Behövde en keramisk insats till min kran från Svedbergs och Svedbergs själva ville ha 2 veckor på sig att leverera. Hittade artikeln hos VVS Home men var tveksam till att beställa pga. tidigare re... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
För tre år sedan köpte jag en jetpump från EMS för 12 000 kr här. Nu läcker den på ett ställe. Jr två månader fick jag ett enda svar att jag skulle köpa en reparationssats för 2 400 kr. Inget svar frå... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag ville utnyttja min ångerrätt, men VVS Home krävde att jag skulle betala returfrakten. Informationen stod endast i köpvillkoren och var inte tydlig i själva köpprocessen. Enligt distansavtalslagen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Köpte en tank/cistern till gustavsberg toalett. Fick komplett originaltank inkl spolknapp för samma pris som en del andra handlare online endast sålde tanken för. Ny knapp krävs då designen förändrats... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
En Riktig VVS-Butik på nätet VVS Home.se har för affärsidé att bedriva internethandel av VVS-produkter och att marknadsföra ett brett sortiment av VVS-varor på nätet till starkt marknadsanpassade priser med snabb leverans. Vi har mer än 30 års samlad erfarenhet ifrån VVS branschen och marknadsför enbart kända kvalitetsmärken av högsta kvalitet.
Kontaktinformationen
Schweden
- info@vvshome.se
- vvsobadrum.se
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Toppenbra kundservice
Toppenbra kundservice med stor erfarenhet och förståelse för mitt behov. Enkelt att beställa och bra priser.

Antwort von VVS Home
Arrogant och okunnig kundtjänst - vill bli av med sina kunder
Arrogant och okunnig kundtjänst. Avfärdar en befogad reklamation av en badkarspropp (av det dyrare slaget) med hänvisning till egna för andra obegripliga koder i webbutiken. Uppges betyda att proppen passar till ett visst badkar för vilket koden uppges stå. Knappast något allmänt känt kodsystem! Att proppen passar till det badkar koden uppges beteckna skulle innebära att den inte passar till andra badkar, där proppen har exakt samma mått som anges i webbutiken. Varför i hela fridens namn då uppge måtten? Måttuppgiften är för övrigt det enda som är begripligt, koden är det inte.
Tillägg: Företagets svar här är illustrativt för hur inskränkt de tänker - eller rättare sagt inte tänker. Om man litar på att den information de i sin Internetbutik lämnat om en vara ska vara korrekt har man beställt fel vara om man inte i stället kunnat begripa att de fullständigt obegripliga hemliga koder de angivit skulle vara avsedda att på VVS Homes hemliga språk, som kunden på oklara grunder förutsätts kunna tyda, informera kunden om att den information som lämnats på vanlig svenska är uppåt väggarna och att någonting helt annat i stället gäller. Koden "Cadazzo C75" betyder naturligtvis inte alls att man informerat om att produkten skulle passar till en annan för kunden okänd produkt med den benämningen - eller att den inte passar till andra produkter med de mått som det anges att produkten ska ha. Det är endast en obegriplig kod som man själv tror är begripligt för att man jobbar med sådana koder varje dag. Att andra inte gör det går inte att förstå. Undermåligt.

Antwort von VVS Home
Tack för snabb leverans av varor,och de…
Tack för snabb leverans av varor,och de åtgärdade direkt en av rördelarna som var fel vid telsamtal i telefon,och skickade direkt dagen efter, en ny vara med rätt rördimension efter påpekande via telefon om detta .och inget problem med att frakta packa o posta den fellevererade delen, så bekymmren försvann direkt och fakturorna ska jag betala direkt när sista rördelen inspekterats i kartongen så jag kan fortsätta mitt badrumsbygge

Arrogant och okunnig kundtjänst
Arrogant och okunnig kundtjänst. Företaget verkar inte vara det minsta intresserad av kundrelationer, de spar hellre 30kr än att göra kund nöjd.

Antwort von VVS Home
Avråder alla företag att köpa från de
Avråder alla företag att köpa från de. Det går inte att returnera varan även om man vill stå själv för frakten. Deras hemsida är missledande ang retur för företag. Köpvillkor som man hittar gömda längst ner på deras hemsida säger bara "Ångerrätt gäller EJ för företag, För företag gäller BTB (Business to business)". Varje professionell företag har returrätt, bara skojare gör som VVS i Syd AB aka VVS Home.

Vilken service
Vilken service. Kanon
Ringde kundtjänst behövde hjälp med vad jag skulle egentligen ha, då jag inte är så kunnig
Fick hjälp direkt och förklaringar. Mkt trevligt bemötande.
Plus att varan kom blixtsnabbt.
Mycket nöjd kund .
Över förväntan
Jag såg på Prisjakt att den här sajten hade den produkt jag sökte klart billigast, men något lägre betyg än de största sajterna har där. Beställde ändå. Leveransen var supersnabb och allt som utlovat. Toppen helt enkelt!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.