Net is onze zware, lange 3-zitsbank opgehaald door twee vriendelijke mannen van Vootzy. De bank werd snel en vakkundig door twee nauwe doorgangen gedraaid en naar buiten gedragen. Niets beschadigd. De... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een geweldige service! Vanochtend uitstekend geholpen met het ophalen van een dressoirkast en tv-kast. De medewerkers waren ontzettend vriendelijk, werkten snel en netjes en gingen heel zorgvuld... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vootzy ingehuurd om een kast te demonteren en alles af te voeren, en het verliep van begin tot eind soepel. Goede communicatie over wanneer ze zouden arriveren, vriendelijk team en echt voorzichtig om... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Via Vootzy zijn onze bank en elektrisch verstelbaar bed vandaag opgehaald. Loodzware en grote meubels die ook niet of bijna niet in de lift konden. Toch is dat allemaal gelukt in korte tijd. Ik ben... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vootzy haalt gebruikte meubels op in heel Nederland en België. Of het nu gaat om een bank, bed, boxspring, kast, koelkast, wasmachine of andere grote meubels: wij komen bij je thuis en regelen het volledige transport. Wij werken met twee speciaal opgeleide verhuizers die de meubels indien nodig demonteren en vanuit de woning naar de verhuiswagen brengen. Ook woningen op een verdieping, appartementen en flats zonder lift zijn voor ons dagelijkse werkzaamheden. Meubels die nog bruikbaar zijn, proberen wij zoveel mogelijk een tweede leven te geven via hergebruik, goede doelen of non-profitorganisaties. Wat niet meer herbruikbaar is, wordt verantwoord verwerkt. ✔ Ophalen in heel Nederland en België ✔ Vaak binnen 5 werkdagen ingepland ✔ Altijd op afspraak ✔ Inclusief demontage indien nodig ✔ Geen gesjouw of vervoer nodig ✔ Veilige betaling via QR-code of betaalverzoek Geen gesjouw, geen demontage en geen rit naar de milieustraat. Wij regelen het van deur tot deur. Snel foetsie met Vootzy.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Goede communicatie en erg goed geholpen. Zelfs een stapje extra gezet door even te stofzuigen na weghalen van meubels voor mijn moeder die slecht te been is.

Antwort von vootzy.com
Uitstekende service, eenvoudige en transparante online offerte. Goede communicatie gedurende het hele proces en ophaalservice op tijd. Ik had een bank die opgehaald moest worden, en ze hebben het prima gedaan, zelfs via de trappen in Amsterdam.

Antwort von vootzy.com
Een hele fijne en snelle service.
Duidelijke afspraken over wat ik kon verwachten.
Vriendelijke medewerkers.
Ik ga er zeker vaker gebruik van maken als ik weer hulp nodig heb.

Antwort von vootzy.com
Van begin tot einde was er goed en snel contact.De mannen die bij mij waren waren zeer beleefd en vriendelijk en stelde zich eerst netjes voor.Een dikke 5 sterren voor de mannen.

Antwort von vootzy.com
Bankstel laten ophalen door Vootzy. Afspraak was snel gemaakt. Goed en duidelijk contact via Whatsapp. Het ophalen ging snel en zonder problemen. Al met al zeer tevreden!

Antwort von vootzy.com
Vol lof over Vootzy. De communicatie verliep snel, duidelijk en zeer klantvriendelijk. Vandaag 3 zware items opgehaald met veel aandacht/zorg voor mijn huis. Extra fijn dat ook alles een nieuwe bestemming krijgt. Wat een toppers! Wil je van wat spullen af, met aandacht voor mens en milieu, dan moet je bij Vootzy zijn.

Antwort von vootzy.com
Vootzy heeft een zware glazen tafel afgehaald. Zeer tevreden met deze partij. Ze komen alle afspraken na. Je wordt op de dag van ophalen per app op de hoogte gehouden van het tijdstip waarop ze voor de deur staan. Vriendelijke mensen die absoluut niet klagen. Petje af voor dit bedrijf. Klus uitmuntend uitgevoerd.

Antwort von vootzy.com
Zeer tevreden over hoe mijn koelkast van derde verdieping, met drie ingewikkelde trappen, is gehaald! Morad en zijn collega waren super vriendelijk en vakkundig. Petje af voor deze kanjers!

Antwort von vootzy.com
Goed en duidelijk contact via app. Kwamen op afgesproken tijd.
Vriendelijk en behulpzaam personeel en de spullen waren snel uit huis.
Volgende keer weer!
Ik ben ontzettend tevreden over vootzy. . Ze kwamen een elektrisch bed ophalen dat erg zwaar en lastig te verplaatsen was, maar dat hebben ze perfect aangepakt.
Morad en Hans werkten met veel geduld en professionaliteit. Ze waren bovendien erg vriendelijk en behulpzaam, wat de hele ervaring extra prettig maakte.
Echt een topprestatie geleverd door beide heren — absoluut een aanrader! Gewoon bellen

Antwort von vootzy.com
Ik heb recent gebruik gemaakt van de service van Vootzy. De communicatie was snel en efficient, de afspraak was meteen ingepland. Een half uur voordat ze aankwamen krijg je nog netjes via whatsapp doorgegeven hoe laat ze er zijn. En ze hebben mijn oude kasten en bed + matras snel uit elkaar gehaald en van de tweede verdieping naar beneden getild. Dit alles voor een prima prijs, ik maak zeker nog een keer gebruik van deze service!
Het is een 2de keer dat ik Vootzy gevraagd had. Ook vandaag alleen maar top, ze bellen vlak voordat ze komen en doen alles echt netjes uit elkaar halen. Zijn alert dat ze nergens tegen aan stoten zijn vriendelijke mannen ook even een gesprekje tussendoor. Ze waarderen je als klant. Als ik ze weer een keer nodig heb dan is het VOOTZY voor mij.
Bedankt Mourath en Hans voor
vandaag en jullie professionaliteit .
Vriendelijk personeel, snel gewerkt 👍

Antwort von vootzy.com
Makkelijk om een afspraak in te plannen op internet. Van tevoren een appje hoe laat ze zouden komen met live tracking en het weghalen van de meubels verliep netjes en snel zonder beschadigen van mijn interieur. Een echte aanrader!
Afgelopen week vond ik via Google Vootzy omdat ik last minute mijn bank kwijt moest. Toen ik informatie opvroeg werd ik vrijwel direct terug gebeld door een hele vriendelijke man aan de telefoon. Een dag later heb ik de afspraak super simpel in kunnen plannen via WhatsApp en kon de bank vandaag worden opgehaald. Morad en zijn collega hebben de bank bij mij opgehaald en hebben de bank met heel veel kunde van de 1e en 2e etage getild. Kan niet anders zeggen dan dat de service heel goed was en dat ik erg tevreden ben. Kan Vootzy iedereen aanraden!

Antwort von vootzy.com
Goede en snelle communicatie. Mijn hoekbank kon ontzettend snel opgehaald worden. Alles verliep helemaal prima!
Makkelijk om op de site afspraak te plannen. Snel en duidelijk via de telefoon en whatsapp. Op de dag van afspraak vantevoren een app en live tracking. Vriendelijke mannen die supersnel werken! Fijn en betrouwbaar bedrijf, aan te raden!
Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf. Alles ging snel en goed geregeld. Ze komen afspraken na en werken netjes. Vooral willen wij medewerker Morad bedanken.
Hij is echt een heel fijn persoon: vriendelijk, rustig en heel behulpzaam. Je voelt meteen vertrouwen. Hij denkt mee en helpt echt goed. Alles werd duidelijk uitgelegd en de communicatie was heel prettig. Ook het ophalen van spullen ging snel en zonder problemen. Dank jullie hartelijk!
Wij raden dit bedrijf zeker aan!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.