Wagnerfashion Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bolaget kunde inte tala om vem som var leverantör i Sverige. Det skickades med GLS och levererades med Schenker. Det gav mig problem då ingen visste var paketet var. Tog lång tid att få ut paketet. W... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Customer service was very helpful when I had issues picking up parcel due to surgey. Product is of great quality and packaging well done.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill helst se varan i affären innan jag köper den. I detta fall såg jag på nätet det jag ville ha. Inte så van med att handla så. Gjorde något galet, vilket blev att jag beställde 2 istället för e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kläder av bra kvalitet, ser snygga ut, saker och ting ser bra ut under lång tid när de bärs. Vi köper skjortor, T-shirts, tröjor, kappor till min man i den här butiken. Det senaste köpet gjordes på nä... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Herrenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Stort utbud av herrkläder på Wagner.dk. Fri frakt v/ 499kr. 1-2 dagars leverans och fri retur.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hej Björn,

Tack för de berömmande orden. Vi är glada att du är nöjd med vår leveranstid. Jag kommer att vidarebefordra din order till vårt lager.

Kvalitet

Kvaliteten på produkten samt kundservicen var jättebra.

27. Juli 2024

Hej Fatima,

Stort tack för de berömmande orden. Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse med ditt köp hos oss. Vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen till våra kunder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej Asaad,

Tack för din recension.

Vi kan se att ditt paket levererades till paketombudet den 01.08 och hämtades den 06.08. Vi beklagar verkligen om du inte har fått information om leveransen av din beställning.

Med vänliga hälsningar"
Wagnerfashion

Smidig o snabb!

24. Juli 2024

Hej Hilmar,

Tack för din recension.

Vi är glada att vi lever upp till dina förväntningar.

Vänliga hälsningar

Toppen

Inga problem och fina kläder

14. Juli 2024

Hej Ketil

Tack så mycket för de fem stjärnorna. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och våra varor. Vi uppskattar verkligen att du har valt att dela din upplevelse med oss.

Hej Asim,

Tack så mycket för din recension.

Vi är väldigt glada att höra att du var nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få betjäna dig igen i framtiden.

Bra kvalitet

Bra kvalitet, bra service och bra pris

14. Juli 2024

Tack för din recension.

Vi är glada att höra att du är nöjd med leveranstiden och produkterna.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har gjort fyra separata…

Jag har gjort fyra separata beställningar. I den första passade ett par byxor inte. Dessa bytte jag i butik. I övrigt har det inte varit några konstigheter. Det jag beställt har levererats efter ett par dagar.

11. Juli 2024

Hej Isak,

Tack för din recension.

Vi är glada att vi lever upp till dina förväntningar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service och snabb leverans

Bra service

3. Juli 2024

Hej.

Tack så mycket för din recension.

Vi är mycket glada över att höra att du var nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få betjäna dig igen i framtiden.

Hej Kerstin,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att du är nöjd med leveranstiden för din beställning. Dina lovord har skickats vidare till vårt lager.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Halvdålig kundtjänst och bristfällig hemsida

Stora svårigheter att betala med hjälp av angivna rutiner. Betalning via Klarna fungerar inte! Provar med tre olika webb-läsare utan att lyckas.
Försöker kontakta er kundtjänst. Angivet telefonnummer fungerar inte! Ni anger inte landskod!
Dålig service! Gissar att kundtjänst är i Danmark.
Kommer så småningom fram till kundtjänst. Dom kan inte hjälpa mig utan hänvisar mig till att använda annat betalsätt.
Om dom avser att göra något för att avhjälpa problemet med Klarna framgår inte!

28. Juni 2024

Tack för din recension.

Vi beklagar dina svårigheter med att betala med Klarna. Vi är i dialog med vår betalningsleverantör och Klarna för att lösa detta problem.
Vi kommer omedelbart att lösa problemet med den saknade landskoden på numret till vår kundtjänst. Vi tackar dig för att du uppmärksammade oss på detta problem.

Wagner

Toppen

Snygga kläder, bra kvalitet

17. Juni 2024

Hej Tomas

Tack så mycket för de berömmande orden. Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på våra varor.

Snyggt och enkelt

Registreringen var lite strulig, men efter det är webbshoppen riktigt bra. Fint sortiment, tydligt och enkelt. Lätt att söka fram varor. Beställningen gick smidigt, leveransen var korrekt, snabb och inget som helst strul. Rekommenderas!

17. Juni 2024

Hej Jonatan

Tack för de rosande orden. Vi är mycket glada för att du har valt att dela din upplevelse i samband med ditt köp på vår webshop. Vi hoppas att få betjäna dig igen i framtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig och kunnig personal och snygga…

Trevlig och kunnig personal och snygga kläder

20. Juni 2024

Tack för din recension.

Vi är glada att du har haft en bra upplevelse och att vi lever upp till dina förväntningar.

Hej Michael,

Tack för din recension.

Vi är glada att våra varor och leverans har motsvarat dina förväntningar. Vi ser mycket fram emot att få betjäna dig igen i framtiden.

Super nöjd!

Bra kvalité!

9. Juni 2024

Hej Marcus,

Tack för din recension.

Vi är glada att vi uppfyller dina förväntningar.

Era kläder passar mig

Era kläder passar mig. Byxorna passar mig bra.De är mjuka och sköna.

20. Mai 2024

Hej Bertil,

Tack för din recension.

Vi är verkligen glada att höra det – härligt att du tycker om varorna.

Vänliga hälsningar

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Plagget fanns inte i min storlek i…

Plagget fanns inte i min storlek i butik, få
Fungera deras bra,

22. Mai 2024

Hej Curt

Tack för den fina recensionen! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Vi hoppas kunna betjäna dig igen i framtiden!

Ida

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr