Vuljevacature.nl Bewertungen 17

4.3

1. Online-Marketing-Agentur
  2. Personaldienstleister

Vom Unternehmen geschrieben

Vuljevacature.nl helpt je met het vinden van nieuw personeel op effectieve & snelle wijze zonder enorme kosten te maken!

4.3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Goed geholpen…

Hebben ons goed geholpen de vacature te vervullen en we hebben ze nu weer ingeschakeld voor de volgende vacature

16. März 2026

Werving Monteur

Na afstemming met Kjell hebben we voor een monteurvacature – een functie met veel concurrentie waarbij zichtbaarheid essentieel is – meer dan 10 reacties ontvangen. Normaliter kregen we online weinig tot geen reacties.

Van deze reacties waren er 5 goede kandidaten en uiteindelijk hebben we de gewenste mensen kunnen aannemen. De campagne en focus zijn tussentijds één keer bijgeschaafd, met het gewenste resultaat.

Het contact met Kjell verloopt snel en prettig. Daarnaast bleef er zelfs nog een deel van het budget over. Een zeer positieve ervaring.

18. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn zelf een uitzendbureau

Wij zijn zelf een uitzendbureau en hadden door toegenomen werkzaamheden snel extra personeel nodig. Via social media zijn wij bij Vuljevacature.nl terechtgekomen.

De kandidaten werden proactief benaderd via social media, wat zorgde voor veel en snelle reacties – meer dan verwacht.

Al met al een fijne samenwerking en een effectieve manier om snel geschikte kandidaten te bereiken.

17. Februar 2026

Zeer tevreden

Heel vlot en vriendelijk geholpen door Kjell en Danylo. Binnen een aantal weken profijt van de investering die relatief gezien stukken voordeliger is dan andere oplossingen die ik ben tegen gekomen
Zeer tevreden

12. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Net even andere manier van werven personeel

Wij hadden snel iemand nodig ivm de toegenomen werkzaamheden. Via de socials bij Vuljevacature.nl gekomen. Proactieve benadering van kandidaten via dezelfde socials. Daarop kwam erg veel respons. Hadden we niet verwacht. Wel zelf goed aangeven wat je zoekt, want anders krijg je veel kandidaten die niet in je profiel passen.

15. Dezember 2025

Aanrader!

Heldere afspraken, goed advies en super snel geregeld! Binnen 2 weken meerdere kandidaten en direct een nieuwe collega erbij! Echt een aanrader!

5. Januar 2026

Werkt simpel en snel

Via via bij vuljevacature gekomen, als je een samenwerking aangaat op gebied van werving dan weet je nooit zeker of het werkt maar het verhaal was goed. Gaandeweg kan je een beetje 'draaien' aan de knoppen en daarmee de kandidaten. Inmiddels de eerste nieuwe collega aangenomen via vuljevacature en veel leuke gesprekken gehad voor de volgende functie. Enige min puntje is dat je zelf moet gaan bellen en je ze niet op een presenteerblaadje krijgt maar in deze tijden doe ik dat graag om de juiste kandidaat te krijgen.

29. Dezember 2025

Perfect resultaat

Leuk contact, goede begeleiding, leuke campagne met vooral een goed resultaat. Wij gaan een volgende keer zeker opnieuw gebruik maken van de diensten van Vuljevacature.nl

1. Dezember 2025

Antwort von Vuljevacature.nl

Bedankt voor je review Jenny! Een super leuke samenwerking hebben we tot nu toe gehad en ik kijk uit naar de volgende campagne!

innovatie in vacatures invulen

fijne, duidelijke communicatie met Kjell. Iedere week feedback moment en snel schakelen met aanpassingen. Flitsende campagne die heel toegankelijk is voor potentiele kandidaten.
In begin wat sceptisch om op deze manier monteurs te werven, maar vul je vacature in.nl heeft de verwachtingen waargemaakt. 1 monteur aangenomen

28. Oktober 2025

Antwort von Vuljevacature.nl

Bedankt voor je mooie woorden! Het voorbeeld van een échte samenwerking waarbij we kort contact hadden en een super resultaat hebben mogen behalen! Inmiddels zijn er in totaal al 2 monteurs van start gegaan!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een ervaring rijker

Moest mijn meerdere overtuigen van de constructie mbt de hoge kosten..
Toch de stap gewaagd, iets wantrouwend.
We hebben veel respons gehad door de duidelijke vacature.
De kwaliteit van de aanwas is beduidend minder dan wat wij gewend.
Wel 3 kandidaten rijker. Waardoor we nu bij een volgende ronden weer vuljevacature.nl inschakelen

27. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De methode die wel werkt

Ik had een wat ongemakkelijke start met deze partij. Een beetje onpersoonlijke benadering. De zoveelste die probeert geld te slaan uit de situatie met een personeelstekort?

Na een telefoongesprek overtuigd geraakt. Vuljevacature.bl richt zich niet op de mensen die actief een baan zoeken, maar probeert mensen hun interesse te wekken voor een functie en vervolgens te verleiden hun naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.

Die methode werkt. Ik ben in contact gekomen met mensen die niet op zoek waren naar een andere baan maar die getriggerd werden om contact met ons te zoeken.

Daaruit zijn meerdere zeer geschikte kandidaten gekomen waarvan we 2 mensen in dienst hebben genomen. En daarmee hebben we succes geboekt waar werving-/selectiebureau’s al afgehaakt waren.

9. September 2024

Antwort von Vuljevacature.nl

Bedankt voor de review Jeroen! We zijn enorm blij dat we met elkaar mogen samenwerken en waarderen het vertrouwen om jullie te helpen bij het vinden van nieuwe kandidaten!

fijne samenwerking gehad

fijne samenwerking gehad.
Advertentie was mooi kort en duidelijk en binnen een aantal weken waren we bij van Bakel Transport voorzien van 2 nieuwe medewerkers!

22. August 2024

Antwort von Vuljevacature.nl

Bedankt voor je feedback Irene! We zijn enorm blij dat we Van Bakel Transport mochten helpen :)

Zorgeloos personeel vinden

Tijdens het zoeken naar een nieuwe werknemer kreeg ik een keurig mailtje van de eigenaar van Vuljevacature.nl waarin Kjell vroeg of hij mij een presentatie mocht mailen. Hierin werd uitgelegd hoe Vuljevacature.nl bedrijven helpt om snel en doeltreffend nieuwe sollicitanten voor je bedrijf te vinden. Dit sprak mij zodanig aan dat ik besloot om het te proberen, en, het resultaat was uitstekend!
Een paar foto’s van het bedrijf/werk en een ingevulde vragenlijst later was de advertentiecampagne een feit.
De volgende dag begonnen de aanmeldingen binnen te komen en binnen enkele dagen was er een selectie van geschikte kandidaten.
Al met al een zeer goede investering als je snel, zorgeloos en tegen een zeer scherp tarief je vacatures wilt vullen. Geen verborgen valkuilen maar heldere afspraken met een jonge, betrokken ondernemer die precies levert wat hij belooft.

8. Juli 2024

Antwort von Vuljevacature.nl

Bedankt voor deze review Sander! Ik heb onze samenwerking enorm goed ervaren en kijk uit naar een mooie toekomst samen!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr