Voltbikes Bewertungen 182

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ongelofelijk binnen een dag was de Fatbike mini Pro geleverd! Heel behulpzaam meedenkend en geeft zelfs goede tips , ivm Loqater (gps traceer systeem) en verzekering. Ook de telefonische hulpdien... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van alle fatbike winkels, gekozen voor een van de weinige winkels, met goede reviews op elk gebied, van verkoop tot reparaties. Locatie was dichtbij, wat mij over de drempel trok, om te gaan kij... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Volt Bikes, dé toonaangevende fatbike specialist van Nederland en België! Ontdek ons gevarieerde assortiment modellen dat perfect aansluit op al je avontuurlijke behoeften. Van Ouxi fatbike, EB fatbikes, V20 fatbikes tot Windgoo vouwfietsen, Voltbikes.nl heeft het allemaal. Bij Volt Bikes begrijpen we dat je niet kunt wachten om eropuit te gaan met je nieuwe e-bike. Daarom garanderen we een snelle levering. Vaak de volgende dag al. En als het écht meezit, dezelfde dag al. Als je geen zin hebt om zelf te monteren, bieden we ook de mogelijkheid om je fiets gemonteerd te laten bezorgen. De fatbike wordt dan professioneel gemonteerd en gecontroleerd door minimaal twee personen. Daarnaast kun je ook jouw elektrische e-bike kopen en direct ophalen bij een van onze showrooms, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe aanwinst. Je kan bij ons ook terecht voor Fatbike onderdelen, Fatbike accessoires en Fatbike reparaties. Neem een kijkje in onze webshop en bestel direct. Betaal eenvoudig met Klarna, In3, SprayPay, iDEAL, Bancontact, Apple Pay, creditcard of PayPal.

4.7

1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag de v20 pro limited mogen…

Vandaag de v20 pro limited mogen ontvangen in de mooie kleur taupe, we dachten dat het incl voorrekje was, maar dat was toch niet zo, maar met een simoel whatsappje geregeld en krijgen we van voltbikes, super service alles snel geregeld en snel binnen zonder schade's.

Echt een dikke dikke aanrader!

17. April 2026

Prima service en uitstekende ervaring bij Volt Bikes

Op 2e paasdag konden we zonder problemen terecht in de showroom van Volt Bikes. Alle modellen stonden netjes klaar om te testen, wat erg prettig was. Na een proefrit op twee modellen wist mijn dochter meteen welke fiets het moest worden.
Tot onze verrassing stond het gekozen model al afgemonteerd klaar en kon hij direct mee naar huis. De service was uitstekend en de medewerker gaf zeer nette, duidelijke en correcte informatie.
Kortom: een fijne, professionele ervaring en absoluut een aanrader!

6. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot nu toe 5 feetbike gekocht hij deze…

Tot nu toe 5 feetbike gekocht hij deze heren alleen al voor de service klantvriendelijk se staan je altijd te woord en se staan ook altijd klar voor je is er iets altijd een oplossing zeer netjes onderdelen woorden netjes verstuurd hele gezin blij bedankt jongens zo door gaan

2. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mail beantwoorden is al teveel

Wilde fiets kopen, maar krijg niet eens een antwoord op mijn mail.
Gaan we toch gewoon lekker old skool naar de winkel. Waar je nog nuttige nformatie krijgt, zodat je de juiste maat fiets hebt bv.
Waar je een proefrit kan maken. Waar ze je uitgebreid informeren en fatsoenlijk te woord staan.
Niet iedereen met eenzelfde lengte heeft hetzelfde framemaat.
Die info hoort duidelijk en goed zichtbaar te zijn. Ben al keer genaaid. Bij La Souris. Fatbike zou geschikt zijn. Bleek alles behalve geschikt. 5 dagen oud en met dik verlies moeten verkopen.
Bij dit soort sites draait het puur om verkoop, en om goede revieuws.
Verder niks.

2. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een voorbeeld voor bedrijven in deze tijd!

Ongelofelijk binnen een dag was de Fatbike mini Pro geleverd!
Ook de telefonische hulpdienst bij vragen is aanwezig.
Tip: kijk eens op Tiktok daar worden ook heel veel hulp vragen beantwoord!
Een servicegericht top bedrijf is dit!

19. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van alle fatbike winkels..

Van alle fatbike winkels, gekozen voor een van de weinige winkels, met goede reviews op elk gebied, van verkoop tot reparaties. Locatie was dichtbij, wat mij over de drempel trok, om te gaan kijken.

Had een fiets in gedachte, maar kwam thuis met een totaal andere fiets. Dit door het advies van de rustige verkoper, hij dacht mee, en zorgde ervoor dat ik achteraf geen spijt zou gaan krijgen op het gebied van praktische functionaliteit inplaats van alleen maar focussen op de looks.

Hoe de fiets het zal doen op de lange termijn, moeten we nog zien, maar tot nu toe zijn we heel tevreden over de verkoper/adviezen, bezorging (binnen 24 uur), de service achteraf, en dus over voltbikes.nl

5. März 2026

Hele goede service

Mijn scherm van de fatbike was stuk , door de winter dus geen fabrieksfout. Heb een nieuwe besteld en die was de volgende dag binnen. Voltbikes.nl heeft mij zelfs een nieuwere versie gestuurd met nfc beveiliging, heel blij mee.
Ik beveel Voltbikes.nl dus zeker aan

6. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een service! Zeer betrouwbaar!

Wat een service! Het kan altijd gebeuren dat iets vanuit de fabriek niet helemaal klopt, alles dan perfect begeleiden en communiceren, is heel prettig, deze service zie je tegenwoordig niet vaak meer. Ik zou het omschrijven als zeer kwalitatieve service en zeer betrouwbaar.

6. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt heel blij met de service

Echt heel blij met de service. Fatbike was gestolen, Volt Bikes heeft ons ontzettend goed geholpen met de verzekering en Loqater. Fiets is terecht en zij hebben de fiets weer gerepareerd en alle administratie hieromtrent uit handen genomen. Echt heel tevreden met deze service. Ik heb eerder een fatbike gekocht bij La Souris, en daar is het zelfs een drama om een service beurt in te plannen. Het contrast is zo groot. Echt heel tevreden over Volt Bikes. Kan het iedereen aanraden.

20. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NIET KOPEN!

NIET KOPEN!! Ik heb een fatbike gekocht en mijn moter is al 6 keer kapot gegaan en heb die fatbike niet eens een half jaar.

12. Januar 2026
Voltbikes-Logo

Antwort von Voltbikes

Beste klant,

We vinden het jammer om te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen wij u vriendelijk vragen om de verkoopdetails van uw bestelling met ons te delen. Op basis van uw Trustpilot naam Dennis De jong kunnen wij namelijk niet terugvinden dat er een aankoop is gedaan bij Volt Bikes

Wij staan altijd klaar om eventuele problemen op te lossen, maar daarvoor hebben wij wel de juiste informatie nodig. Zodra wij de verkoopgegevens ontvangen, kijken wij graag met u mee. Ik

Graag verzoeken wij u vriendelijk om deze onjuiste review te verwijderen. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers, goed geholpen en betrouwbaar. Doe hier nu voor een 2e keer een bestelling, goede prijzen en service!

29. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een vakmannen zijn dit zeg

Wat een vakmannen zijn dit zeg! Andere bedrijven gebeld en gesproken. “Reken maar op 150-200 euro” . De mannen van voltbikes gebeld, binnen 10 min telefonisch het probleem gevonden. Artikel doorgestuurd wat ik moest hebben (30euro) en toen het binnen was telefonisch geholpen met de installatie van het artikel. Wat een toppers zijn dit zeg.

20. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr