VoordeelVanger.nl Bewertungen 3’955

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geregeld goede producten gekocht voor een scherpe prijs. Gemakkelijk te bestellen en kan je vanuit gaan dat het binnen aanzienlijk tijd afgeleverd wordt. Bij klachten of retourzendingen wordt je sne... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voordeelvanger heeft goede produkten voor een betaalbare prijs en de levering is altijd op tijd en volgens afspraak. Een aanrader.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed werkende website met leuke aanbiedingen. Bestellingen worden altijd correct uitgevoerd, alleen duurt het soms wel even voordat deze verzonden worden maar dit wordt dan wel netjes aangegeven in de... Mehr ansehen

1. E-Commerce-Dienst
  2. Geschäft

Vom Unternehmen geschrieben

VoordeelVanger.nl biedt dagelijks topaanbiedingen met kortingen tot wel 80%. Dagelijks wordt het productaanbod vernieuwd met producten in de segmenten beauty, keuken, wonen, vrije tijd, sport/afslanken, etc.

4.5

1 Stern

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voordeelvanger heeft zijn naam goed gekozen

product aan zeer voordelige prijs komt volledig overeen met wat werd voorgesteld/besteld. Levering had wel wat vertraging tov wat werd vooropgesteld, waarschijnlijk mee ten gevolge van de paasperiode. Vragen dienaangaande werden steeds snel, correct, efficiënt beatwoord

14. April 2026

Totaal niet tevreden

Totaal niet tevreden, 2 wasmachine kasten besteld. Letterlijk overgenomen uit de advertentie "Stevig en stabiel dankzij sterk carbonstaal frame " . Hij is wankel, heel licht. Plastic plankje, deze houden nog geen pak wasmiddel. Dit kon dus direct de kliko in. Wat een miskoop.
De verzending duurde lang, gewacht op een zwaar teleurstellende koop.

15. April 2026

Beste Rebecca,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat de wasmachinekasten niet aan uw verwachtingen voldoen en dat u de kwaliteit als wankel ervaart. Dit is absoluut niet de ervaring die wij voor onze klanten willen.

Onze oprechte excuses voor de teleurstelling en de vertraging in de levering. Heeft u inmiddels al contact opgenomen met onze klantenservice via https://www.voordeelvanger.nl/klantenservice#contact?

Wij lossen dit namelijk heel graag voor u op. Wanneer u uw ordernummer en een korte toelichting stuurt, kijken we direct naar een passende oplossing, zoals een retour of een vergoeding. We horen graag van u zodat we dit recht kunnen zetten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geregeld goede producten gekocht voor…

Bij klachten of retourzendingen wordt je snel en adequaat geholpen.

14. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

mijn bestelling was niet volledig

mijn bestelling was niet volledig an voordeelvanger vind blijkbaar geen opossing

13. April 2026

Beste,

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet volledig was en u het gevoel heeft dat er geen oplossing wordt geboden. Dat is zeker niet de bedoeling.

Wij lossen dit graag alsnog voor u op! Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice via https://www.voordeelvanger.nl/klantenservice#contact onder vermelding van uw ordernummer?

Zodra we uw bericht ontvangen, kijken we direct met u mee om het ontbrekende deel alsnog te regelen of een andere passende oplossing te bieden.

Top service

Er was iets mis met een geleverd produkt. Contact opgenomen en zonder problemen opgelost. Een vervangend produkt is al binnen 2 dagen binnen.

8. April 2026

Bedrieglijke website

Grote bedriegers,ik stuurde iets retour met het door hun doorgestuurd verzendlabel,en niettegenstaande op Bpost alles als correct afgeleverd staat,beweren ze niets gekregen te hebben,meer nog ik zou het verstuurd hebben naar het verkeerde adres. Het is de eerste en laatste keer dat ik bij deze bedriegers iets bestelde. Ik heb dus betaald voor NIETS. Mensen weze gewaarschuwd voor deze oplichters.

2. April 2026

Beste Johnny,

Wat vervelend om te horen dat er onduidelijkheid is ontstaan over uw retourzending. Wij begrijpen uw frustratie, maar we willen benadrukken dat wij u graag helpen om dit op te lossen.

Er lijkt hier sprake van een misverstand: wij werken als webshop namelijk niet samen met Bpost. Het kan zijn dat er tijdens het scanproces bij de vervoerder iets niet goed is gegaan of dat het pakket op een verkeerd sorteerpunt is beland.

Ondanks deze verwarring willen wij dit uiteraard alsnog voor u oplossen. Neem daarom alstublieft even contact op met onze klantenservice via https://www.voordeelvanger.nl/klantenservice#contact en stuur uw ordernummer mee. Wij zoeken dan direct voor u uit waar het pakket is gebleven en zorgen voor een passende oplossing.

kussens

de kussens die ik bestelde zijn super, ik slaap zeer goed
ik zou er graag nog bestellen zodra ze weer voorhanden zijn

4. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr