VuurdraakBewertungen

TrustScore 4 von 5

1. Arzt für ganzheitliche Medizin

Vom Unternehmen geschrieben

Wat Vuurdraak uniek maakt, is de combinatie van persoonlijke aandacht, complementaire therapieën en jarenlange ervaring in coaching, sport en welzijn. Ik werk niet met een strikte klok of standaardbehandeling; de mens staat centraal, niet de tijd. Iedere sessie wordt afgestemd op wat iemand op dat moment nodig heeft. Van Multiwave Oscillator-sessies en detox-voetbaden tot klankbelevingen, readingen en herstelgerichte behandelingen: alles is gericht op balans, energie en persoonlijke groei. Bij Vuurdraak draait het om oprechte aandacht, maatwerk en een veilige omgeving waarin mensen zich gehoord en gezien voelen.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

5 Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Reset

Ik heb na 23 jaar mijn relatie verbroken en zat vol emotionele blokkades.
Op aanraden van David heb ik een reading gedaan , en een stemvork therapie. Ik ging er zonder enige verwachting in, maar voel me verlicht, ik heb handvatten om mijn nieuwe pad te gaan bewandelen, ik sta veel meer in mijn kracht om deze periode te kunnen doorstaan .
Ook merkte ik gedurende de dag dat mijn stem veel zuiverder is en mijn ademhaling rustiger .
Helemaal zen 🙏
Dankjewel David

1. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer waardevol en verrassend…

Zeer waardevol en verrassend betaalbaar!

Tip: hij werkt niet met een vaste tijdsduur, maar kijkt naar wat je op dat moment nodig hebt. Houd daar dus rekening mee. Ik dacht zelf dat ik na 30 à 45 minuten klaar zou zijn, maar uiteindelijk was ik ruim anderhalf uur binnen. Dat laat ook zien hoeveel aandacht en tijd hij neemt voor zijn cliënten.

Ik ben er enorm van opgeknapt en blijf zeker terugkomen. Vooral bij klachten die samenhangen met burn-outverschijnselen en veel stress heb ik echt verschil gemerkt. Het heeft mij meer rust, balans en energie gegeven. Een aanrader voor iedereen die even vastloopt of behoefte heeft aan extra ondersteuning.

4. Juni 2026

Warme en persoonlijke begeleiding

Ik ben bij Vuurdraak terechtgekomen in een periode waarin ik me fysiek en mentaal niet op mijn best voelde. Vanaf het eerste contact voelde ik me gehoord en begrepen. Wat mij vooral opviel, is dat er geen standaardaanpak wordt gebruikt: elke sessie wordt volledig afgestemd op wat je op dat moment nodig hebt.

De behandelingen vinden plaats in een rustige en veilige omgeving waar oprechte aandacht centraal staat. Er wordt ruim de tijd genomen om naar je te luisteren en je voelt dat alles met zorg en passie wordt gedaan. Dankzij de sessies ervaar ik meer rust, balans en nieuwe energie.

Ik kan Vuurdraak van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke begeleiding, welzijn en een plek waar je echt als mens wordt gezien.

Bedankt voor alle hulp en ondersteuning!

4. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 sessies gehad met meer op de planning.

Ik heb 2 sessies gehad en nog volgende op de planning staan. David heeft aandacht voor je een weet met welke sessies hij jou het beste kan helpen. Ik merkte na beide sessies gelijk verschil en zou daarom David zeker aanraden als therapeut.

11. Juni 2026

Betrouwbaar en betrokkenheid

David is een een zeer bevlogen kundige coach/therapeut. Hij weet je op je gemak te stellen en gaat met je aan het werk. Hij neemt aandacht voor je en kijkt naar je leefstijl en past verschillende technieken toe om te achterhalen waar de schoen wringt. Dit natuurlijk samen met jou. Voor mij heeft hij al zoveel gedaan in een korte tijd. Van een overprikkeld mens met enorm veel stress en lichamelijke klachten die daaruit voort kwamen ben ik op dit moment een stuk beter in balans en voel me een stuk rustiger van binnen. Ook geeft hij aandacht aan de manier van leven en eten. Aan hoe je in het dagelijkse leven staat en weet zijn vinger op de gevoelige plek te leggen.

11. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr