Vosvista Bewertungen

1.3

Half november jl. schilderijlijsten besteld (ruim €100,-), nooit gekregen, op mails wordt NIET gereageerd, geen telefoonnummer of adres te traceren. Fraudeurs! (?) Noodgedwongen heb ik één ster gege... Mehr ansehen

Bestelling gedaan op 8-3-2025, één bodyshaver, helaas nog niets ontvangen. Ook al 3 x gemail ge geen reactie. Wel € 29,90 wel al betaald. Geen tel nr te vinden !!! Vooraf beter moeten uitzoeken 😔

Ik heb maanden geleden een titanium snijplank besteld ook voor uit betaald, stomstomstom. verschillende mailtjes gedaan met de overgemaakte kosten. Maar ik krijg een respons. Jammer dat jullie rij... Mehr ansehen

NOOIT MEER Bestelling geplaatst op 21 december: twee schorten en een lijst voor 20 of 25 kindertekeningen. Totazl: € 67,38. In het begin veel e-mails die vertrouwen wekken: uw bestelling is ontvan... Mehr ansehen

Ungenügend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Betaald maar niks ontvangen

Helaas ook ik heb een bestelling gedaan , betaald en niks ontvangen . Ook mailtjes gestuurd maar geen reactie . Echt heel schandalig . Maar krijg wel reclame mails van ze om hetzelfde product te bestellen . Heel jammer dit .

3. September 2024

nooit iets geleverd

bestellen, betalen, maar niets wordt geleverd. veel mails sturen maar geen reactie. bestel hier nooit iets

30. September 2024

Oplichting

Een grote oplichtersbende is het. 6 weken geleden besteld en betaald. Nóóit iets ontvangen. Ook geen reactie op mijn mails (6 in totaal).
NÓÓIT HIER IETS BESTELLEN!!!

13. September 2024

4 september iets besteld en betaald

4 september iets besteld en betaald. Levering binnen 10 dagen anders mag je mailen. Het is inmiddels 20 september, ik krijg alleen een mail over hoe ik t product heb ervaren?? Nog steeds niks ontvangen. Diverse mails gestuurd maar nog niet één antwoord gekregen. Niets bestellen bij dit bedrijf

20. September 2024

Vos Vista is onbetrouwbaar.

Vos Vista is onbetrouwbaar.
Reageren niet op mails. Bestelling betaald en niets ontvangen.
Mensen bestel aub. niet bij vos vista.
Het zijn oplichters.
En slechte reviews zetten ze niet op hun site.

3. September 2024

WAAROM STAAT MIJN REVIEW ER NIET BIJ

WAAROM STAAT MIJN REVIEW ER NIET BIJ, ik vind deze winkel schandalig, ze reageren nooit, al 10 mails gestuurd ! Geen retouradres; geen gsm nr; geen chat mogelijk. Heb dubbele bestelling gekregen en ook betaald !

26. August 2024

Vosvista.nl vind ik onbetrouwbaar!

Vosvista.nl vind ik onbetrouwbaar!
Heb 2 juli cadeau besteld , gezien op Pinterest, en betaald en nóg steeds niets gehoord en /of ontvangen.
Hun beloftes op de site maken ze niet waar.
Mijn bestelling laat al 7 weken op zich wachten,
Track en trace is te volgen, totdat je ziet dat het weer retour gezonden is….
Klantenservice meerdere emails gezonden: worden niet beantwoord.
Nergens telefoonnummer van Vosvista te vinden….
Ga niet met hun in zee want je gooit je geld op deze manier weg!
U bent gewaarschuwd!

20. August 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen