Fantastisk kompetent klinik all round ! Min mand fik en akuttid gr. flere dage med konstante, stærke smerter i kæben efter fjernelse af en visdomstand hos anden tandlæge. Vi blev mødt af yderst kompet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
BEST DENTIST EVER!! Paulina ( Owner and Dentist) goes above and beyond what a normal dentist would do! She is a perfectionist and you will never leave her office without everything being perfect! Wit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lider af tandlæge skræk. Fik tandpine fredag aften. Heldigvis, havde Vores Tænder åbent i Lyngby og fik hurtig tid, til en rodbehandling. Er blevet modtaget, super tillidsfuld og rolige medarbejder... Mehr ansehen
Jeg har idag været inde og få fjernet 2 visdomstænder hos Paulina og Puk. Det gode venskab imellem dem, giver en god hyggelig stemning på samme tid med en høj professionalisme. Jeg følte mig tryg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
VORES TÆNDER vægter tillid, faglighed og kvalitet højt. Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen - hver gang.
Lyngby Hovedgade 66B, 1. tv, 2800, Kongens Lyngby, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Venlige mennesker, god behandling, dejlig oplevelse - alt i alt en super god klinik.

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Jeg fik et overslag over de vigtige behandlinger der bør laves af tandplejeren.
Tandplejeren indraget mig i selve undersøgelsen og gennemgik fra punkt til prikke.

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
God behandling, venligt personale og moderne lokaler.

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Utrolig rar oplevelse - jeg følte mig i trygge hænder.

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Bare de sødeste og dygtigste tandlæger og tandplejer jeg har oplevet.

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Stor faglig dygtighed i et behageligt og afslappet miljø.
Man skulle ikke tro, at man kunne glæde sig til et besøg hos tandlægen.
Men det er overgået mig !👍

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Vores Tænder Tandklinik får mine aller varmeste anbefalinger. De er kompentente, dygtige og enormt søde. Klinikken fremtræder med en ro og et overskud, man som patient også påvirkes af. Her føler man sig altid velkommen.
Behageligt og moderne tandlægeklinik. Kompetent behandling. Kan kun anbefale det.

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
"Vores Tænder" er professionelle og dygtige og medarbejderne er søde og empatiske. Deres lokaler er pæne og moderne og udstråler en venlig atmosfære. Den venlige betjening startede allerede ved tidsbestillingen og fortsatte hos tandteknikeren som var super dygtig og udførte behandlingen skånsomt og kompetent med et godt resultat. Det har været en meget positiv oplevelse at få behandling der, og jeg har tænkt mig at benytte dem fremadrettet. Jeg kan medgive "Vores Tænder" mine varmeste anbefalinger som de bedste tandlæger jeg har benyttet.

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Vores Tænder Tandklinik i Lyngby er alt det gode man kan forvente af sin tandklinik, sødt personale, behagelig oplevelse (når man nu lige ser bort fra at de borer i mine tænder hvis dét bliver nødvendigt ;-)

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Suveræn oplevelse - tillidsfuld og behagelig behandling samt fornuftige priser.
Kan varmt anbefales.

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Altid sød venlig professionel behandling.

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Kan absolut ikke lide tandlæger, men her føler jeg mig i trygge hænder.

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Super søde og serviceminded. Ud over det en nænsom behandling.

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Stor ros til Paulina og Puk for rigtig fin og professionel behandling. Har været der 3 gange i dag, da jeg skulle have en krone på en tand.
I er bare så søde og betænksomme. Man føler virkelig, at man er i gode hænder.
Kan helt klart anbefale denne tandklinik.

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Super oplevelse, selv for mig, som ikke er alt for glad for at gå til tandlægen.
Lyse, flotte lokaler, dygtigt og venligt personale, god information, god rådgivning, skånsom behandling.

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Super god behandling! Altid glad og smilende, samt meget professionel. Vil til hver en tid anbefale VORES TÆNDER og Paulina!

Antwort von VORES TÆNDER Tandklinik
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.