Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Volkswagen Fredericia. Jeg afleverede min bil på grund af problemer med bremserne, hvor bilen hopper ved opbremsning. Efter deres gennemgang fi... Mehr ansehen
Mine oplevelser på autogården har altid været positive....du bliver modtaget og guidet af professionelle og "helt nede på jorden" fag folk....du føler dig tryk og kan altid få et høfligt og grundigt s... Mehr ansehen
Hos VW Fredericia møder man nok Danmark's mest engagerede bilsælgere! Jeg har handlet 2 biler hos dem (VW Bora + VW Scirocco). Hver gang er jeg blevet mødt med seriøsitet og et vitterligt ø... Mehr ansehen
Egeskovvej 104, 7000, Fredericia
- +4576203060
- hk@vw-fredericia.dk
- vw-fredericia.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jeg har haft en meget skuffende…
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Volkswagen Fredericia.
Jeg afleverede min bil på grund af problemer med bremserne, hvor bilen hopper ved opbremsning. Efter deres gennemgang fik jeg besked om, at bilen var i orden og klar til afhentning.
Desværre er problemet fuldstændig uændret – bilen hopper stadig ved bremsning, præcis som før. På trods af dette modtog jeg en faktura, som om fejlen var blevet udbedret.
Jeg har efterfølgende forsøgt at få en forklaring og en løsning via flere mails, men oplever, at ansvaret bliver afvist, og at der ikke bliver taget hånd om problemet.
Det efterlader et indtryk af manglende kvalitet i arbejdet og en utilfredsstillende håndtering af kunden efterfølgende.
Jeg havde forventet en helt anden standard fra en autoriseret forhandler, og jeg kan desværre ikke anbefale stedet på baggrund af denne oplevelse.
Virkelig god service
Virkelig god service! Stod søndag eftermiddag med et flækket dæk, og med det samme havde Vw i Fredericia klaret en lånebil som jeg kunne hente så jeg kunne have en bil til mandag morgen. Mandag ved middagstid var min egen bil lavet og jeg kunne hente den igen! Virkelig rart personale der gjorde alt hvad de kunne for at hjælpe mig!
Total dårlig service af personalet og…
Total dårlig service af personalet og rigtigt lang tid på at reparere min bil og personale overhovedet ikke kan forklarer sig
Værkstedoplevelse.
Min bil er altid blevet serviceret ved VW Fredericia og alt til bilen købes gennem forretningen, om det så er nye måtter, vinduesvisker eller nye dæk.
En dag lyser en lampe i instrumentpanelet og jeg får straks kørt bilen på værksted. Efter lidt venten får jeg at vide at blæseren er stået af og at jeg roligt kan køre videre indtil de har tid på værkstedet. I det samme jeg kører fra matriklen, kan jeg hører en smule støj fra baghjulet, men tænker ikke videre over det. Lige pludselig går alarmen for trykluft i hjulet og jeg holder med det samme ind til siden. Det viser sig at der sidder noget i dækket og jeg skynder mig derfor over til VW igen. Det viser sig at være en afskåret metalbøsning, som en mekaniker bag skranken hurtigt genkender, som noget fra værkstedet. Mekanikerne på værkstedet har altså ikke fejet gulvet efter den sidste bil og har så derefter kørt min bil og 4 nye dæk over efterladenskaberne. De lappede dækket - jeg var mundlam og kørte hjem.
Ugen efter kom bilen på værkstedet og alt med dækket var glemt. Værkstedet havde bilen hele dagen og jeg hentede den inden lukketid. Jeg fik at vide at alt var gået super og at bilen nu var 100% i orden. Da jeg kommer hjem, åbner jeg motorhjelmen for at se den nye blæser. Den så fin ud, men jeg kunne ikke lukke motorhjelmen igen. Jeg kigger ned på fronten af bilen og kan konstatere, at intet sidder rigtigt. Alle bolte som holder forkofanger, lygter og køler, sidder ikke hvor de plejer kan man se. Kofanger, grill og lygter sidder fuldstændigt skævt og det er nok det som skyldes, at motorhjelmen ikke kunne lukkes.
Jeg har altid haft stor respekt for VW Fredericia, men
jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan man som autoriseret værksted, kan levere sådan noget til en kunde. Mekanikeren har udemærket godt kunne se at bolte og skruer ikke sad korrekt. Hvis ikke - så har han ihverfald fundet ud af det, da han har lukket motorhjelmen.
Jeg synes det er dybt uprofessionelt og mangel på faglig stolthed, at en værkstedchef ikke sørger for at det ikke kan ske.
Alle de medarbejdere bag skranken har været super professionelle og beklagende i begge situationer. Havde jeg kunne give 5 stjerner til ham i skranken, så havde han fået det.
Fik en bil retur fra 120000km service…
Fik en bil retur fra 120000km service hvor set viste sig de havde glemt at spænde hjulene fast.
Direkte livsfarligt!!!
Tusind tak for hjælpen ifm en…
Tusind tak for hjælpen ifm en punktering i dag. Jeres service og vejledning er helt i top, og jeg oplever samme høje serviceniveau, hver gang bilen er til service.
Min nye bil fra december 2021 har været…
Min nye bil fra december 2021 har været inde med fejl af 3 omgange i forbindelse med service grundet fejlmeldinger og udfordring med navigationen fryser eller er defekt.
Det er et gentagende problem derfor indleverede jeg bilen for at dette problem skulle løses. Jeg bliver informeret om der ikke var en fejl på bilen på trods af de stadig et er problem og en garanti der udløber om 2 måneder.
Værkstedet mener fortsat ikke der er fejl på bilen og jeg kan betale gentagende gange for en lånebil, ekstra kilometer grundet arbejde og forsat en bil med fejl.
Fantastisk service i forbindelse med…
Fantastisk service i forbindelse med garantisag. Som det eneste værksted tog de min klage over gearskiftet i min vw passat GTE seriøst.
De skiftede mechatronic enheden på bilen og den kører nu som en drøm igen.
God service leveret og til aftalt tid.
Vi har igår modtaget voresid5.gtx og…
Vi har igår modtaget voresid5.gtx og jeg må sige vi har hafte. Fantastisk sælger i Carsten - vi kunne ikke have ønsket os nogen bedre.
Jeg fik min vinduesvisker flået af…
Jeg fik min vinduesvisker flået af bilen ifm bilvask på OK bilvask på Egeskovvej (som ejes af Volkswagen Fredericia). Jeg sad i bilen under vasken og kunne konstatere meget høje børste og maskinlyde. Da jeg efterfølgende gik ind i hallen for at finde resterne af mit eget viskerblad, fandt jeg rester af andre viskerblade. Jeg meldte skaden med det samme, men fik først afslag over en måned efter :-(. Hvis du er glad for din bil ville jeg gå uden om denne bilvask
VANVITTIG GOD SERVICE!
VANVITTIG GOD SERVICE!!
Fantastisk god service af Nicolai og hele holdet på værkstedet, hurtig reparation og hele tiden med kundens interesser for øje - Kunne jeg give mere end 5 stjerner gjorde jeg det!!!
God oplevelse med service på min skoda
God oplevelse med service på min skoda. Venligt personale, videodokumentation og hurtigt arbejde.
Søndag d 7 August kom jeg og mim…
Søndag d 7 August kom jeg og mim kammerat forbi vw fredericia, min kammerat er på jagt efter en ny bil, hvor vi bliver mødt af en total ugidelig sælger Claus. Min kammerat spørg ind til en Golf GTE eller en E golf, sælger gider nærmest ikke at besvare vores spørgsmål og tilbyder ikke engang et kig på bilen eller en prøvetur. Til trods for der stod en golf e udenfor var der intet at gøre selvom vi spurgte, fik vi bare afvide at det ikke kunne lade sig gøre. Det eneste der var i hans interesse var at vi gik igen til trods for min kammerat forklarede han var kørt helt fra silkeborg. Sælgeren sagde hverken goddag eller god søndag, han virkede totalt sur og som om vi bare var til total besvær. Er så ked af denne oplevelse da jeg har købt bil ved jer før ved Carsten, hvor kundeservicen er helt i top ved ham (Carsten) Håber virkelig det sidste gang jeg skal stødde på Claus ved vw fredericia, så ugidelig og sur han er ønsker man ikke at lave en handel. 0 stjerner til Claus men 4 til resten af huset
Fantastisk fin service!
VW Fredericia har ved alle vores servicebesøg leveret et meget fint stykke arbejde og altid været meget imødekommende, samt leveret en god kundeservice.
Nyligt stod vi så en ærgerlig situation, hvor en anden bilforhandler på Sjælland havde solgt os en bil med forkert anhængertræk, så bilen ikke kunne synes. Forhandleren på Sjælland ikke ville påtage sig deres retlige ansvar.
Her oplevede vi så en helt ekstraordinær god service, da værkstedet i Fredericia, ved værkstedschef Søren Kaltoft, tog fat om sagen. Han håndterede kontakt til anden forhandler, sørgede for at få det rette anhængertræk hjem og derudover monterede værkstedet det nye træk uden beregning og sørgede tillige for at bilen blev synet.
VW Fredericia får vores varmeste anbefaling på baggrund af godt arbejde og en ekstraordinær fin service.
Truende salgschef Carsten Haug
Lang historie kort…
Jeg er en dreng på 18 år som lige har købt min første bil. En polo fra 2016. Efter en skade på bilen, har de skiftet nogle dele, og i den proces haft taget Venstre forlygte af. Nogle dage senere opdager jeg fugt i den ene forlygte som der ikke har været før. Jeg sender min bil til værksted for at få skiftet forlygten. Kl 17 står den færdig, og jeg kommer for at hente bilen. Da jeg ankommer og går indenfor, står salgschefen Carsten Haug og udlevere mine nøgler. Jeg siger tak og går ud til min bil. Da jeg kommer hen til bilen kan jeg se der stadigvæk er fugt i forlygten, og undre mig over det, da den jo lige er blevet skiftet. Jeg går tilbage til indgangen hvor salgschefen Carsten Haug står og skal til at lukke døren, da det er lukketid. Jeg henvender mig og fortæller at der stadigvæk er fugt i forlygten, hvortil han svare “det må du ringe og snakke med værkstedet om imorgen”. Hvortil jeg svarer “jeg undre mig over der stadig er fulgt når den jo lige er blevet skiftet”. Hvortil han svarer “du kan brokke dig fra nu af til imorgen, jeg er pisse ligeglad med din bil” efterfølgende lukker han døren i hovedet på mig, og jeg bliver presset ud af døren. Jeg står imod så den ikke lukker. Efterfølgende går han ud i hovedet på mig, og skubber mig væk med sin krop og kalder mig idiot. Han siger “fis af med dig” hvortil jeg svare “hvad er det for en opførsel overfor jeres kunder” jeg siger derefter “det finder jeg mig ikke i” og går derefter tilbage til min bil, da jeg ikke føler jeg kan stille noget op. Carsten Haug Lukker derefter døren, og går væk fra indgangen. Jeg er rystet, og kører hjem. Hvad der herefter sker, er en lang proces med værkstedet, og min bil ender med at få skiftet forlygten endnu engang. Jeg ringer til værkstedschefen Steen, og fortæller om min historie. Jeg føler ikke de tager mig alvorligt, og bliver enda grint af i telefonen. Jeg har valgt at skifte værksted efterfølgende, og jeg vil på det kraftigste ikke anbefale Volkswagen Fredericia. Jeg er sikker på der er mange skønne mennesker på denne arbejdsplads, men deres opførsel over for en ung dreng på denne måde, virker ikke til at være første gang, og er ikke noget der skal finde sted…
Super service og imødekommende…
Super service og imødekommende medarbejdere. Kan klart anbefales.
Bilen stodin garagen og kunne ikke starte.
Batteriet dødt.
Ringede til Autogården (Søren).
Den klar vi sagde han.
Bilen blev startet og afhenter.
Leveret 1 time senere af en meget flink/dygtig ung mand.Ur radio p-skive genindstillet og alt var ok.
Overdrevet dyrt mærkeværksted
Jeg fik tilbage i sommers lavet en ekstra nøgle til min Golf 4, UDEN chip eller flip funktion, hvilket de tog hele 1800 kroner for, og 4 dage om at lave. Synes dog det er skræmmende de kan forlange så meget efter hvad jeg lærte fornyelig
Tabte fornyeligt min reale nøgle så den knækkede i metalflippen, så selve nøglen blev separeret fra coveret med chippen. Det hele virker fint, da jeg stadig kan starte min bil. Jeg skulle bare have et nyt cover med ny flip.
Præsentere derefter min problem hos Volkswagen Fredericia, de forsøger med det samme og overbevis mig om at den er umulig og redde, samt at den eneste løsning er at få lavet en helt ny nøgle hos dem. Spørger ind til prisen, hvilket ville være 3500 for en helt ny nøgle med ny chip, UDEN flip funktion plus det ville tage op til en uge at få lavet.
Heldigvis har jeg sundfornuft og takker nej til dette “tilbud” med det samme!
Har idag fået skåret en HELT ny nøgle i nyt cover, med den gamle chip og med flip funktion.
Det kostede 600 og tog 30 minutter at lave.
- Handler aldrig med jer igen og vil ikke opfodre andre til at gøre det.
Ekstra regning for noget man ikke har bedt om
Man får bilen ind og få at få lavet vandpumpe. Så ringede værkstedschef SØREN KALTOFT og sagde der er noget med bremsen hængt og burde skiftes.. man spørger ind til hvad han mente, om man skal have skiftet tromle eller skive eller hvad nu det kan være .. men forklarede det var bakke som skal skiftes til 2900kr. Jeg takkede nej tak til udskift af bremse.. da bilen var færdig, så kommer der en ekstra regning på 420 kr. man har aldrig sagt de skulle pillet bremsen ad for at tjekke bremsen.. Han ringede selv om spurgte til min bremse.. og når man spørge hvad det er der skal laves ved bremsen så får man en ekstra regning for det.. Det er virkelig dårligt stil og skide ringe service.. hvordan kan man få sig til at gøre sådan noget .. svineri!!! Håber ledelse tager aktion på sådan noget!
Ganske fin service
Ganske fin service, umiddelbart ingen bemærkninger. Man får en fast pris og den kan man regne med. Såfremt værkstedet tænker det kunne være smart at udskifte nogle dele kommer de ud og spørger en om man kunne tænke sig dette således man selv kan tage en vurdering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.