæt kan være. Det er 2. gang jeg har fået lavet et portræt hos dem og det bliver ikke sidste gang.

24. März 2025

Antwort von Wallstickerland

Hej Stinne! Jeg vil sige, at det nok mere er os, der bør give dig 5 stjerner som kunde, fordi du har været forstående overfor at vi lige fik sendt den forkerte, men gav os tid til at rette op på det :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en super flot service

Jeg fik en super flot service, og svar på messenger med det samme, da jeg var så heldig, at vinde en konkurrence. Bestilte varer og kunne hente allerede dagen efter.

15. März 2025

Antwort von Wallstickerland

Hej Helle! Igen tillykke med at du vandt konkurrencen :-) Efter vores ejerskifte for en måneds tid siden, har vi skruet en del op for service-niveauet og tempoet i produktionen, så vi sætter pris på, at vores kunder også sætter pris på det - Så mange tak for de 5 stjerner!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige købt en collage-plakat fra…

Jeg har lige købt en collage-plakat fra Wallatickerland, og jeg er virkelig tilfreds! Kvaliteten er god, og plakaten ser endnu bedre ud i virkeligheden end på billederne, og så modtog jeg ordren dagen efter bestillingen. Stor anbefaling herfra!

18. März 2025

Antwort von Wallstickerland

Hej Idil! Mange tak for anmeldelsen :-) Jeg håber at collage-plakaten kommer til at pynte på væggen derhjemme!

Hej wallstickerland

Hej wallstickerland, Vi havde bestilt en plakat med vores børn, og farven på deres øjne var forkert. Min mand ringede til jer og talte med en meget flink mand, som ville sende en ny plakat med rette øjenfarve. Der gik 1-2 dage, også modtog vi en meget flot ny plakat, uden omkostninger. Der måtte måske være et kommentarfelt, hvor man f.eks kunne skrive den ønskede øjenfarve, da det kan være svært for jer at se på det på originale foto. SUPER tak for den gode service i leverer, Jeg har sjældent oplevet noget lignende.
Mvh Britt

18. März 2025

Antwort von Wallstickerland

Hej Britt! Mange tak for den flotte anmeldelse - Jeg er virkelig glad for at vi fik chance for at rette op på den dårlige oplevelse med øjenfarven fra det første :-) Det blev nu ret godt i sidste ende.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik et kæledyrs portræt af min…

Jeg fik et kæledyrs portræt af min malteser i julegave, efterfølgende ville min søn også ha’ et, dog med en anden baggrundsfarve….men da vi modtog billedet havde vores hund nogle helt andre farver på snude, øjne og tunge. Jeg ringede efterfølgende til Wallstickerland og talte med Dennis som uden beregning ville lave et nyt som jeg skulle godkende inden de trykte det. Tommel op til godkendelse. Jeg har lige modtaget billedet idag, som jeg kan aflevere videre til min søn.
Jeg skal snart ha’ dem til at lave en sticker til vores loftlem, som de så vil lave nogle forslag til.
Alt i alt en god service fra Wallstickerland

12. Februar 2025

Antwort von Wallstickerland

Hej Susse! Dejligt at høre at i endte med at blive glade for det - Jeg håber den pynter hos din søn og glæder mig til at høre om projektet med loftlemmen :-)

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Var ikke helt tilfreds med min bestilte plakat af kæledyr og de sendte en ny uden problemer.

15. Dezember 2024

Antwort von Wallstickerland

Hej Christina. Jeg tænker, at jeg vil køre "bedre sent end aldrig", så derfor: Mange tak for den flotte anmeldelse! :-)

Forkert ramme på billedet

Bestilte billede af min hund i sort træramme
Tegning er mørkt og rammen er af plastic
Meget skuffet

8. Dezember 2024

Antwort von Wallstickerland

Hej Joan! Jeg er ny ejer af Wallstickerland, og jeg prøver at rydde lidt op i de utilfredse kunder. Måske kan vi nå at løse problemet? :-) Du kan ihvertfald skrive til os på support@wallstickerland.dk, hvis det er noget du er interesseret i.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte tegning af min hund på Black…

Bestilte tegning af min hund på Black Friday, levering var først 11.12.24. Tegningen af mit hundefoto er så mørkt, at kun den røde sløjfe og 2 hvide prikker i øjnene nærmest kan ses. Hunden er sort med lidt hvidt i pelsen, og billedet på hvid baggrund, dvs. at den standard indstilling som er brugt, for at ændre foto til tegning af deres grafiker, åbenlyst skal lysnes lidt, fordi hunden er sort.
Jeg har kontaktet Wallstickerland, samme dag som modtagelsen, da jeg ikke har i sinde at betale for 5 indrammede billeder af en uigenkendelig hund! Indtil videre ingen respons på email, og telefonisk tager ingen telefonen!

29. November 2024

Antwort von Wallstickerland

Hej Lise! Jeg er ny ejer af Wallstickerland, og jeg prøver at rydde lidt op i de utilfredse kunder. Måske kan vi nå at løse problemet? :-) Du kan ihvertfald skrive til os på support@wallstickerland.dk, hvis det er noget du er interesseret i.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mangler stadig min pakke fik at vide…

Mangler stadig min pakke fik at vide den skulle sendes indenfor torsdag hat intet hørt og kan ikke få.far pr telefon... bestilte den 27. November

7. Dezember 2024

Antwort von Wallstickerland

Hej Sofus! Jeg er ny ejer af Wallstickerland, og jeg prøver at rydde lidt op i de utilfredse kunder. Måske kan vi nå at løse problemet? :-) Du kan ihvertfald skrive til os på support@wallstickerland.dk, hvis det er noget du er interesseret i.

WARNING

WARNING: This is a pirate site selling our images without our permission and without paying any royalties to the copyright holders. They are not responding neither on phone nor email.

5. Dezember 2024

Antwort von Wallstickerland

Hi Ralf! I have taken over Wallstickerland in a new company, and of course it is sad to see, that you have been mistreated. You can contact me at allan@wallstickerland.dk, and maybe we can get to some kind of solution?

Best regards

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Portræt af hund ligner slet ikke

Portræt af hund ligner slet ikke!
Jeg bestilte et portræt af min hund som er en mørkebrun/tigerstribet boxer med mørkebrune øjne. På det portræt jeg fik leveret i går var hunden i gule/lysebrune farver med gule øjne… virkelig skuffende og uacceptabelt at give penge for!

15. November 2024

Antwort von Wallstickerland

Hej Laila! Jeg er ny ejer af Wallstickerland, og jeg prøver at rydde lidt op i de utilfredse kunder. Måske kan vi nå at løse problemet? :-) Du kan ihvertfald skrive til os på support@wallstickerland.dk, hvis det er noget du er interesseret i.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stickers kan ikke klæbe, og de svarer ikke

"Opsætningsgaranti"
"Vi svarer normalt indenfor 24 timer"

Lad dig ikke narre - deres stickers kan ikke sidde fast på væggen bare ét enkelt minut, og de svarer slet ikke på henvendelser.

Klistermærkerne er så dårlig kvalitet, at de slet ikke vil slippe opsætningspapiret, da de ikke kan hæfte på væggen. Når man skriver til dem, går de i flyverskjul. Ikke ét eneste svar på henvendelser.

Det lugter af en snarlig konkurs eller bare god gammeldags svindel. Held og lykke til alle, der måtte løbe risikoen og handle hos dem. I får brug for det.

17. Oktober 2024

Antwort von Wallstickerland

Hej Patrick! Jeg er ny ejer af Wallstickerland, og jeg prøver at rydde lidt op i de utilfredse kunder. Måske kan vi nå at løse problemet? :-) Du kan ihvertfald skrive til os på support@wallstickerland.dk, hvis det er noget du er interesseret i.

Wallstickerland

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr