Bolaget kunde inte tala om vem som var leverantör i Sverige. Det skickades med GLS och levererades med Schenker. Det gav mig problem då ingen visste var paketet var. Tog lång tid att få ut paketet. W... Mehr ansehen
Customer service was very helpful when I had issues picking up parcel due to surgey. Product is of great quality and packaging well done.
Jag vill helst se varan i affären innan jag köper den. I detta fall såg jag på nätet det jag ville ha. Inte så van med att handla så. Gjorde något galet, vilket blev att jag beställde 2 istället för e... Mehr ansehen
Kläder av bra kvalitet, ser snygga ut, saker och ting ser bra ut under lång tid när de bärs. Vi köper skjortor, T-shirts, tröjor, kappor till min man i den här butiken. Det senaste köpet gjordes på nä... Mehr ansehen
Stort utbud av herrkläder på Wagner.dk. Fri frakt v/ 499kr. 1-2 dagars leverans och fri retur.
Gøteborgvej 15-17, 9200, Aalborg SV, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Snabbare leverans än vad som angavs som preliminärtid (2 dagar). Bra kvalité på de varor som levererades.

Antwort von Wagnerfashion
Snabb leverans och bra pris dock delade dragkedjan sig på den ena jackan men det verkar som att det räckte att trycka ihop släden eller löparen som jag också hört att den kallas för att den skulle hålla ihop ordentligt.

Antwort von Wagnerfashion
Jag skulle göra en retur men fick ingen kvitto på det att jag har gjort det sedan har jag försökt kontakta er 3 gånger men ingen svarade sämsta affären som jag nånsin har handlat på

Antwort von Wagnerfashion
Snabb och problemfri leverans. Schyssta produkter som överensstämmer med bilderna på hemsidan!

Antwort von Wagnerfashion
Bra snabb leverans och rimliga priser till bra kvalitet på kläderna.

Antwort von Wagnerfashion
Varorna var till belåtenhet och väldigt snabb leverans